Крем за около очи

• 110 971
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, имате ли впечатления от околоочните продукти на Collin?
Козметичката много го похвали, от едно нанасяне и на мен ми допадна, но ще се радвам да чуя и други!
Здравей,за първи път пиша,дано да имам време да го правя по-често. В момента ползвам околоочния на Collin,но го ползвам едва от около някоко дни и за ефект не мога да говоря още,лек е,по-скоро като гел,не ми създава усещане за тежест като някой други кремове.Като цяло марката много ми допада.

# 616
  • София
Здравейте,
дали ще е възможно да ми препоръчате крем за около очи - на 30г. съм, нормална към суха кожа, сенки под очите (имам ги от години) и уморен вид, имам и ситни бръчици около очите.

# 617
  • sveti vlas
zdraveite momicheta , molya vi daite mi savet kakav krem za ochi protiv brachki da si vzema az sam na 35god. okolo ochite imam dosta dosega vse na avon anew sam polzvala i na nivea.chakam predlojeniyata vi.

# 618
  • София

онзи ден в бонжура го видях този крем за очи и ми се стори много хубав,предвид че е без парабени и вредни съставки.Пише че е изцяло натурален.Някой ползвал ли го е?

# 619
Здравейте,
дали ще е възможно да ми препоръчате крем за около очи - на 30г. съм, нормална към суха кожа, сенки под очите (имам ги от години) и уморен вид, имам и ситни бръчици около очите.

zdraveite momicheta , molya vi daite mi savet kakav krem za ochi protiv brachki da si vzema az sam na 35god. okolo ochite imam dosta dosega vse na avon anew sam polzvala i na nivea.chakam predlojeniyata vi.

И аз се интересувам за същото. Препоръчаха ми на Eucerin Q 10 в аптеките, но се чудя?
Някой има ли конкретни впечатления от Eucerin или Lierac?

онзи ден в бонжура го видях този крем за очи и ми се стори много хубав,предвид че е без парабени и вредни съставки.Пише че е изцяло натурален.Някой ползвал ли го е?

За каква кожа е и на каква цена...знам самоч че серията е без парабени и консерванти?

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 17:11 от desiniko

# 620
  • София
ами към 30лв беше и пише за всякакъв вид кожа,изцяло билков...виж какво пише в сайта Organic plant extracts : Witch Hazel Water – Passionflower Extract – Marigold Extract – Chamomile Extract – Sweet Almond oils – Aloe Vera Powder
100% natural fragrance.
ето чети http://www.yvesrocherusa.com/control/skin-care/organic-skin-care … eye-wake-up-care/
аз понеже съм на 27 и си търся не толкова агресивен крем,още ми е рано за колагени и лифтин ефекти и тн.Но просто не съм ползвала нищо от тая козметика освен шампоана за мазна коса,който беше мн хубав.

# 621
ами към 30лв беше и пише за всякакъв вид кожа,изцяло билков...виж какво пише в сайта Organic plant extracts : Witch Hazel Water – Passionflower Extract – Marigold Extract – Chamomile Extract – Sweet Almond oils – Aloe Vera Powder
100% natural fragrance.
ето чети http://www.yvesrocherusa.com/control/skin-care/organic-skin-care … eye-wake-up-care/

Мерси   bouquet

# 622
  • sveti vlas
do DESINIKO; zashto ne probvash na eucerin s xiuluronova kiselina.az mislya nego da vzema no shte vidya i drygi predlojeniya ot momichetata.

# 623

[/quote]
Обаче си представям че ще има ефект на подпухване, понеже маслата задържат вода...Поне на мен така ми влияе на зоната около очите ако директно намажа с някакво масло.
[/quote]

Мисля, че от някои масла наистина има ефект на подпухване, но от жожобата твърдо НЯМА. Ползвам го всеки ден от две седмици и не съм забелязала да има. Доволна съм. Сигурно се дължи на това, че маслото е много леко и не остава мазно.

# 624
Преди два дена си взех това гелче    Само един ден съм го ползвала и все още не мога да дам коментар. След 10-15 дни ще пиша  Peace

# 625
Момичета, можете ли да ми помогнете със съвет кое от тези кремчета за очи да си поръчам? http://eu.strawberrynet.com/newproduct.aspx?catgId=82

В момента привършвам черното Шисейдо и искам нещо различно, но поне с подобен на неговия ефект Peace...На 33 съм. Очите ми са често уморени, чувствителни, нямам тъмни кръгове. Леки наченки на мрежести бръчици, но контурът ми е горе-долу в добро състояние.

# 626
На Лореал Derma Genese е много хубав за млада възраст

# 627
някой ползвал ли е УРИАЖ PEPTILYS ?!Подходящ ли е за 25 год.?Дадоха ми мостра да го пробвам...но се чудя уместен ли е за мен - на 25 съм,а и нося лещи,грим-дали е подходящ за чувствителна кожа newsm78....приемам предложения за подходящо леко кремче Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378082 ..ще пиша после отзиви
заглеждам също този
и

# 628
elhi4ka, Пептилис-а на Uriage е именно за 25+ Peace

# 629
Аз съм ползвала Пептилис на Уриаж-останах доволна. На  30+,кремчето ми понесе добре,но въпреки това препоръчвам диопти крема на Лиерак.

Общи условия

Активация на акаунт