Крем за около очи

• 111 009
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Майка ми е много доволна от този , а аз използвам един, от козметичката ми, който е за млада кожа тя ми сложи малко от него да го пробвам и съм доволна. Много ми беше трудно да си намеря крем, които да не е за зряла кожа!

кажи кой е де Simple Smile
На майка ми е на бьорлинд, а за моят обещавам при следващото ми посещение при козметичката да я питам какъв е и на коя марка и да ви кажа, но това ще е след поне 2 седмици  Embarassed , че скоро ходих!

# 526
  • София
чакам с нетърпение,з-то съм на 27 и не искам да си мъча кожата с нещо което не е за моите години Simple Smile

# 527
Днес си взех Скинкод есеншълс, ще пиша за отзивите ми.

# 528
Има ли някой впечатления от Avon Anew Reversalist?

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 17:18 от letsgo

# 529
За мен най-добри са:
All about eye (rich) - Clinique
Hydra complete - Estee Lauder

Нямам конкретни проблеми,но оставят много приятно и хидратиращо усещане Simple Smile

# 530
Момичета аз останах доволна от този крем: http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … amp;category_id=3 Ползвам го от декември и напоследък забелязвам, че тъмните ми кръгове са започнали да изсветляват:party: Кремчето е с приятна лека консистенция, която попива бързо. Ползвам и други продукти на Skin Doctors и съм доволна от действието им.  Peace

# 531
От няколко дни ползвам този и много ми харесва,много леко и приятно кремче попива много бързо,ухае много свежо.

# 532
  • Варна
От няколко дни ползвам този и много ми харесва,много леко и приятно кремче попива много бързо,ухае много свежо.

Здравейте,
А това кремче за каква възраст го дават?И горе-долу за какви парички е? Гледам е на Нукс - хубав френски бранд...
  bouquet

# 533
Крема струва 35лв,и мисля ,че е за след  25/30 години аз съм на 26 и ми се отразява много добре.

# 534
  • Варна
  bouquet
благодаря

# 535
Майка ми е много доволна от този , а аз използвам един, от козметичката ми, който е за млада кожа тя ми сложи малко от него да го пробвам и съм доволна. Много ми беше трудно да си намеря крем, които да не е за зряла кожа!

кажи кой е де Simple Smile
Здравейте, днес говорих с козметичката си и кремчето, което ползвам за очи е на dr.Renaud , но тя ми каза, че не се продава по магазините и може да си го вземете само от козметик. За млада кожа е! Simple Smile

# 536
  • София
благодаря ти Simple Smile
аз имам откъде да си го поръчам,просто досега не се бях консултирала специално какво да ползвам

# 537

Аз имам леки сенки под очите и финни бръчици,които отдавам на мимиките,а не на годините,но моля сподели ако имаш наблюдения върху тези проблеми дали действа кремчето. Praynig

# 538
  • гр. София
Ползвам предимно околоочните продукти на AVON

# 539
Skincode Essentials - скъп, въобще не ми допада, яд ме е, че го купих.

Общи условия

Активация на акаунт