Крем за около очи

• 111 031
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, може ли някой да ми каже Clinique All about eyes за каква възраст е? Изчетох много хвалби за него и искам да си го взема.... но пък от друга страна не искам да си купувам нещо, което е за опъване и по-зряла кожа. На 26 съм. Виждам, че го ползват на различна възраст, но въпросът е за каква е предназначен? Трябва ми по-скоро нещо подхранващо...

# 481
  • Belgium
vili_brain за тъмни кръгове, все пак бих те посъветвала да вземеш крема на Кларинс, който съм показала по-горе. По-скъп е от Биодерма, но в това отношение е по-ефикасен.

На Биодерма ползвах околоочния за чувствителна кожа, ето този:

# 482
Лу, благодаря за съвета. Наистина козметиката на Кларинс е вероярно по-качествена. Аз преди време ползвах Beauty Flash Balm за контрол на блясъка и матиране и бях много доволна. За щастие го получих като подарък, тъй като свекърва ми работи в магазин от веригата Sephora в Атина и тогава управителката й ми го подари. Тя самата сподели от опит, че Кларинс е една от най-добрите козметики особено сериите за лице. Така че явно ще трябва да прежаля разликата в цената и да се "бръкна" за това гелче  Simple Smile. Току виж ми помогнало  Peace

# 483
Аз преди време ползвах Beauty Flash Balm за контрол на блясъка и матиране и бях много доволна.

Това матиращ крем за лице ли е и с каква кожа си ти?

Околоочният на Биодерма, който е показала Лу е добър - доволна съм от него. Повече ми допада отколкото на Ла Рош - Hidraphase. Даже в момента го привършвам, а този на Ла Рош си ми седи така почти пълна тубичка.

# 484
Момичета, имам нужда от съвет. На 25 г съм и досега не съм ползвала крем за около очите. Кожата ми е сравнително чиста- смесена. Чудя се какъв крем да си взема?

Бих ти препоръчала Биодерма или Кларинс.

В момента съм с този на Кларинс и съм много доволна:

Много благодаря  bouquet

# 485
  • Belgium
Малко встрани от темата но сега се разрових за повече инфо за Clarins Beauty Flash Balm - страхотни отзиви има, става за всеки тип кожа, нещо като "озарител" както аз им викам  Laughing

Може и да го пробвам.  Ето линк с доста отзиви на английски:

http://www.dooyoo.co.uk/clarins/beauty-flash-balm/reviews/

# 486
гелчето на Кларинс наистина е за всякакъв тип кожа, аз съм с мазна (даже доста) и изобщо не ми омазняваше допълнително, освен това беше страхотен в борабата с блясъка на мазната кожа, както и придава равномерен тен (аз си имам една боя по рождение Simple Smile )

# 487
Момичета, може ли някой да ми каже Clinique All about eyes за каква възраст е? Изчетох много хвалби за него и искам да си го взема.... но пък от друга страна не искам да си купувам нещо, което е за опъване и по-зряла кожа. На 26 съм. Виждам, че го ползват на различна възраст, но въпросът е за каква е предназначен? Трябва ми по-скоро нещо подхранващо...
Можеш да си вземеш този
http://www.strawberrynet.com/skincare/clinique/all-about-eyes-rich/57667/#DETAIL
Аз го ползвах на 29-30 години и бях много доволна. Има хидратиращо действие,елиминира тъмните кръгове под очите и е п/в фините бръчици.

# 488
  • Бургас/София
Само че ако има как го тествай първо. На мен точно All about eyes rich не ми понесе. Целите ми очи ставаха червени и подути сякаш съм плакала от него.

# 489
 Mia Mia All about eyes rich не го ли дават за над 40 год или се лъжа?  newsm78
bab1 Благодаря за съвета, може да пробвам с по-малка опаковка.... предвид, че малко неща ми понасят особено в тази зона...  Confused

# 490
И аз съм доволна от този на Биодерма, но бях редовна 2-3 месеца и го зарязах, супер несериозна съм. ooooh! Сега ме е яд, че трябваше да го изхвърля, използван наполовина, но се чудя дали да не си взема пак същия..

# 491
А кремчето на Кларос дали е подходящо за мин? На 19 години съм.

# 492
  • Има много детски смях.
Още един глас за гела на Кларанс. Мноооого е добър.

# 493
А Кларинс-а за каква възласт е подходящт?

# 494
  • София
Аз на този етап тествам някоко вида кремове - на Ингрид милет,(биоелита) на Ювена (делайнер), на Хелена Рубинщайн (колагенист 3Х)  и На Ланком (примордиал). На последно място слагам хелената. Останалите са на първо. Но не ми вършат добра работа - под очите имам мимически линии, които ми стават като се усмихвам (пък аз все се хиля) и сутрин линиите ги няма, но до обяд вече стават много видими. Слагам коректор около очите на Сисли, който уж бизглаждал и бил против кръгове и торбички, но не е... Търся крем за около очи, който наистина да пречи да се задълбочават линиите. Мисля, че гореизброените кремове са много леки. Като гелчета са и са рядки (само Биоелитата не е ), явно трябва по-богат крем...

Общи условия

Активация на акаунт