Крем за около очи

• 110 989
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
За дамите със сух околоочен контур мога да препоръчам GATINEAU Diffusnace: http://oth.strawberrynet.com/skincare/gatineau/diffusnace-hydro- … for/29152/#DETAIL. Хидратира и подхранва много добре, особено в зимния студ се отразява прекрасно на околоочния ми контур! Heart Eyes

А да наблюдаваш благоприятен ефект на фините линии...аз имам пачи крак, който ужасно ме дразни... Rolling Eyes

# 586

[/quote]

А да наблюдаваш благоприятен ефект на фините линии...аз имам пачи крак, който ужасно ме дразни... Rolling Eyes
[/quote]

Уф и аз съм така този пачи крак....няма отърване.Какви кремчета си ползвала?Аз съм на 35г и съм ползвала кларинс и ланком,но честно казано не виждам ефект.Сега мисля да пробвам на Шисейдо бенеф....как беше забравих

# 587
  • София

[/quote]

Уф и аз съм така този пачи крак....няма отърване.Какви кремчета си ползвала?Аз съм на 35г и съм ползвала кларинс и ланком,но честно казано не виждам ефект.Сега мисля да пробвам на Шисейдо бенеф....как беше забравих
[/quote]

О, да! Точно заради тях си го взех...Абе, откакто интензивно хидратирам околоочната зона (от около година), забелязвам значително редуциране на пачия крак, да не кажа, че май вече само аз си го виждам- щом новата ми козметичка казва, че нямам нужда от специфични грижи в тази зона... Преди него ползвах околоочния на Ла Рош- ACTIVE C, различни серуми за интензивна хидратация- но определено има значително подобрение след две опаковки от кремчето на Гатино!  Hug Peace Много, много хубав продукт за сух контур на очите; особено за зимния сезон!  Peace

# 588
През деня редувам:
All about eyes на Clinique
и
Nirvanesque Eye Contour

Вечер:

Серумчето с дива роза на Korres

и околоочния на фирмата за първи бръчки

Тази козметика Корес никаде не съм я срещала,някой знаели във Варна дали я има или я поръ4вате от сайт?Киора,ако ги сравниш с Нирванеска каква е разликата в консистенцията и действието.

# 589
Аз от доста време ползвам Лиерак-диопти крем.Много съм доволна!

# 590
За жени над 30-те с първи бръчици и ползващи коректор бих препоръчала

Достатъчно плътна консистенция, без да е тежка. Супер е за зимния период. Като основа за грим също е ок.

# 591
  • В градината...
За да не пускам нова тема - кожата около очите е нежна, но не по-малко чувствителна е тази на шията. Май почти няма козметика специално за шия. Виждам как моята кожа там се отпуска и изсушава, особено през лятото. Имате ли някакви опитности в тази насока?

# 592
  • Варна
За да не пускам нова тема - кожата около очите е нежна, но не по-малко чувствителна е тази на шията. Май почти няма козметика специално за шия. Виждам как моята кожа там се отпуска и изсушава, особено през лятото. Имате ли някакви опитности в тази насока?

Повечето околоочни кремчета могат да се използват и за шията...аз всяка вечер си мажа моята с едно кремче на -417...а около очите с едно на Герлен Crazy ... просто знам, че се използват за околоочният контур, шията и бръчиците около устните  Flutter

# 593
  • Belgium
За шията си ползвам крема за лице, не мисля, че имам нужда от друг продукт.

Ако се разрови човек е нета, сигурно ще намери и специални продукти за шия.

# 594
  • Варна
Jorjeta, заговори за кремче на -417...какво ти е мнението за него, че много ми го хвалиха консултантките, но нямаше мостричка да пробвам

# 595
  • Варна
Jorjeta, заговори за кремче на -417...какво ти е мнението за него, че много ми го хвалиха консултантките, но нямаше мостричка да пробвам

Попива бързо, много е нежно, при мен нямаше никакви проблеми (не ми подразни очите, както се е случвало с Диор)...да ти кажа като цяло съм доволна...определено бих си взела още една опаковка като ми свърши тази...естествено продължавам да търся МОЯТ околоочен крем...но, ако ти е нужна хидратация мисля, че ще ти свърши перфектна работа  Crazy

# 596
  • Варна
Благодаря, значи ще го опитам, пък и цената му беше много изгодна, дори и да не е чак толкова добър....

# 597
А някой прави ли си кислород, защото аз откакто ходя на кислородна терапия кожата ми е много по-добре. Имах подпухвания под очите (на 24 съм) а вече няма и следа от тях!

# 598
  • Варна
White Angel, аз мисля април месец да се подложа на процедурата...за да не разводняваме темата ще ми обясниш ли на лс какво точно се прави...какви парички ти вземат и т.н...  bouquet
Bubuto, 99 % съм сигурна, че няма да съжаляваш... Hug

# 599
  • София
ХАйде в новия филм - сега пък и за шията отделен крем! НЕ! Отказвам! Каквото правя и слагам по лицето, това слагам и на шията. Сутрин и вечер почистване, тоник, серум (евентуално) и накрая крем. Фон дьо тен си слагам и на шията, освен ако не съм с поло. А не излиза ли разоряващо да се маже шията с околоочен крем?

Общи условия

Активация на акаунт