Яслата (9)

• 34 878
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Откъм Варната
Хоп в новата тема, Митака днес за 2-ри ден спа в яслата, всичко си е минало наред, заспал кротко и се събудил кротко, кърменето май не му е липсвало много. Въпреки безоблачната ни адаптация в яслата имам и аз нещо да ви се оплача, понеже Митака е с дълга коса и вчера едната лелка ми каза че не възприемали момченцата с дълги коси, аз пък и казах че за сега ще е с дълга коса още и туй то, момиченцата може да им връзват опашките, на Митака какво им пречи  #Cussing out

# 16
  • София
  Хайде и аз да се  запиша в темичката, пуснахме изследванията във вторник и утре ще отидем да  ги вземем, надявам се от вторник да сме на ясла и дотогава да не сме се разболяли  Simple Smile

# 17
Кали, а Митака преди яслата заспивал ли ти е без кърмене. Щото мойто диване заспива с бабите или в количката ако сме на вън, но ако сме двамата...иска си да суче. Чак се чудя дали няма да е проблем това. Дано не крещи и на лелките "цициии", че ще ме анатемосат сигурно.

# 18
И аз в новата тема  Simple Smile

Дилириум, и Моника тръгва на ясла на 23.09. и от яслата ми казаха Контактната бележка да е от петък - 19.09.  Peace А в интерес на истината сестрата ми даде готова бележка с непопълнена дата, за да не се разкарваме повече. Така че може и да напиша 23.09. като дата  Peace лабораторията, в която правим изследванията, кръв и урина стават на същия ден. Аз и затова още не съм водила малката на тях - само те ни останаха; мисля да го направим утре или в петък  Peace

# 19
Привет и от мен Hug
Габи днес и беше 3-ти ден-чак днес поплака като я оставих,лелката се принуди да я откъсне от мен,за да я вкара вътре.Но после казаха,че се успокоила бързо.Иначе ходи с голямо удоволствие,харесва и,яде,спи си,играе си.

# 20
  • София
Записче и от мен,
Днес занесох документите на Ники в яслата и живот и здраве на 23.09 с песен на уста ще тръгваме, пък как ще се прибираме е тема на друг разговор Rolling Eyes Сигурно тогава и ще мога да споделям повече впечатления. Засега си ви чета и гледам да обръщам внимание само на положителните постинги, за да се успокоявам.
ВечеПетя, на твое място не бих чакала до петък да нося кръв и урина. Ники два дни поред съботираше сутришната урина като и акаше в гърнето Embarassed, чак на третия ден се предаде и даде чиста за проба.

# 21
  • España (Плевен)
здр и от мен.
Нелито ходи 1 седмица на ясла.Разболя се и скоро ще направи 2 седмици вкъщи.Първо беше с хрема и кашлица,после с разтройство и сега остана само кашлицата.Дано скоро вече се оправи.Беше на 2 ясли преди тази и не се е разболявала толкова.Дали ще е от промяната на времето и сезона.Започват вирусите.И като става въпрос за вируси искам да ви попитам какво мислите ако и сложа противогрипна ваксина(добре ли ще е за нея) Ние сме на 2 год и 2 мес Simple Smile И още нещо - дайте съвет как да й засиля имунната система за през зимата.Ще караме първа зима тук и смятам,че ще бъде трудно изкарването й?

# 22
  • Откъм Варната
Кали, а Митака преди яслата заспивал ли ти е без кърмене. ...

Когато аз го приспивам не, винаги на цица, но всички останали които са го приспивали са успявали да го приспят каде лесно, каде трудно, зависи от настроенията му

# 23
бърз запис

# 24
  • София
Такааа, трети ден при нас. Рев. Вече разбира какво ще и се случи сутрин и е голямо тръшкане. На взимане днес на обяд, казаха, че е била много ядосана, хвърляла неща и се инатяла. Решихме, че може би е добре да и дадем малко почивка и няма да ходи до края на седмицата, още повече, че имат вече грип в групата и като я наблюдавам днес може и да го е прихванала.
Вечерта имахме родителска среща, прочетоха ни реда в яслата, поразпитахме това-онова. Около 20 деца се събират, по списък са 30, гледат ги 3 жени, очаква се да дойде и четвърта, но се и очаква сестрата да напусне, така че пак ще сме на изходна позиция. Като цяло сестрата е ок, но е доста серт, бих предпочела някой по-сърцат човек да ми гледа детето, ама какво да се прави, така се е случило.
Питах нямаше ли да е по-добре, ако в началото и някой родител беше там, те ме изгледаха странно, питаха къде го имало това  Rolling Eyes Казаха, че сутрин всичко се дезинфекцирало и въобще не можело там да се влиза от родители, обаче това какво общо има с това кое е по-добре за децата, никой не ми каза. Да не говорим, че и в стаичката в която са шкафчетата не можело да влизаме, ако ги преобличаме, можело в коридора да го правим  Shocked
Другата седмица трябва да платим по 50 лв, което включвало купуване на играчки, блокчета за оцветяване, театър, застраховка, вода и разни други благини, като това е за цялата година.

# 25
Запис и от мен Peace

# 26
pepetia в коя ясла сте?

# 27
  • София
В 67 ОДЗ Мечо Пух, в Гео Милев.

# 28
Стори ми се странно да събират по 50 лева за играчки, та помислих, да не сте в нещо частно  Thinking Но може би е нормално, аз още не знам никакви подробности  Rolling Eyes..Ние ще сме в детска ясла Калина, пак Гео Милев.. Peace

# 29
  • София
Записвам се, че да не загубя темата. Нямам какво да "докладвам", при нас тръгването ще е чак след 2 седмици в най-добрия случай.

Общи условия

Активация на акаунт