Стара Загора 55 - Българските трактори и редосеялки свирят "Лунната соната"...

• 19 775
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Не разбрах коя е булката и кой е  младоженеца.За кумовете ясно.А шафери? Mr. Green Mr. Green

Как така да не се разбра коя е булката... Ами ти, нали така написа...
Сега ти търсим младоженец...

Пасинет, търси се Берковската духова музика... С тях е турбо-йекшъна...

# 91
Чувал съм че имаш хубави, големи , ..... очи Simple Smile
Аха  , и аз си ги харесвам   Blush
Да ти ги покажа ли
очите ми   Peace

Бива. Харесват ми Simple Smile С тия очи който погледнеш уроки сигурно хваща Simple Smile

# 92
Ей да му се невиди!
 Много късно казвате...днес следобед репетираха по главната няколко духови оркестъра! Що не драснахте по-рано-щях да капарирам някой...пък и "Берковския" или който и да беше там, можеше да нацеля Mr. Green

# 93
  • Стара Загора
A, aз се отказвам от кумуването. То човек да не си поиска нещо и всички скачат на същото.
Няма да съм кума, ще го играя среднстатистическа сватбарка - шеста братовчедка по лелина линия на майката на булката.
Искам да уточня, че ролята ми на такава ми дава право, 2 часа преди края на сватбата да мина по масите и да събера всичко що се яде в найлонова торбичка. Така де, за да запомня с добро сватбата трябва поне 2 седмици да се изхранвам от нея.

И така... "това кебапче ще го ядете ли, моля?"

И понеже вече се вживях в ролята на важен гост ще си позволя да избера булка и младоженец.
Помните ли като бяхме малки как правехме "бойно кръщаване" на всеки новодошъл в компнията. Като се замислих се оказа, че последните членове при нас са........... Йовета и Борис.

Честитооооо!!!

И така, мили влюбени, за да преминете успешно кръщаването си ще трябва да се подчините 1001 пъти на заповедта "Горчиво!"

Ако някой не е съгасен да говори сега или да замълчи завинаги.
Всъщност най-добре да замълчи завинаги, защото и без това на тази шумна сватба няма кой да го чуе  Mr. Green

# 94
Джейд, да не казвам голяма дума ама в събота вечер само присъствието на Митя ще те спаси ...
Ще си поговорим с теб за някои работи... С Експри оня ден, в твое отсъствие, направихме бартер и сега имаш да осребряваш доста ....... неща.... Simple Smile Simple Smile (това в рамките на шегата) Simple Smile

# 95
  • Стара Загора
А-а-а, да не се парадира с несъществуващи извънфорумни сделки с модератори, много моля... Че ще фърчат банове...
И никой да не се пресяга към МОЯ чувал, щото после боли...
Представяш ли си Джейд, оне ша искат да ми бъркат в чувала...
Низост безумна, ша пребия някой...
Преди сватбата...
Пък и след нея, съвсем да му заприлича... Mr. Green

# 96
  • Стара Загора
Джейд аз може ли да ти държа торбичката докато събираш кебапчетата Mr. Green
И ако някои ходи с колата да ми свърне....тъй де...да дойде до нас да ме натовари...ахаха.

# 97
  • Стара Загора
Хера ние с мъжо ще минем да те вземем към 8 . Да си готова . Laughing

# 98
Единичке  , това с хремата и болките в ставите го имам и аз тия дни....
Но с чай и  ласкави разтривки поодминава  всичко ,  дори и болно гърло Wink
Чай си правя и на работа цял ден си взимам от кафе-автомата (не че е много идеален, ама поне е вкусен) , а разтривките трудна работа  Crossing Arms Мъжкото тяло заспива доооста преди мен и хич не се е сетил да ме пита искам ли, камо ли да го направи  Twisted Evil
За плакането да ти кажа Сисо плака повече от месец... И толкова беше на половин ден  ooooh! Плачеше на раздяла, после ми казваха ,че се е успокоявал. Ама какво плакане беше  ooooh! Направо пищеше и ме стискаше да не го пускам, все едно го водя на някакво ужасно място  Confused Но вече си свикна, още първия ден като го оставихме да спи и заспал без проблем и всичко стана по-лесно. Сега го взимам последен, да има най-много едно две деца с него. А сутрин сяда на диванчето, обуваме пантофите, мерим температурата, целуваме се и влиза без да се обърне даже и на мен ми става мъчно, че не му липсвам толкова. Угода няма  Mr. Green
А иначе директорката и учителките имат една приказка- Няма несвикнали деца- има несвикнали родители  Peace

За довечера аз съм на работа до 19часа, хремава и кашляща съм, ще опитам да се оправя и да дойда. Ще ми е приятно да се видим  Hug

# 99
А-а-а, да не се парадира с несъществуващи извънфорумни сделки с модератори, много моля... Че ще фърчат банове...
И никой да не се пресяга към МОЯ чувал, щото после боли...
Представяш ли си Джейд, оне ша искат да ми бъркат в чувала...
Низост безумна, ша пребия някой...

Беше само шега бе човек.  Peace Да я уплаша малко, щото и тя си позволява разни волности да ме сгодява насам-натам. А иначе от казармата си знам - никога не гледай в чувала на старото (модератора) защото после боли Simple Smile Твоето си е твое - спечелил си го с честен труд дето се казва Simple Smile Ние само гледаме и завиждаме Simple Smile

# 100
Добро утро.Станах и аз с болно гърло и хрема...

# 101
Добро утро.Станах и аз с болно гърло и хрема...

Някой май си търси извинение да не идва довечера Simple Smile
Оздравявай бързо.

# 102
  • Стара Загора
Беше само шега бе човек.  Peace Да я уплаша малко...
Mдааа... личи си, че от скоро се познаваме.
Щях да използвам онзи лаф с кучето и салама, но ми се видя много изтъркан и затова измислих друг - Ти флейтиста с кавал ли ще плашиш?

И като си заговорихме на музикална тема... за какво ви е Берковския духов оркестър? Аз нали ще идвам  Mr. Green Joy

Иве, просто повярвай, че си здрава и до довечера ще си като нова Wink
Успех!

# 103
Иииии ми пък за мен няма ли пожелание за бързо оздравяване  Confused Трети ден се мъча  ooooh! (шегувам се  Wink )
И да си кажа че тая бучка май расте  Thinking Ама няма да е лимфен възел, защото не ме боли...
Дано намеря време за лекар, че взех да си мисля вече глупости за някви кофти болести  ooooh!

# 104
  • Стара Загора
Иииии ми пък за мен няма ли пожелание за бързо оздравяване  Confused Трети ден се мъча  ooooh!

Иве, просто повярвай, че си здрава и до довечера ще си като нова  Wink
Успех! Grinning

Лимфните възли не винаги болят доколото ми е известно. Да не е някакво мастно образувание? Най-добре си намери време за лекар, поне да си спестиш излишните тревоги.
Сигурна съм, че не е "кофти болест".

Общи условия

Активация на акаунт