"И в Стамболийски есента дойде, ела при нас да пием по кафе!"

• 17 333
  • 250
  •   1
Отговори
# 90
  • София
     Добро утро, !

Гепард, Честит Рожден Ден! (на патерички) нека здравето, любовта и щастието бъдат твои верни спътници!

Цвети, добре, че ме светна Марианка  Laughing. Интересувах се за малкото ми мъжле, че има стрес с акото.
  Самички ли сте още или се радвате на тати?

Марианка, как е гърлото?  Явно не те е завивал добре мъжо  Mr. Green.

Роделинка, много бързо тасте тоз мъж  Hug. Да нацелуваш и помачкаш Ради  Heart Eyes.
Логопеда е превантивна мярка. Алекс разбира това, което му говорим, но не произнася всички думи. Понякога е признак и на характер  Wink. Може да се изкача, но предпочитам по-рано да започне, защото го виждам, че много иска да общува. Пък и логопеда е специалист и чужд човек, при който не минават номерца  Laughing. Макар, че това е допълнително заплащане, но е за добро  Praynig.

Другите, доста не извинени имате и трябва обстойна бележка за извинение  Laughing.

Много усмивки в "деня на майстора" 

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 10:28 от Dori

# 91
Набора ми е да  Wink  В момента съм сред свежа кръввввв Mr. Green Само за дискотеки барове и гаджета си говорят Rolling Eyes

# 92
О, Ели, умната. С младото на щрек, че да не гаджосвате заедно с Юлката Simple Smile
Дори, добре сте решили да се консултирате със специалист. Сигурно после като се отприщи няма да можете да вземете думата от Алекс.
Днес бяхме на консултация - почти 4 кг. е Радослав и 52 см. Дундак. Увеличиха му капките вит. Д  от 2 на 5. Така де - тая мръвка иска и кокал.

# 93
  • гр. Пловдив
Ей, само да не ви чуе мъжа на Ели, че ще създадем семеен скандал.   Laughing
Роделинка прочети добре за Вигантола в нета. 5 капки са страшно много. Изкарвай Ради повече навън и бани с орехова шума му прави. Писнало ми е от всичките добавки, които тези доктори изписват на децата ни с цел да ги предпазим.  ooooh! Само ги тровим. Едно време бабите да не би да са имали такива лекарства. Всичко натурално са приемали.

# 94
Добро утро, сладури! Grinning
Настроението при мен е есенно. Но слънчицето е на път да огрее, така че с удоволствие ще си изпия кафето на терасата. Децата вече са будни и не ме оставят да скучая. Mr. Green
Елиии, и аз искам около себе си такива младоци, дето само за дискотеки и гаджета да говорят, че и аз да си припомня доброто старо време. Mr. Green Направо ти завидях.
Роделинка, чудесни мерки и теглилки! И на мен ми се виждат страшно много 5 капки вигантол, макар че познавах една мама, която даваше и по 10. Тук има много инфо за вит. Д, по-късно ще изровя да ти дам линк. И моето мнение е като на Цвети в това отношение.
Дори, не се притеснявай излишно за Алекс. С логопеда бързичко ще навакса думичките, които не иска да изговаря по някаква причина. Wink
Гепард, как изкара на РД? Празнува ли?
Цвети, и ти нищо не разказваш за габи напоследък! Crossing Arms
Слагам кафето и тичам на терасата.

# 95
  • София
   Днес е "цигански" ден и се възползвахме  Wink. Ходихме в Южния парка, на състезание с колелета. Макар, че Алекс не искаше да се състезава. Гледахме останалите, а познатото ни момиченце стана 1-ва. Само, че след това пропусна следващия кръг и нямаше голям подарък.

Роделинка, да не даваш някоя добавка на тоз момък  Laughing. На мен също ми е чудно защо е това увеличение на вигантол  newsm78. Алекс пиеше по 1 капка.

Марианка, мерси за подкрепата  hug.

Ели, с таз младеж ще се чувстваш още по-млада  Party.

Слънчев уикенд  family.

# 96
Добро утро в тази дъждовна утрин! Grinning
Не мога да се въздържа и да не започна с... дъждовна снимчица, вместо кафе.

Вчера наистина беше прекрасен ден. Направихме си една семейна разходка. Заведохме децата на Културния дом, където има батути и колички, все атракцийки за малчугани. Веси кара кола, а Мими поскача доволно. Тази сутрин ни раздигаха рано от леглата. А как сладко се спи в такова време...
Ама вие хич не се включвате и аз се чудя за какво да си говоря сама. hahaha Mr. Green
Усмихнат ден! Hug

# 97
Здравейте! Hug
Мари_Анка, не си сама Peace Предполагам, че в това ужасно време всички ще наминат от тук Grinning Ще си призная нещо, дано не ми се смеете много ... EmbarassedВ петък, преди работа, наминах от тук - бях решила кафето да е от мен...но... не успях да кача снимчицата  #Cussing out Честно казано - не знам как става Embarassed И така, ако някой има желание да ми обясни, обещавам и аз да поднасям кафето понякога - да отменям Марианка Mr. Green
 Вчера дачицата ви добре са се позабавлявали, но днес... представям си какъв купон е Crazy
   Ели, знаех си, че ще ти хареса редовното обучение Grinning
   Дали Дими ще намери малко време да намине newsm78
  Въпреки мрачното време, желая усмивки на всички!  bouquet

# 98
Гънс (или Магнетик си сега), да ти живо и здраво детенцето! Много да ви радва, умната с момите, че да не те направи млада-млада баба. От друга страна като гледам как ти прилича количката и как се радваш на Радослав, също на памперсите и мокрите кърпички, каквито по времето, когато си отглеждала Атанас не е имало, се чудя дали да не включа и нещо подобно като да станеш баба в пожеланието към теб, като негова майка. Но на него пожелавам да не бърза! Айде после ще пиша пак, че някой се събуди оттатък и ме вика.

