Крем за около очи

• 111 025
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Чудно ми е кога използвате цялата камара кремове, за които пишете?

Аз вчера си купих околоочния серум на Биороза и съм изключително доволна от него.
Ползвала съм един лосион на прехваления Кларинс, който струваще САМО 100 лева и не е 5 пъти по-добър от Биорозта, която е 18,50 лв.
Въобще, Кларинс е само реклама, химия и надути до небесата цени.

# 496
Провокирана от написаното в една друга тема, реших да питамн тук как точно си слагате околоочния крем - само на горния клепач, само на долния клепач (под очите) или и на двата клепача? Аз лично си слагам и на горния и на долния и си мисля, че така трябва. Как е правилно?

# 497
  • Belgium
wilian това че ти не си доволна от Кларинс, не значи че е химия.

Аз не се водя от реклами, препоръчвам го от личен опит.

Щом си намерила евтин български крем, който ти понася, чудесно.

Но остави другите да направят своя избор.

Amra
аз действам каато теб Peace

# 498
Малко встрани от темата но сега се разрових за повече инфо за Clarins Beauty Flash Balm - страхотни отзиви има, става за всеки тип кожа, нещо като "озарител" както аз им викам  Laughing

Може и да го пробвам.  Ето линк с доста отзиви на английски:

http://www.dooyoo.co.uk/clarins/beauty-flash-balm/reviews/

Аз го имам,ефекта е страхотен наистина но при продължително ползване (2 седмици) ми излезнаха много пъпки от него,най вече на челото и не посягам вече Sad

# 499
Провокирана от написаното в една друга тема, реших да питамн тук как точно си слагате околоочния крем - само на горния клепач, само на долния клепач (под очите) или и на двата клепача? Аз лично си слагам и на горния и на долния и си мисля, че така трябва. Как е правилно?

Отдолу,не само по клепача а и малко по надолу и встрани към външния ъгъл,под веждите към ъгълчето на окото и към слепоочието където се образуват бръчките пачи крак.

# 500
  • София
Както Мими е неписала, но отдоли се нанася с леки движения към вътрешния ъгъл на окото, защото в обретната посока кожата се разтегля, а отгоре - към вънсхния ъгъл. Аз понеже съм с широко лице, зоната под очите ми е голяма и ми стават линии почти по цялата скула - мажа голяма площ.

# 501
Както е написала Мими,но аз знам ,че на горният клепач не се слага околоочен крем Rolling Eyes,ако на самият крем е упоменато -тогава.

# 502
  • В къЩи.
Околоочния крем го мажа под окото ,под веждите,но не на подвижния горен клепач,външната част на окото(където се получават пачите крачета Mr. Green) и между веждите даже слагам. Peace

# 503
Може ли да ви попитам (може да е споменато вече в темата, но нямах време да я изчета цялата Blush) на каква възраст е нормално да започнеш да ползваш крем за около очи. Аз съм почти на 22 и ползвам хидратиращ крем за цялото лице. Какъв околоочен бихте ми препоръчали,ако се налага да започвам вече  Laughing

# 504
Околоочния крем го мажа под окото ,под веждите,но не на подвижния горен клепач,външната част на окото(където се получават пачите крачета Mr. Green) и между веждите даже слагам. Peace
За горният клепач съм чела,че в тази зона  не се слага околоочен крем,защото кожата се отпуска и стават торбички.

# 505
  • В къЩи.
За горният клепач съм чела,че в тази зона  не се слага околоочен крем,защото кожата се отпуска и стават торбички.

Писала съм ,че слагам под веждите,но НЕ на подвижния клепач.Правя го с години и не съм имала проблеми,а и така ме посъветва козметичка.

# 506
Околоочният нанасям под очите, отстрани, където се образува пачият крак и отгоре под протежението на веждата Peace Много рядко на подвижния клепач (сутрин, защото вечерното нанасяне е сигурен признак за подпухване Peace) и то само, ако изрично пише в указанието, че може да се ползва в тази зона.
Към ползващите Биорозата, бихте ли споделили дали кремчето е с бързопопиваща текстура? Praynig Благодаря ви предварително  bouquet

# 507
  • София
Околоочният нанасям под очите, отстрани, където се образува пачият крак и отгоре под протежението на веждата Peace Много рядко на подвижния клепач (сутрин, защото вечерното нанасяне е сигурен признак за подпухване Peace) и то само, ако изрично пише в указанието, че може да се ползва в тази зона.
Към ползващите Биорозата, бихте ли споделили дали кремчето е с бързопопиваща текстура? Praynig Благодаря ви предварително  bouquet
Да Peace

# 508

Мерси за обясненията за околоочния крем Hug Вече ще знам как е правилно да се нанася Grinning

# 509
Може ли да ви попитам (може да е споменато вече в темата, но нямах време да я изчета цялата Blush) на каква възраст е нормално да започнеш да ползваш крем за около очи. Аз съм почти на 22 и ползвам хидратиращ крем за цялото лице. Какъв околоочен бихте ми препоръчали,ако се налага да започвам вече  Laughing

Не знам дали се налага, щом не изпитваш нужда.  Laughing
Но ако чак толкова ти се ще, защо не започнеш първо с гелчетата за около очи? По-леки са, попиват по-добре и не омазняват кожата.

Общи условия

Активация на акаунт