Стара Загора 55 - Българските трактори и редосеялки свирят "Лунната соната"...

• 19 765
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Абе донеси аз да разгледам и да видя какво мога да си взема, няма проблем че ще дойдат по-късно  Peace Пък и ще видя как ще съм с финансите  ooooh! Оффф искам 6-ца от тото-то , ама като не играя как да я спечеля  Crazy

# 121
  • Стара Загора/Бургас
За всички сладкарки , моля....
ако някоя от вас може да ми донесе довечера черна или в краен случай синя боя сладкарска    , много ще я обичам Heart Eyes

Става въпрос за няколко капки само  , моля Praynig

# 122
  • Стара Загора
На Чайка вече вода има, ник`ви оправдания...
Всички да сте изкъпани - сапунчета, хавлийки, парфюмчета и прочие...
Да не миришете на Хера, че ще ви изпонабаннИ поред на номерата...
Хи-хи-хи-хи-хи...

П.С. Масата ни в Антъни е обичайната... На мое име е запазена... Mr. Green

# 123

П.С. Масата ни в Антъни е обичайната... На мое име е запазена... Mr. Green

Да не искаш да кажеш че ще отида в Антъни и ще попитам сервитьорката "Абе извинявайте скоро от тук да е минавал един Експрес и да е запазил маса". Щото нали казваш че е на твое име масата а името ти е Експрес  Mr. Green

# 124
Борисе,и у нас можеш да се изкъпеш-бонус:сапун и хавлия.

Благодаря за поканата обаче водата вече е дошла така че нямам извинение да дойда у вас. Запазвам си правото обаче някой друг път.  Mr. Green
Само да не се сблъскаме със съпруг или приятел на входа на банята... Не че е нещо лошо ама все пак... неудобно някак си ще стане... Grinning

# 125
Кога е събирането в Антъни, тази вечер, в колко часа?

# 126
Ми аз затова днес те викам,че мъжо го няма 2-ра седмица,ама като не щеш-това е.Вторник и аз отлитам...
Ив,понеделник ще мина.Ама ние така или иначе ще си пишем по скайпа де.

# 127
Кога е събирането в Антъни, тази вечер, в колко часа?

20 часа

# 128
pasinet благодаря за инфото. Ами нзн дали ще дойдем, ако някоя баба дойде в къщи да остане при бебо вечерта, ще дойдем.

# 129
  • Galaxy 13197853088
само ние ли ще сме с багаж?

# 130
Който не дойде на срещата само може да съжалява.  Flutter

Хера, да ти е жив и здрав малкия палавник!  newsm59

# 131
  • Стара Загора/Бургас
Честит рожден ден на Слави !  bouquet
Много усмивки и весело детство му желая!

# 132
  • Стара Загора
Честито на малкия агресор и от мен!
Пожелавам му безгрижно детство и милиони усмивки!

А на майка му и баща му - здрави нерви и много любов Hug

Мдааа... хубава среща се получи... посмяхме се добре. Всъщност за нас срещата още не е приключила. В момента съм в чужда стая на чужд компютър, а оттатък се вихрят едни картоиграчи.

# 133
  • Стара Загора
Честито рожделничество, Славундер...!
Да си здрав, усмихнат и много палав...!
Продължавай в същия дух да се разхождаш по главите на майка си и баща си...
Поне докато не ти направят една Александра...

Жадинийо, докъде го докара... В чужда стая, на 19 годишен младеж, на компютъра му човъркаш, а то... Какво се оказва, у форумО пишеш... Тюх, остаряваш... Губиш тренинг... Мда-а-а...

Иначе картоиграта се получава добре...
Ама ЖадинИ в съседната стая се излага...

# 134
Честит Рожден Ден на Слави! Нека расте все така усмихнато и енергично дете. Безгрижни детски игри и много усмивки  Grinning
На мама и тати желая да имат много любов, която да му дадат и да му направят едно сестриче  Heart Eyes Hug  bouquet

Дони, имам черна и синя боя, няма проблем да ти дам колкото ти е нужна (ако не е късно вече). Само трябва някой да мине да ти я вземе или от нас или от работа (което е общо взето на едно и също място  Wink)

За снощи съжалявам, че не можах да ви видя  Confused Прибрах се в 19:30ч и нямах никакво време да се оправя  ooooh! А имах уговорка с приятелка за Паша в 23ч И докато се натуткам то стана  ooooh!

Уффф и каква стана тя сега прибрах се в 5ч и в 7ч станах да отворя магазина..... Sick

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 09:28 от ive1ina

Общи условия

Активация на акаунт