Крем за около очи

• 111 057
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
В момента ползвам това на Garnier, което е тип рол-он:

Напълно ме удовлетворява като качество и цена, предвид това, че напоследък трудно мога да си позволя качествена и маркова козметика.  Confused

# 421
  • Belgium
В момента ползвам това на Garnier, което е тип рол-он:

Калатея, за какво го ползваш - тъмни кръгове, торбички? Има ли реален ефект, намалява ли подпухването?  Thinking

# 422
По-скоро за тъмни кръгове, че съм вечно недоспала.
Дъщеря ми страда от безсъние (аутист е) и това се отразява и на мен.
Често имам уморен вид.
Доволна съм.

# 423
  • София
След дълго чудене се спрях на един крем на Орифлейм, от серията Optimals с кислород за кожа изложена на замърсявания  Rolling Eyes Реших да го пробвам, че и без това като съм в движение през повечето време на деня полепват страшни вредители по кожата ми................. ах, как само ни втълпяват разни неща .... Както и да, не е скъп, не съм ползвала нищо от тази серия до сега, но и да не ми хареса няма да ме е яд, че съм хвърлила парите си. Тази седмица го очаквам, ще пиша отзиви  Peace

# 424
И на мен ми трябва нещо за тъмни кръгове и хидратиране, чудя се за La Rosche...ili Avene..na 33 sym.
Какво ще ми препоръчате?

# 425
В Ceiba в Mall of Sofia продават ли кремчето за очи на Lumene? Rolling Eyes Вчера търсих в 2 аптеки Фармахит и една друга и нямат нищо на тази марка Sad

# 426
  • Belgium
Лумене не се продават обикновено в аптеките.

Имат го в парфюмерии Драка, Конкорд, както и в подлеза на Плиска.

И на мен ми трябва нещо за тъмни кръгове и хидратиране, чудя се за La Rosche...ili Avene..na 33 sym.
Какво ще ми препоръчате?

Ла Роше и Авен съм ползвала, нямаха ефект за тъмните кръгове.
За сега препоръчвам Кларинс.
Следващото, което ще изпробвам е Биотерм.

# 427
Лумене не се продават обикновено в аптеките.

Имат го в парфюмерии Драка, Конкорд, както и в подлеза на Плиска.

Ех, жалко, надявах се, че в добре заредените аптеки ще ги има Rolling Eyes Мерси, Лу Peace

# 428
Аз искам да питам за околоочния крем с ройбос - къде  в София мога да го намеря, само в Лечител ли?

# 429
  • София
Да! Peace
Аз от гелчето съм много доволна, предполагам, че и крема ще е хубав.

# 430
  • В градината...
Крем за около очи на Орифлейм Еколаген доволна съм. Други кремове са ми щипали около очите. Но внимавайте, за 35+ е!

# 431
Аз искам да питам за околоочния крем с ройбос - къде  в София мога да го намеря, само в Лечител ли?

Само там съм виждала. Има "Лечтител" в Халите и на Графа. Аз съм ползвала гелчето. В началото бях много доволна от него, но знам ли..остарях Laughing и ми се струва, че не овлажнява достатъчно. Седи ми по-опъната кожата от него Confused и по-трудно нанасям коректор отгоре.
Ако си купиш кремчето-пиши как го намираш- би трябвало да е по-мазно от гелчето Peace

Иначе изпробвам вече няколко дни една мостра на Юсерин- Хиалурон Филър. В началото не ми лютеше(ден 1), но вчера и днес толкова ми пари на очите, че чак сълзи ми потекоха. Като субстанция също не е кой знае какво- мазно е, да, но бързо попива. Не се разнася леко и това не ми харесва.

# 432
Непременно ще пиша как е, ако си го купя, но аз не разбрах те 2 неща ли са - и крем и гел с ройбос?

# 433
Здравейте,
ето че и на мен ми се налага да ползвам спец. козметика за очите, на 24год. съм,  напоследък съм преуморена, не спя и тн, очите ме болят и имам леки тъмни кръгове. Все още се чудя какъв околоочен крем да си избера, засега съм се спряла на Ланком ето този: някой ползвал ли го е? и ако да - с какви впечатления е?

http://www.lancome-usa.com/skincare/eye-care/bienfait-multi-vital-eye-spf-28.htm

Изчела съм доста мнения, но все още се чудя, така че помагайте! Simple Smile

# 434
Здравейте,
ето че и на мен ми се налага да ползвам спец. козметика за очите, на 24год. съм,  напоследък съм преуморена, не спя и тн, очите ме болят и имам леки тъмни кръгове. Все още се чудя какъв околоочен крем да си избера, засега съм се спряла на Ланком ето този: някой ползвал ли го е? и ако да - с какви впечатления е?

http://www.lancome-usa.com/skincare/eye-care/bienfait-multi-vital-eye-spf-28.htm

Изчела съм доста мнения, но все още се чудя, така че помагайте! Simple Smile
Този крем на Ланком не съм го ползвала,но ми харесва че има слънцезащитен фактор и то доста висок,ще предпазва кожата на очите доста добре Peace,вече дали ще действа за тъмните кръгове незнам.
Аз съм ползвала на Ла рош с витамин Ц за тъмни кръгове и изобщо не ми хареса ,а и нищо не помогна Tired,незнам дали наистина има ефектен крем за този проблем,от който много жени се оплакват.

Общи условия

Активация на акаунт