Крем за около очи

• 111 211
  • 752
  •   1
Отговори
# 285

Classic Antiwrinkle Eye Cream на М. Asam, 30ml;   Цена: 35.99 лв.
Ingredients: aqua(water), glycerin, caprylic/capric triglyceride, butyrospermum parkii (shea butter), cetearyl glucoside, cetyl alcohol, propylene glycol, vitis vinifera (grape) seed oil, panax ginseng root extract, vitis vinifera (grape) seed extract, dioscorea villosa (wild yam) root extract, camellia sinensis leaf extract, tocopheryl acetate, panthenol, niacinamide, sphingolipids, phospholipids, tocopherol, benzyl alcohol, citric acid, maltodextrin, phenoxyethanol, silica, dimethicone, sodium carbomer, potassium sorbate, disodium edta.

Интересува ме, дали има вредни съставки и кои са антиейдж съставките, както и цялостен поглед върху подукта? Благодаря  bouquet

# 286
Аз си права много добра околоочна процедура в салон за красота - за уморени очи, премахва тъмните кръгове и действа на малките бръчици -  фирмата е чешка, казва се Риор, имат и домашна грижа

# 287
На 37 съм и в момента ползвам от М Asam серум за очи срещу сенки и тъмни кръгове - вече две седмици го ползвам и съм изключително доволна, сенките не личат толкова (а моите са дълбоки) и забелязвам че бръчиците ми са се поизгладили. Пробвах и маската - също останах доволна, може спокойно да се ползва вместо нощен крем, ароматът й е страхотен. Незнам дали Letsgo не е пробвала нещо и аз ще чакам да сподели.

Още нищо не съм купувала на Асам. Чакам да свършат дълбоките ми запаси от козметика  Peace.

# 288
Искам да похваля кремчето на Lumene - vit. С & arctic cloudberry (с SPF 6)  bowuu Срещу първите бръчки е, за по-суха кожа. Ползвам го само сутрин, тъй като е с фактор, но въпреки това усещам подобрение Simple Smile

# 289
Момичета,вчера забелязах ,че под очите ми се е изсушила кожата,по точно там близо до миглите,чак като коричка е хванало newsm78,от околоочното кремче ,което ползвам ли да е ?

# 290
Може ли да ми препоръчате някое леко,хидратиращо, кремче.На 19 години съм,но кожата ми около очите е суха и леко опъната.

# 291
- Аровита С на "дарфен"- от 30 мл.- цената е около 80 лева, но си струва, защото е двойна дозата и защото е много, много икономичен- малко количество се разнася на голяма площ
- на "Галеник"- от серията "NECTALYS"- ползвам крема за лице с фактор на тази серия- много е добър, поне за мен, но чета много добри неща и за околоочния крем на тази серия- специално за първите бръчици

п.п. Ако пробваш Аровита С на "Дарфен" няма и да питаш за друг крем, просто е невероятен!

# 292
Момичета Hug, някой пробвал ли е филъра от серията Арома Валианс на Nuxe, който може да се позлва и като околоочен крем? Интересува ме дали е така мазен като basic околоочния им срещу подпухване? Благодаря предварително  bouquet

# 293
  • София
И аз в темата. Търся си кремче за изморени очи с тъмни кръгове.

# 294
  • София
Момичета,вчера забелязах ,че под очите ми се е изсушила кожата,по точно там близо до миглите,чак като коричка е хванало newsm78,от околоочното кремче ,което ползвам ли да е ?

Ами може и да е от крема, може и от гримовете да е - да са се замърсили, да им е изтекъл срокът на годност. Но много вероятно е да имаш някаква инфекция на очите, конюктивит или нещо подобно. Коричката е от секрет... НЕ е от изсушено. Наи-добре отиди на очен лекар. Може да ти се е променил диоптърът и да трябва да го коригираш... Т.е. отиди на очен лекар, не ни питай нас, защото може да е здравословен, а не козметичен проблем.

# 295
  • София
Може ли да ми препоръчате някое леко,хидратиращо, кремче.На 19 години съм,но кожата ми около очите е суха и леко опъната.
И аз съм за Аровита С на Дарфен. Обаче смени и почистващото средство с някое по-хубаво. НА мен така ми се изсушава като не се разгримирам с хубав дегримьор. Хубави са на Ив Роше, но на мен ми мазнее много, на другия ден ми глождят лещите и трудно ги поставям... Ако нямаш лещи е ок., все пак е на прилична цена. Иначе на Кларанс, на ЛАнком и на Дарфен са хубави дегримьорите, но са скъпи 45-65 лв.

# 296
  • София
И аз в темата. Търся си кремче за изморени очи с тъмни кръгове.
Аз от по-ниско ценовия клас не съм въобще и никак особено впечатлена - пробвала съм Авен, ЛА рош, Виши, Лиерак. Обаче от по-скъпите с осезаем ефект са серумът за уморени очи против торбички и кръгове на Дарфен, околоочния крем Primordiale на Ланком, Кларанс също имат ефективен, но не си спомням вече името - питай в магазина, Исима на Герлен... Обаче все са 100-тина лева. НАй-изгоден беше на Кларанс, под 100 , но колко не помня.

# 297
Аровита С на Дарфен за каква възраст е?

# 298
MMH, Prolet  Hug  bouquet
видях, че от серията аровита С има и дневен крем - дали имате някакви впечатления ? newsm78 Аз се чудя откъде да взема мостри да тествам някой продукт на марката, защото козметиката е доста скъпа  ooooh!.

# 299
Мисля, че Soothing Eye Contour Cream

е подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт