Крем за около очи

• 111 046
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте и от мен! Надявам се да ми помогнете, силно се съмнявам, че консултантките в магазините имат толкова опит с различни продукти и са толкова наясно, колкото вас Hug На 27 г. съм, нямам торбички под очите, нито тъмни кръгове, но вече ми се появяват фини линии. Досега съм използвала предимно кремове на Lumene и съм сравнително доволна. Естествена блондинка съм и съответно кожата ми е много светла, тънка и лесно се образуват бръчки. Препоръчайте ми моля наистина добър крем и серум за около очи, подходящи за възрастта ми, които да забавят максимално появата на нови линии. Психологическата ми граница за цена е 200 лв. Предпочитам да дам пари за кожата си отколкото за поредния чифт ботуши напр. Благодаря ви предварително.

# 451
  • София
Prevent and optimize на Juvena или Primordiale на Ланком

# 452
ljuskata благодаря ти за съвета Hug Ще ги разгледам, само се чудя дали да ги купя от Ягодката или направо от някой магазин тук. Притеснявам се да не попадна на някой продукт с изтекъл срок или нещо такова. Ти откъде пазаруваш?

# 453
  • София
И аз се притеснявам и за това - от моловете Бюти зоун

# 454
  • В къЩи.
Имате ли впечатления за този крем   Biophycee ,Galenic
За каква възраст е подходящ?

# 455
Аз съм много доволна от околоочния крем с Ройбос - много добре ми действа,  омекотява, хидратира , прави някакси по-бодра кожата в тази зона,  не ми люти на очите,  доволна съм! Grinning                                                                                                                                                                                                                 

# 456
  • София
Потвърждавам доброто впечатление за околоочния крем с ройбос.
Напоследък ползвам и съм доволна от околочното кремче на Алверде от серията за чувствителна кожа. За съжаление извърлих опаковката, на която пишеше кои точно съставки не присъстват в композицията му, затова не мога да кажа дали не съдържа парабени. Но принципно козметиката с тази марка е с натурални съставки и на моята иначе чувствителна кожа се отразява много добре.

# 457
Някой нещо може ли да каже за крема на Лореал?

# 458
Някой нещо може ли да каже за крема на Лореал?

Ако имаш предвид Дерма Женез, аз лично не съм доволна Peace Чувствах неразположение, леко щипане и лютене, като го нанасях. Не забелязах анти ейдж ефект, докато го ползвах. Той съдържа концентрирани светлоотразителни частици и само визуално омекотява финните линии около очите Peace

# 459
Имате ли впечатления от новия околоочен на Lumene от серията със стволови клетки?

# 460
  • София
Здравейте!  bouquet Искам да попитам има ли доволни от този   http://beautycosmetic.biz/aroma-aroma-organic-hydrating-okolooch … krem-pi-1553.html     околоочен крем? И за каква възраст е? Simple Smile

# 461
На мен посочения крем на арома с тиква никак не ми харесва.

# 462
  • София
Innesse, благодаря ти!  bouquet

# 463
Около колко годишна възраст е хубаво да почнат да се ползват околоочни кремове, че аз до ся не съм си купувала, а познавам дори 17 годишни, които ползват, за да предотвратят появата на бръчки newsm78

# 464
Около колко годишна възраст е хубаво да почнат да се ползват околоочни кремове, че аз до ся не съм си купувала, а познавам дори 17 годишни, които ползват, за да предотвратят появата на бръчки newsm78

Според мен от 18 г. възраст с леки хидратиращи кремчета Peace

Общи условия

Активация на акаунт