Крем за около очи

• 111 066
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, аз също с търся подходящ околоочен.На 32 години съм и имам ситни бръчици около очите.Кожата ми явно е много чуствителна, защото някои от кремовете много ми парят.Искам да питам някой ползвал ли е този филър и дали сте доволни

Ползвам крема, който показваш, но случайно ми попадна мостра на ето този:

Има вид на балсам, лесно се нанася, много добре хидратира. Въобще, като усещане е по-добър от Hyaluron filler.  Това, което ме смути малко е, че дразни очите, трябва да се нанася много внимателно.

# 376
По принцип околлоочните кремчета са по 15 мл. и карат дълго да,защото се слага по мъничко.
Аз предпочитам гелове пред кремове,в момента ползвам all about eyes  на Клиник Peace

# 377
Една опаковка ползваш повече от 4 месеца? ?Shocked Ако е така определено си заслужава 36-те лв.

Да, всеки ден сутрин и вечер го използвам.  Simple Smile

# 378
Ооо, тогава си заслужава определено Grinning Аз мислех, че като е само 15мл. ще го свърша за няма и месец. А някой има ли отзиви от  околоочния крем на Loreal derma genese?

Аз съм го ползвала, но не хидратира добре. Сдед като съм го нанесла сутринта и до обяд вече усешам едно придърпване и сухота в зоната около очите, освен това едно пощипване се усеща докато го нанасям и за това го използвах за лицето...все пак съвестно ми беше да го изхвърля, но нали е малко като грамаж и не го ползвах кой знае колко дълго... на 31 години съм..споделям, щото може би има значение

# 379
Може и да е задаван този въпрос вече, но нямам време да чета Confused затова ще питам направо. Моля препоръчайте ми околоочен крем, на 22 години съм с нормална кожа в околоочните участъци, нямам бръчки, нито линии около очите, общо взето нямам някакъв особен проблем. Иска ми се крема  да хидратира кожата, защото понякога имам дискомфорт в тази зона след като си  измия лицето и си махна грима. Също ми се иска да е нещо до 20лв.

Търсех същото като теб, нямам никакъв проблем просто знам че след 22 години е задължително да започне да се използва околоочен крем. В момента ползвам La roche posay hydraphase eyes много съм доволна. Страхотно хидратира и изобщо не дразни очите. Ето какво пише за него:

Оптималната хидратация е жизнено важна за здравата кожа. Еластичността, мекотата и добрият тонус зависят от поддържането на постоянно ниво на хидратация.Дехидратираната кожа е с променен тургор, появяват се фини линии и чувство за дискомфорт. Кожата губи гъвкавостта си, става крехка и остарява по-бързо. Дехидратирана може да бъде всеки тип кожа- нормална, мазна, суха или смесена, ето защо серията  HYDRAPHASE осигурява една интензивна и дълготрайна хидратация, като се адаптира към индивидуалните нужди на отделните зони на лицето, за да изравни нивото на хидратация на кожата. Интензивната хидратация, съчетана с наличието на селен в Термалната вода La Roche-Posay, е гаранция за здраве и младост на кожата.

Действие и резултат:
Гел-крем, който интензивно и целенасочено хидратира зоната на околоочния контур и изглажда фините линии на дехидратация. Има дрениращ ефект - при торбички и подпухнали клепачи. Без парфюм.

Преди това ползвах Авен, не е лош но Ла рош е много по добър.
И аз съм доволна от него, много добре си усещах кожата около очите!

# 380
Ооо, тогава си заслужава определено Grinning Аз мислех, че като е само 15мл. ще го свърша за няма и месец. А някой има ли отзиви от  околоочния крем на Loreal derma genese?

Аз съм го ползвала, но не хидратира добре. Сдед като съм го нанесла сутринта и до обяд вече усешам едно придърпване и сухота в зоната около очите, освен това едно пощипване се усеща докато го нанасям и за това го използвах за лицето...все пак съвестно ми беше да го изхвърля, но нали е малко като грамаж и не го ползвах кой знае колко дълго... на 31 години съм..споделям, щото може би има значение

И на мен не ми допадна Peace Като хидратация ми беше О.К., но ми щипеше на очите, като го нанасях Confused

# 381
wilian, това кремче на Eucerin не ми е познато, за каква възраст е, за бръчици или просто за хидратация? Иначе аз ползвам Bio Performance на Shiseido и съм много доволна.

# 382
Ползвали ли сте рол-он за очи на Дева?http://www.rubella.bg/popup.php?pic=uploads/skin/big_pic_93.jpg Има ли доволни? Добре ли хидратира?
Иначе аз съм ползвала на Биодерма, 2 на Гарние, гелчето на Талодерма с ройбос, един на Ейвън, но най-много ми допадна този на Биодерма. Гелчето на Талодерма определено не хидратира достатъчно. Предполагам, че и консистенцията на рол-она за очи е подобна на гел, а не на крем и няма да е така хидратиращо, но все пак да попитам:)

# 383
  • Belgium
Ползвали ли сте рол-он за очи на Дева?http://www.rubella.bg/popup.php?pic=uploads/skin/big_pic_93.jpg Има ли доволни? Добре ли хидратира?

Страшен боклук, не се подлъгвай. Какво хидратиране като не може изобщо да се нанесе. Изключтелно слабо менте на масовия рол-он на Гарние.

# 384
Мерси, Лу  Flutter

# 385
А някое добро кремче от масовата козметика? Понеже нямам специфичен проблем и се чудя има ли смисъл да давам излишни пари за медицинска козметика точно за околоочен крем Rolling Eyes

# 386
Аз съм много доволна от кремчето на Derma Genese и от околоочните на Лумене. Серума им с витамин C също е много хубав.

От околоочните на Нивея и Гарние не съм доволна. Не хидратират изобщо Peace

# 387
  • Belgium
Аз съм много доволна от кремчето на Derma Genese и от околоочните на Лумене. Серума им с витамин C също е много хубав.

Jackie
дай моля те по-подробни отзиви за серума на Лумене с витамин С  Laughing

Колко често се нанася и какъв ефект има?

# 388
Нанася се сутрин и вечер на почистена кожа. След това се нанася околоочният крем.
Предотвратява образуването на бръчици, и уж премахвал тъмни кръгове (но за това не мога да кажа дали е така, защото аз нямам).
По принцип в продуктите на Лумене ми харесва, че имат в съставките семена на арктическа дива малина и много винатими.
Според мене бялата им козметика е в пъти по-добра от тази на Лореал, Гарние, Нивея и други подобни марки от този ценови клас.

# 389
По принцип околлоочните кремчета са по 15 мл. и карат дълго да,защото се слага по мъничко.
Аз предпочитам гелове пред кремове,в момента ползвам all about eyes  на Клиник Peace

Твърдо ЗА съм за all about eyes.
Предлага се и във вариант all about eyes rich с по-богата консистенция за по-зряла и суха кожа.
Редуцира бръчиците, хидтатира отлично, избистря тена около очите и тушира тъмните кръгове и сутрешните торбички.
Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт