Крем за около очи

• 111 024
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Околоочния крем го мажа под окото ,под веждите,но не на подвижния горен клепач,външната част на окото(където се получават пачите крачета Mr. Green) и между веждите даже слагам. Peace
За горният клепач съм чела,че в тази зона  не се слага околоочен крем,защото кожата се отпуска и стават торбички.

Писала съм ,че слагам под веждите,но НЕ на подвижния клепач.Правя го с години и не съм имала проблеми,а и така ме посъветва козметичка.
ESTRELLA,с моя пост исках да кажа ,че се съгласявам с твоето мнение smile3521

# 511
  • В къЩи.
Не съм те разбрала  Hug

# 512
Amra,  Hug, не знам дали е правилно Embarassed, но така процедирам Mr. Green

Аз да се оплача от Skin Vivo Eye на Biotherm - има кир ефект, само дето се набутах Crossing Arms Пак съм в търсене на околоочен крем Tired. Хайде, споделяйте   bouquet какво ползвате, за да черпя идеи Laughing

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 13:54 от kiora

# 513
Купих си кремчето на Евелин Skin Code, заличава линийките още с първото намазване. Само дето е за възраст 35+, а аз съм на 31. Взех го, защото не вярвах, че е силно. Сутрин ще ползвам него, а вечер ще си продължа със Shiseido Bio Performance.

# 514
  • София
искам да попитам тези които са с мазна кожа дори и около очите какъв околоочен крем ползвате?Аз съм на 27 и ми се ще да започна с някаква козметика около очите,обаче повечето околоочни кремове са за суха и нормална кожа.Аз дори като се гримирам ми се събира грима в средата на клепача и доста лъщи.Трудна задача ми се струва.А гледам че повечето имат кофеин и се чудя,ако ползвам такъв крем и после ако го спра няма ли да е по-лошо(нали уж се пристрастяваме към него).

# 515
Околоочния крем го мажа под окото ,под веждите,но не на подвижния горен клепач,външната част на окото(където се получават пачите крачета Mr. Green)

Така правя и аз.
Пробвала съм да слагам и на подвижния клепач и то околоочни, на които изрично пише, че може да се слага на подвижния клепач, но не ми понася добре - отича ми и се подува  Rolling Eyes

# 516
Може ли да ви попитам (може да е споменато вече в темата, но нямах време да я изчета цялата Blush) на каква възраст е нормално да започнеш да ползваш крем за около очи. Аз съм почти на 22 и ползвам хидратиращ крем за цялото лице. Какъв околоочен бихте ми препоръчали,ако се налага да започвам вече  Laughing

Не знам дали се налага, щом не изпитваш нужда.  Laughing
Но ако чак толкова ти се ще, защо не започнеш първо с гелчетата за около очи? По-леки са, попиват по-добре и не омазняват кожата.

Moжеш ли да препоръчаш някое? Simple Smile

# 517
Може ли да ви попитам (може да е споменато вече в темата, но нямах време да я изчета цялата Blush) на каква възраст е нормално да започнеш да ползваш крем за около очи. Аз съм почти на 22 и ползвам хидратиращ крем за цялото лице. Какъв околоочен бихте ми препоръчали,ако се налага да започвам вече  Laughing

Но ако чак толкова ти се ще, защо не започнеш първо с гелчетата за около очи? По-леки са, попиват по-добре и не омазняват кожата.

Това на Биодерма за чувствителни очи, е гел. Simple Smile

# 518

Ползвам 3та опаковка - и си е крем, не е гел.

# 519
Съжалявам, но нямам поглед върху сегашните продукти - от известно време по обективни причини минах на кремчета.  Mr. Green
Най-добрите, които съм ползвала, бяха от българските - на Collagena (не знам дали го произвеждат още) и на
AROMA Energy
(вече не го произвеждат, доколкото знам). От вносните съм ползвала на Garnier, Clinians и забравих кои още, без да намирам кой знае каква разлика в качеството и ефекта. Хидратират, отпускат кожата и не омазняват, което беше много важно за мен, защото мразя да ми се разтича гримът. А и с геловете никога не съм имала проблеми, за разлика от кремовете, някои от които ми докараха сериозни алергични реакции, а бяха уж маркови продукти като L'Oréal и др.
Затова пак казвам - всичко си е до индивидуалната реакция на кожата. Затова и пазарът е толкова богат - продукти има всякакви, само малко търпение, докато всеки открие своя. Жалко е, обаче, когато тъкмо го открие и вземат, че го спрат от производство.  Confused

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 20:29 от Как` Сийка

# 520

Ползвам 3та опаковка - и си е крем, не е гел.

Ами на опаковката пише eye gel , затова го споменах.

# 521
  • Пловдив
Момичета влизам за да похваля един крем за очи, ето този http://bg.strawberrynet.com/skincare/cellex-c/enhancers-g-l-a--e … alm/24989/#DETAIL.  Марката ми беше напълно непозната докато не ги получих като подарък за коледа. И понеже така или иначе ми свършваше крамчето за очи, досега ползвах Age Fitness 2, реших да пробвам. Резултатът е че за две седмици бръчиците са видимо загладени и по-малко забелижими. Има един недостатък, доста е мазен или богат Wink крема, и не се препоръчва да се слага вечер, защото има опасност от подпухване, което аз и без това си имам ooooh!. Но за суха кожа и над 30г. е супер, като не подценяваме и количеството Shocked.
Айде сега след като толкова го хвалих този, да кажа колко съм недоволна от това http://bg.strawberrynet.com/skincare/clarins/advanced-extra-firm … our/54981/#DETAIL, много ми го прехвали продавачката, и го взех, обаче при мен се получава кир ефект Close, макар че е много приятен и лек гел като консистенция.

# 522
  • София
mamaden, мерси за отзивите, точно такъв крем си търся.   bouquet
Иначе се води се само хидратиращ, пък ти е загладил линийките. Аз съм на 33. Дили да не си взема кремче от анти-ейдж григата им?

# 523
  • Пловдив
Както писах нищо друго на марката не съм ползвала, дори не знаех че ги има Laughing. Но от това балсамче съм супер доволна. не знам дали ще е добре за по-топло време, както казах е мазничко, но може да го ползвам сега, и след това пак на есен, със сигурност ще ми остане Simple Smile

# 524
  • София
Майка ми е много доволна от този , а аз използвам един, от козметичката ми, който е за млада кожа тя ми сложи малко от него да го пробвам и съм доволна. Много ми беше трудно да си намеря крем, които да не е за зряла кожа!

кажи кой е де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт