Крем за около очи

• 111 068
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, аз също с търся подходящ околоочен.На 32 години съм и имам ситни бръчици около очите.Кожата ми явно е много чуствителна, защото някои от кремовете много ми парят.Искам да питам някой ползвал ли е този филър и дали сте доволни

Горещо ми пропоръчаха този крем точно за финни бръчки около очите, събота смятам да си го купя.  Peace

Ще чакам отзиви другата седмица  Hug
Така,минавам да докладвам- от петък се мажа с крема само, че този който е с Q10. Според консултанта в аптеката още съм нямала нужда от другия с хиалуронова к-на въпреки, че го дават за над 30г. За сега нямам оплаквания, не ми опъва, не щипе ама по пинцип тази козметика я дават за чуствителна и алерг.кожа така, че не би трябвало да има проблеми. Та сега чакам след 5седмична употреба да стана пак като 20год.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 361
По-силно ли е от това с Q10?  Flutter

Да Peace, по-силно е. Серията с Q 10 е за периода 25+, до към 30 г.
Глупости, този с хиалуронова к-на е по-силен!  Peace Затова го пепоръчват и за жени над 30г, Q10 e за над 28г!

# 362
  • София
Записвам да ви следя. Фините ми линии около очите не са фини никак вече, макар че съм почти на 27. При мен проблема идва от астигматизма, който ми налага да си свивам очите постоянно, за да виждам добре. Дори и с очилата имам този проблем. Така при мен по-рано се наложи да си търся добър крем за околоочния контур. Взех си преди време на NUXE, но никак не действа. Сега се мажа само с масло от жожоба пък да видим ефекта  Peace

# 363
По-силно ли е от това с Q10?  Flutter

Да Peace, по-силно е. Серията с Q 10 е за периода 25+, до към 30 г.
Глупости, този с хиалуронова к-на е по-силен!  Peace Затова го пепоръчват и за жени над 30г, Q10 e за над 28г!

Нали това каза и kiora

# 364
Може и да е задаван този въпрос вече, но нямам време да чета Confused затова ще питам направо. Моля препоръчайте ми околоочен крем, на 22 години съм с нормална кожа в околоочните участъци, нямам бръчки, нито линии около очите, общо взето нямам някакъв особен проблем. Иска ми се крема  да хидратира кожата, защото понякога имам дискомфорт в тази зона след като си  измия лицето и си махна грима. Също ми се иска да е нещо до 20лв.

# 365
На Биодерма е много хубав,ползвам го в момента.На мен ми се отразява супер,а съм с много чувствителни очи и нося лещи.На 21 съм,така че май и на теб ще ти дойде добре. PeaceДруг хубав е на Авен,но той май е към 22-23 лв.Този на Биодерма го взех миналата седмица за около 16 лв. Grinning

# 366
Може и да е задаван този въпрос вече, но нямам време да чета Confused затова ще питам направо. Моля препоръчайте ми околоочен крем, на 22 години съм с нормална кожа в околоочните участъци, нямам бръчки, нито линии около очите, общо взето нямам някакъв особен проблем. Иска ми се крема  да хидратира кожата, защото понякога имам дискомфорт в тази зона след като си  измия лицето и си махна грима. Също ми се иска да е нещо до 20лв.

Търсех същото като теб, нямам никакъв проблем просто знам че след 22 години е задължително да започне да се използва околоочен крем. В момента ползвам La roche posay hydraphase eyes много съм доволна. Страхотно хидратира и изобщо не дразни очите. Ето какво пише за него:

Оптималната хидратация е жизнено важна за здравата кожа. Еластичността, мекотата и добрият тонус зависят от поддържането на постоянно ниво на хидратация.Дехидратираната кожа е с променен тургор, появяват се фини линии и чувство за дискомфорт. Кожата губи гъвкавостта си, става крехка и остарява по-бързо. Дехидратирана може да бъде всеки тип кожа- нормална, мазна, суха или смесена, ето защо серията  HYDRAPHASE осигурява една интензивна и дълготрайна хидратация, като се адаптира към индивидуалните нужди на отделните зони на лицето, за да изравни нивото на хидратация на кожата. Интензивната хидратация, съчетана с наличието на селен в Термалната вода La Roche-Posay, е гаранция за здраве и младост на кожата.

Действие и резултат:
Гел-крем, който интензивно и целенасочено хидратира зоната на околоочния контур и изглажда фините линии на дехидратация. Има дрениращ ефект - при торбички и подпухнали клепачи. Без парфюм.

Преди това ползвах Авен, не е лош но Ла рош е много по добър.

# 367
На Биодерма е много хубав,ползвам го в момента.На мен ми се отразява супер,а съм с много чувствителни очи и нося лещи.На 21 съм,така че май и на теб ще ти дойде добре. PeaceДруг хубав е на Авен,но той май е към 22-23 лв.Този на Биодерма го взех миналата седмица за около 16 лв. Grinning
А може ли да покажеш, моля те кой точно на Биодерма Praynig

# 368
jesy  ,   мерси много за предложението  bouquet Ползвала съм крема за лице на Ла Рош от същата серия преди време и бях доволна. Каква му е цената на кремчето и колко мл. е?

# 369
jesy  ,   мерси много за предложението  bouquet Ползвала съм крема за лице на Ла Рош от същата серия преди време и бях доволна. Каква му е цената на кремчето и колко мл. е?

15 мл. е кремчето за околоочен е доста голям, а цената не си я спомням.
Намерих сега онлайн 36.40 лв. Ти беше обаче писало до към 20лв. не знам колко съм ти помогнала тогава, но ако можеш да отделиш няма да съжаляваш. Аз го ползвам вече повече от 4 месеца и имам още.
http://www.framar.bg/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88-hydraphase- … -pid30010548.html

# 370
Една опаковка ползваш повече от 4 месеца? ?Shocked Ако е така определено си заслужава 36-те лв.

# 371
Една опаковка ползваш повече от 4 месеца? ?Shocked Ако е така определено си заслужава 36-те лв.

Да, всеки ден сутрин и вечер го използвам.  Simple Smile

# 372
Ооо, тогава си заслужава определено Grinning Аз мислех, че като е само 15мл. ще го свърша за няма и месец. А някой има ли отзиви от  околоочния крем на Loreal derma genese?

# 373
И аз го ползвам околоочния по 3-4 месеца всеки ден по два пъти.То на очите се слага съвсем малко и е много икономично. Peace
Ей този е на Биодерма- http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=3905 .

# 374
И аз го ползвам околоочния по 3-4 месеца всеки ден по два пъти.То на очите се слага съвсем малко и е много икономично. Peace
Ей този е на Биодерма- http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=3905 .
Мерси  bouquet  задължително ще пробвам някой от двата.

Общи условия

Активация на акаунт