Крем за около очи

• 111 410
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Kупих си Диоптикрем http://www.lierac-bg.com/products/face/eye-area/diopticreme/diop … eme-anti-wrinkles но като го отворих видях,че тубичката е различна от показаната,с по малко надписи и отгоре на надписът LIERAC няма розов фон.На вас момичета случало ли ви се е да си купите такъв крем?
И още нещо пише,че след отваряне срока на годност е:виж надписа вътре,това какво означава,кой надпис да гледам?

Моя е такъв,купих си го преди 3 месеца.Предполагам,че е по-стар вариант.
Надписа вътре е срока след отваряне на крема.За Диоптикрем е 6 месеца.
Между другото само за протокола крема изобщо не ми допада освен,че леко хидратира за друго предимство и дума не може да става.И на мен ми сълзят очите от него. Sad

# 151
запис  да следя темата...

# 152
  • София
А какво ще кажете за този крем: http://www.framar.bg/evelin-uajt-extrijm-3d-okoloochen-pid30009624.html? Много добре звучи. Ползвал ли го е някой?

# 153
 намерих идеалния крем за очи, Mr. Greenвлияе на бръчките на тъмните кръгове и на подпухването,ама не знам дали е подходящ за мен, тъй като се препоръчва за по-зряла кожа-над 40,но пък то човек може да е на 25 и да има ужасна кожа smile3518 -става въпрос за Еулаж-крем за очи-някой да има инфо--пробвах тестер и ми е ок Thinking

# 154
  • Варна
намерих идеалния крем за очи, Mr. Greenвлияе на бръчките на тъмните кръгове и на подпухването,ама не знам дали е подходящ за мен, тъй като се препоръчва за по-зряла кожа-над 40,но пък то човек може да е на 25 и да има ужасна кожа smile3518 -става въпрос за Еулаж-крем за очи-някой да има инфо--пробвах тестер и ми е ок Thinking

Искаш да кажеш, че само от тестер разбра, че повлиява всички тези проблеми?
Кой е този крем, можеш ли да го покажеш?

# 155

Предполагам става дума за този на Авен. Виждала съм го по реклами в аптеките и съм си мислела да питам за каква възраст е. Сега гледам в сайта им е предназначен за MATURE STAGE OF AGING... това ми звучи даже като за доста след 40  newsm78

Аз в момента ползвам Nuxe в комбинация със серум и съм доволна от действието му, но нямам бръчици (освен мимически), а само подпухване от системно недоспиване покрай децата. В темата за "скъпата и евтината козметика", специалистите химици го определиха като добър, но сравнително лекичък за бръчки. Кремчето в което откриха активни съставки срещу бръчки и много добър състав като цяло за околоочна грижа беше този на Lumene. Така че смятам да го пробвам като свърша сегашния ми крем.

# 156
Интересува ме лекия крем на Avene-soothing eye cream: става ли за 30-31 или е твърде лек

# 157

Предполагам става дума за този на Авен. Виждала съм го по реклами в аптеките и съм си мислела да питам за каква възраст е. Сега гледам в сайта им е предназначен за MATURE STAGE OF AGING... това ми звучи даже като за доста след 40  newsm78

Аз в момента ползвам Nuxe в комбинация със серум и съм доволна от действието му, но нямам бръчици (освен мимически), а само подпухване от системно недоспиване покрай децата. В темата за "скъпата и евтината козметика", специалистите химици го определиха като добър, но сравнително лекичък за бръчки. Кремчето в което откриха активни съставки срещу бръчки и много добър състав като цяло за околоочна грижа беше този на Lumene. Така че смятам да го пробвам като свърша сегашния ми крем.
Тестера е 2 ml и го ползвам втора седмица,много съм доилна ,аз съм предразположена генетично към тъмни кръгове и искам да работя от рано върху проблема,иначе нямам някакви сериозни бръчки,бих казала почти никакви но пък кръгове и подпухване,мисля да си го вземе ,ако не ми помогне няма да ми навреди:)
 Joy

# 158
Интересува ме лекия крем на Avene-soothing eye cream: става ли за 30-31 или е твърде лек

smile3501 smile3501
Страхотен е ,но само хиДратира за борба с първите следи на стареенето трябва нещо по-сериозно,например Истеал очи-АВЕН или Месажер на Галеник,или Актив Ц на Дарфен 

# 159
А относно серума на Lumene с вит. С от който аз бях много доволна и бих го повторила, считате ли че става за 31 г?

# 160
  • София
А относно серума на Lumene с вит. С от който аз бях много доволна и бих го повторила, считате ли че става за 31 г?

Аз ползвам крема на тази фирма и съм много доволна.На същата възраст съм, следващата серия околоочен крем е за жени над 40 години.Определено ще повторя покупката + серума, който и ти си ползвала.

# 161

...... Кремчето в което откриха активни съставки срещу бръчки и много добър състав като цяло за околоочна грижа беше този на Lumene. Така че смятам да го пробвам като свърша сегашния ми крем.
За кой крем на Lumene става въпрос?
Аз в момента съм също с лекото кремче на Нюкс. Stefoni  с кой серум го комбинираш? Серумите не са ли за по-зряла кожа?

# 162
Имате ли добри впечатления от крема за очи на Bioderma, sensitive eye cream?

# 163
Имате ли добри впечатления от крема за очи на Bioderma, sensitive eye cream?

Ако имаш предвид Сенсибио-то, аз лично не го харесвам Peace, макар че в момента го ползвам по принуда Tired ooooh! Прави ми кир ефект, а същевременно не хидратира достатъчно - няма и анти ейдж функция, което за мен е ключово изискване за всеки околоочен Mr. Green

# 164
Здравейте! И аз дълго време не можех да реша какъв крем да използвам-не само околоочен,въобще... Пробвах различни тестери. Спрях се на Еусерин Q10 и си поръчах цялата серия. На 43 г.съм-нямам бръчки,освн няколко фини линии под очите.Виждам,че не сте особено доволни отЕусерин-а, а има ли някой,който е доволен? Аз още за ефект не мога да кажа.Пробвах серията от тестери-не ми навреди.

Общи условия

Активация на акаунт