# 99
Тук съм !  Hug
Чух, че ме викате и реших да намина.  Mr. Green

Да ви се оплача.
Рени се беше подула от зъб. Такава беше жална милата.  Cry
Направо ми се плачеше като я гледах. Водихме я на зъболекар, отвори зъбчето и вече отока спадна.

Това не е всичко:
Напоследък имах доста проблеми в работата  Sad  Да не изпадам в подробности...
В началото на седмицата обаче, чашата преля и си подадох молбата за напускане.  Confused
Сега ще си търся нова работа  ooooh!

Но пък...докато си намеря, ще имам повече време за форума   Mr. Green

И за капак:
Преди малко разбрах, че свеки си пристига във вторник от Гърция. Един месец ще ни е на гости  Crazy Стискайте палци да не си оскубем косите  Grinning

А мъжо цял следобед ме бъзика: "Ти уцели момента, кога да напуснеш, а мило ?"
"Сега ще си правите компания двечките ?" и т.н

Направо съм  Crazy

# 100
 Hug аа завиждате ми а,а питате ли ме  по математика какво ще правя, то сега хубаво кафета разходки до лекциите, ядене на корем в стола,ама после на изпитите аз ще се потя   Rolling Eyes Heart Eyes

# 101
 Привет и от мен!: Hug
Еее, Дими, направо да ти завиди човек! Mr. GreenСега и времето е хладно, не е много за излизане, така че със свеки по цял ден ще си гукате Rolling Eyes Стискам палци Ренка вече да е добре  Peace Да я нацелуваш от мен Heart Eyes
Eli83, няма страшно Peace Кой ти води лекциите по математика? Ако е Стойчев - само парички за глупави учебници да имаш - купиш ли си лично от него, изпита ти е в кърпа вързан Mr. Green
Марианка нещо ми се  губи Rolling Eyes
Приятна вечер на всички!  bouquet

# 102
  • София
   Честит Рожден Ден на Атанас на мама gns! (на патерички)

Желая му здраве, шестици в училище и много фенки в любовта!

Това е за мама,

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 10:13 от Dori

# 103
  • София
      Привет, сладички   bouquet!

Неделния ден бе "петък 13". Първо татито пукна стъклото на колата с чистачката. После се развали ютията. За черешка, ми се отпчупи част от мъдреца. Та сега ми предстои посещение на хирург  Cry.

Марианка, браво и за вашия релакс  Party. Вярно, къде се загуби?

Insaid, писах ти на лични за картинките.

Дими, бързо да си намериш нова работа, че свеки може да ти намери  Laughing. Надявам се зъбчето на Рени да е здравичко  Peace.

# 104
И аз да намина, преди да сме хукнали с малката на разходка.
dimi, ужасно съжалявам за неприятностите, които изведнъж са ти се струпали на главата. Много неприятно, но важното е Ренката да е здрава, вие покрай нея, работа се намира, пък свеки след месец ще си иде. Hug След като си за известно време у дома, когато решиш, можем да пием по кафе. А и мисля, че е крайно време да се видим семейно на по-дебело мезе. Mr. Green
И аз съм в тежък период... искам да започна работа, а не мога...  Вчера водих Мими на клиничен психолог, където правихме психологичен тест, за да видим на какво ниво сме. Хубаво е, че е с нормално развит интелект за възрастта си, но по отношение на изоставането в говора, хиперактивността и липсата на концентрация, се иска много работа. Психоложката ме посъветва да изпращам Веси на ясли и да започвам сериозни занимания с Мими, ако искам детето да влезе в норма, защото тя има всички шансове. А аз тотално изкрейзих у дома... Crazy Така ми се щеше малко да поработя, но децата са по-важни. Тези дни все на рев ме избива и си поплаквам често...
Insaid, веднага обяснявам как се слагат картинки. Grinning Издирваш такава в чичко Гугъл (той има всичко Mr. Green). Харесваш си и кликаш върху нея, ако искаш да е голяма, знаеш как, кликаш върху "виж изображението" или нещо такова беше май. Rolling Eyes Та кликаш върху картинката с десен бутон на мишката. Появява ти се един прозорец с няколко команди, ти си кликаш на най-последната, която е Propertis. Излиза нов прозорец с адреса на картинката. Маркираш го (Adress URL, така пише), oтново десен бутон на мишката, показва едно малко прозорче, от което избираш Copy. Връщаш се в темичката, където пишеш отговора. Поставяш там копирания адрес, маркираш го и после натискаш "бутончето" с изображение на картина. Намира се над полето, в което пишеш отговора, първото, на втория ред. очакваме утре кафенцето. Mr. Green Hug
Magnetic, тотално ни забрави.  Confused Честит празник на Наско и от мен! Да е жив и здрав, другото ще го постигне.  bouquet
Ели, не те питаме за математиката, а за младите гаджета. Mr. Green Ще се справиш с нея, спокойно!
Излизаме, приятен ден! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт