Крем за около очи

• 111 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Teffita, спомням си, че на твоята възраст ползвах разни хидратиращи гелчета на Avon и ми бяха просто перфектни.
И аз така. Гелчето с пептиди, синьото хидратиращо кремче, гела с ройбос на Талодерма...нещо такова  Simple Smile

# 406
Teffita, спомням си, че на твоята възраст ползвах разни хидратиращи гелчета на Avon и ми бяха просто перфектни.
И аз така. Гелчето с пептиди, синьото хидратиращо кремче, гела с ройбос на Талодерма...нещо такова  Simple Smile
За кое гелче с пептиди и кое синьо хидратиращо кремче става въпрос? Разкажи моля те малко повече Simple Smile

# 407
Точно някакво с пептиди съм имала и беше много хубаво.

# 408
За кое гелче с пептиди и кое синьо хидратиращо кремче става въпрос? Разкажи моля те малко повече Simple Smile
- овлажняващ гел за очи с пептиди. Продуктите от тази серия даряват кожата с с богат витаминен комплекс - А, В, Е , С и Н, осигуряват необходимото ниво на хидратация, стимулират възпроизводството на кожни клетки и зареждат с енергия
- от тази серия е хидратиращото кремче. Леко и приятно  Simple Smile

# 409
Мерси много Hug непременно ще ги погледна. Бях се спряла на гелчето с Ройбос, но и тези ще ги имам предвид. Мерси!

# 410
Здр,момичета!Аз съм на 25,но кожата около о4ите ми е доста суха, изглежда дехидратирана,а на всичкото отгоре имам и тъмни кръгове,финни линии  Tired Преди месец си купих all about eyes na Clinique - стори ми се сякъш лекичък ,а и след около 10-15 дни миризмата му се промени  Shocked...и не посмях да го ползвам вече. Бихте ли ми препоръчали нещо подходящо?   bouquet

# 411
Здр,момичета!Аз съм на 25,но кожата около о4ите ми е доста суха, изглежда дехидратирана,а на всичкото отгоре имам и тъмни кръгове,финни линии  Tired Преди месец си купих all about eyes na Clinique - стори ми се сякъш лекичък ,а и след около 10-15 дни миризмата му се промени  Shocked...и не посмях да го ползвам вече. Бихте ли ми препоръчали нещо подходящо?   bouquet

Опита ли All about eyes rich-  той е с по-богата текстура за по-суха кожа.
Аз ползвам тази серия от 2 години и досега не съм забелязала промяна в мириса...Супер доволна съм, една разфасовка ми стига за около 2 месеца.

# 412
Аз също от този на Клиник не останах особено очарована, при мен областта около очите и не само също е суха. В момента ползвам цялата серия на Shiseido - The skincare и съм много доволна . Чувствам кожата си хидратирана. Околоочният крем е Eye Moisture Recharge и е доста икономичен. Ето продуктите от серията: http://www.shiseido.co.uk/#/skincare/the-skincare

# 413
Преди няколко дни писах в темата и препоръчах La roche posay hydraphase eyes. Днес сутринта обаче забелязах, че ми свършва. Много съм доволна от La roche но бих опитала този път да ги сменя. На 24 години съм, без проблеми около очите, нямам и за сега бръчки  Praynig
Искам нещо хидратиращо с чувствителна кожа съм. Преди това съм ползвала Avene Soothing Eye Contour Cream.
Има ли доволни от DECLEOR Hydra Floral Deeply Hydrating Eye Contour Gel-Cream http://skincarerx.com/Decleor-Hydra-Floral-Moisturizing-Gel-Cream-For-Eyes.html
Другото което мисля е CLINIQUE All About Eyes   

# 414
Аз съм много доволна от кремчето на Derma Genese и от околоочните на Лумене. Серума им с витамин C също е много хубав.

За каква възраст са показаните на Лумене? Rolling Eyes
Аз съм на 24, имам сенки под очите и забелязвам, че в последната година кожата около очите се е понабръчкала. Не са само финни линии Cry
 Доста ми е суха кожата и търся нещо по-мазно(не чак да лъщи де), защото над крема нанасям и коректор(заради сенките).
Можете ли да ми препоръчате нещо(вероятно за 25+...a mоже и 30+ Rolling Eyes), което да е достатъчно хидратиращо, че да не се насъбира коректора в бръчиците? До 20-30лв. на някоя медицинска козметика или Лумене, ако са подходя Rolling Eyes
Мерси! Peace

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 19:17 от Damaris

# 415
  • Варна
Точно това кремче и  серума на лумене са подходящи за 25+, но ако разчиташ да скрият сенките под очите няма да стане. Серумът единствено има лек такъв ефект. Ползвам ги, доволна съм, хидратират добре, кремчето има и фактор...
За да не се събира коректора в гънките един съвет, сложи малко база за грим първо, коректорът тогава държи цял ден и няма проблем. Базата която ползвам също е на лумене...страхотна  Crazy

# 416
Vian ,stefi_82    bouquet   Вече се сдобих с All about eyes rich,на първо ползване съм доволна . Ще дам отзиви  Peace

# 417
Точно това кремче и  серума на лумене са подходящи за 25+, но ако разчиташ да скрият сенките под очите няма да стане. Серумът единствено има лек такъв ефект. Ползвам ги, доволна съм, хидратират добре, кремчето има и фактор...
За да не се събира коректора в гънките един съвет, сложи малко база за грим първо, коректорът тогава държи цял ден и няма проблем. Базата която ползвам също е на лумене...страхотна  Crazy

Базата за грим, за която говориш специално за очи ли е или е и за лице? Не изсушавали допълнително кожата там? Rolling Eyes А кое е по-мазното- кремчето или серума Лумене? Rolling Eyes Аз мисля да си взема само едното засега Rolling Eyes Rolling Eyes
Мерси Peace

# 418
  • Варна
Базата за грим си е стандартна за лице....стои като мазна но като се нанесе не оставя мазен филм, хубава работа върши. Ако търсиш по мазно кремче за около очи определено си вземи крема а не серума

# 419
Bubuto, благодаря! Тези дни ще ги разгледам в някоя аптека Peace

Общи условия

Активация на акаунт