Крем за около очи

• 111 078
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, аз също с търся подходящ околоочен.На 32 години съм и имам ситни бръчици около очите.Кожата ми явно е много чуствителна, защото някои от кремовете много ми парят.Искам да питам някой ползвал ли е този филър и дали сте доволни

Аз също имах този проблем и много съм доволна от кремчето на Биодерма, а и на много добра цена спрямо всички останали скъпички, които съм вземала.

# 346
# 347
Някой ползвал ли е околоочните на Galenic от серия Nectalys? Впечатления?

# 348
# 349
Здравейте, аз също с търся подходящ околоочен.На 32 години съм и имам ситни бръчици около очите.Кожата ми явно е много чуствителна, защото някои от кремовете много ми парят.Искам да питам някой ползвал ли е този филър и дали сте доволни

Горещо ми пропоръчаха този крем точно за финни бръчки около очите, събота смятам да си го купя.  Peace

# 350

Горещо ми пропоръчаха този крем точно за финни бръчки около очите, събота смятам да си го купя.  Peace

Ще чакам отзиви другата седмица  Hug

# 351

Ще чакам отзиви другата седмица  Hug
Обезателно, само чакам да праведат парите  Wink

# 352
Кремчето на Юсерин го ползва майка ми, която е на 52, за вас не ли рано за него? Иначе аз съм на 30 и имах това с Q10, не е лошо, но не е и нещо особено.

# 353
Кремчето на Юсерин го ползва майка ми, която е на 52, за вас не ли рано за него? Иначе аз съм на 30 и имах това с Q10, не е лошо, но не е и нещо особено.

Никак не е рано Mr. Green Тази серия я дават за 30+, ако не ме лъже паметта Peace Не съм ползвала въпросния продукт, също чакам отзиви Wink

# 354
По-силно ли е от това с Q10?  Flutter

# 355
Някой ползвал ли е околоочните на Galenic от серия Nectalys? Впечатления?

Аз, на мен не ми хареса, може би най вече заради консистенцията и като цяло, много бързо ми попиваше и чувствах суха кожата си около очите. А моята е много тънка и ми влияят доре кремчета с по гъста консистенция и по мазни.

# 356
Записвам се да следя темата Simple Smile

# 357
Здравейте! Моля ви за съвет! Май вече изпадам в истерия - на 26г. съм, а около очите имам ужасни бръчки. Нямам финансова възможност за скъпа козметика. Моля ви дайте ми съвет за нещо ефикасно, не искам да стана като бабичка на 30!/с мазна кожа съм/.Благодаря ви предварително!

# 358
 Sad Лошо! Аз също съм с тънка кожа и ми трябва по-мазен крем. Сега съм с Lierac Diopti Gel и ми идва малко сухичък. А нещо околоочно на Galenic, хидратиращо например?

# 359
По-силно ли е от това с Q10?  Flutter

Да Peace, по-силно е. Серията с Q 10 е за периода 25+, до към 30 г.

Общи условия

Активация на акаунт