Крем за около очи

• 110 947
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Bubuto, явно е от серума Rolling Eyes Аз нямам нерви по няколко неща да мажа в една зона и чакам да измислят чудо Mr. Green

# 661
На мен може би вече ми е по-сух контура и затова не ми допада много този на Лумене. Бях ползвала пак на Лумене околоочен крем Витанектар и повече ми допадна.

# 662
Hris4o , Damaris , Bubuto , благодаря ви много за препоръките и на трите Hug Да, и този на Биодерма и за него си мислех, но го бях забравила. А ролката на Гарние с кофеин никой ли не е ползвал? 

# 663
Ролката е по-скоро за освежаване. майка ми я има и я ползва да се разсъни сутрин ако не е спала добре... И аз съм я пробвала: приятна е, охлажда и освежава и това е в общи линии.

# 664
Ролката е по-скоро за освежаване. майка ми я има и я ползва да се разсъни сутрин ако не е спала добре... И аз съм я пробвала: приятна е, охлажда и освежава и това е в общи линии.
Мерси Simple Smile Значи другия път ще си взема ролката. Сега си взех на Lumene Vitamin C + околоочния, майка ми уцелила някаква промоция в аптека Ремедиум и го взела за 16лв Grinning

# 665

Имам неприятни естествени сенки под очите и
съм изключително съм доволна от този гел !  Hug
Преди пробвах само с ФДТ , но ефекта не беше добър - проклетите кръгове пак си личат
и изглеждам постоянно уморена.
А  не вярвах, че козметиката за очи има реално приложение !

# 666
Orakul, кажи повече. Какво е/гел, крем/, къде се продава и колко струва. И как се чете ако може...

# 667
Купувам от една аптека на Руски паметник.
Имаше май превод на кутийката  ... ама кой ти пази  Simple Smile
Цената беше срамно ниска 7- 8 лв.
Гледай сега , чак ми стана неудобно че хваля продукт, на който даже не му знам името ,
ще питам следващия път и ще ти пиша на лични ако все още те интересува  Peace

# 668
Orakul, кажи повече. Какво е/гел, крем/, къде се продава и колко струва. И как се чете ако може...

Джайа/Жайа се чете Wink Полска козметика е. Има ги онлайн тук: http://www.pol-cosmetic.com/catalog/index.php?cPath=125&osCs … 775f98bdab3125b17

# 669
Хах. Аз го прочетох Зиаджа. Мерси!  Grinning
Ще ги потърся по аптеките. Гледам имат интересни продукти.

# 670
  • Пловдив
Искам да си взема нов крем за очи. Препоръчайте ми нещо подходящо за 25+, за първи мимически бръчки. Искам да не е гел, и да е доста хидратиращ.

# 671
  • Belgium
Искам да си взема нов крем за очи. Препоръчайте ми нещо подходящо за 25+, за първи мимически бръчки. Искам да не е гел, и да е доста хидратиращ.

Околоочен на Uriage  за първи бръчки - аз съм с него и съм доволна. Не е гел, кремче е  Laughing

# 672
Eucerin с хиалуронова киселина-това ще е новият ми околоочен крем,много съм доволна от дневния крем от същата серия-струва 34 лв за 15 мл.

# 673
  • Пловдив
ЕУЦЕРИН-хидробаланс околоочен крем
http://www.framar.bg/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD- … -pid30005076.html

Отзиви за този?

В голяма чуденка съм какво да си взема този път. В момента ползвам на Авен, но искам нещо ново да пробвам. Нукс имат едно кремче за първи мимически бръчки, Виши също-Миокин  newsm78.

Цитат
Околоочен на Uriage  за първи бръчки - аз съм с него и съм доволна. Не е гел, кремче е 

Благодаря ти Лу за предложението  Hug

# 674
здравейте искам и аз да се включа в дискусията ви.
Аз лично съм страшно доволна от един крем на Skin Code за околоочи. Много добре ми хидратира , а също така ми действа и на подпухването и тъмните кръгове , това което ми направи впечатление  е , че пишеше на опаковката че действа и на първите линии. Крема се казва Rewitalizing eye cream и можете да го намерите в аптеките. момичето , което ми го продаде каза , че марката е много добра и изчистена , а също така и качествена.

Общи условия

Активация на акаунт