ДЕКЕМВРИ №88

• 15 082
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Алекс, Ая спи с боди с къс ръкав и тънка пижамка, но в тоя студ май ще я уволнявам и ще слагам по-дебелата. А навън - днес ходихме с поларени панталонки и блуза и отгоре елек без ръкави. Спа си два часа, значи й е било добре. В къщи слагаме памучни анцузи.
Маленуш, честита месечинка на малката принцеска!

# 31
  • СОФИЯ
Честити месечинки на Белослава и Иван!Да са здрави и послушни! Heart EyesА за Маленуш   bouquet
На вън гледам слънце и се засилих за разходки.Ама като излязох....много вятър,студено.И пак ще си седим у дома. Whistling
А аз си го обличам детето както преди,но се топлим и не гледам електромера  Mr. Green

# 32
Много ВИ  благодаря Галчо, Макси, Алекс за милите думи за малкото гардже, а й за баткото.
Честито на Белослава и Иван - да продължавате все така да радвате мама и тати.

Ние спим вече с боди потник, отгоре гащиризон и после в летен чувал - но в детската е 19 градуса. Понякое време му намятам и едно одеалце. Спят на отворен прозорец и ако е по топло баткото се мята цяла нощ.

# 33
  • София
Ние спим тениска или боди / от 2 дена / и лятно чувалче . Намятам някаква лека завивка.  Тати днес ни запали парното, та пак въвеждам по леките дрешки.

# 34
  • Sofia
най накрая и ние да се похвалим с Първо ЗЪБЧЕ! Flutter
,то доста пораснало,дори вече не точка,нито връхче, ами като цяло зъбче, ама като не проверявам незнам кога й е излезнало! и то горе в дясно, очаквах да е долу.

в нас е много студено, само в спалните е паркет, навсякъде са плочки, и лъха студ.... Сега Мария спи по боди с къс ръкав и пижама.

Да питам използвате ли някакви гъби за баня или миете само с ръце бебетата?

преди няколко постове коментирахте черния дроб, аз давам. Има на Ганчев телешко с ориз и домати, и телешко с ориз и пак нещо си, както и черен дроб със зеленчуци - много ги обичаме. Давам и заешко и риба. Май всичко съм дала, само не жълтък,но и него ще почна тая седмица,че се записахме на ДК и чак от 13.10 ще почнем да взимаме. Някой да има или да знае от къде да си купя бурканчета?

# 35
Муни, аз съм си купила 3 стъклени бурканчета с винт за подправки (вместимост около 250-300мл) и джарам с тях. До колкото съм чула в някои кухни държат на еднаквите бурканчета, щото носиш празни и взимаш пълни, но не са твоите бурканчета, нали се сещаш newsm78 Стига да нямат изисквания, огледай се за такива бурканчета  Peace
Честито ви зъбче Hug Нека всички бъдат здрави и бели! Flutter

# 36
Munieca,в нашата детска кухня е така-даваш празни,а взимаш напълнени бурканчета.Бурканчетата са от пюретата на Ганчев ,но се продават за тях капачки на винт.Аз не ползвам гъба за баня-с ръка.

# 37
Иве, зависи от кухнята. Някой дават в пластмасови за еднократна, както показа Дарето в чата. Други, като при нас искат 30 бурканчета и 60 капачки, и едва ли ти дават в твойте. Иначе Муни, Нони, знам, че купуваше на Ам-Ам, та може и да е събрала. Иначе аз събрах 30, ама ги дадох на комшийка. Сега събирам за мене си, тези на Мандев също стават. В Търново имам доста от тях, ама не са тук. Но имаме да изядем 8, и още 10 да купя, и като ги изяде съм ги събрала.  Утре ще й правя супичка, да видим дали ще й хареса Simple Smile
И аз не ползвам гъба за баня.
dsterzieva не знаех, че има капачки дето стават за бурканчета на Ганчев. Да не са старите им бурканчета?

# 38
Честито зъбче на Мария и честити месечинки на порасналите сладури!

И аз не използвам гъба за баня, през нощта обличам Калина с боди с къс ръкав, пижамка с ританки, сега я сложих в лятното чувалче и метнах една лека пеленка отгоре но тя обикновено се отвива.

# 39
Среднощен привет  Tired тия зъби ни побъркват.

За кухнята ... до преди миналогодишният ремонт , в нашата кухня също даваха храната в буркани. Носиш 3 празни и взимаш пълни, но от хигиенна гледна точка сега промениха и ги дават така: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287242&pid=7720560

За банята си купих детска ръкавица със слонче, но още не сме почнали да се търкаме с нея , защото все още не сме започнали да се цапаме чак толкова ... виж догодина като почне да рови из пясъчници ще търкаме яко  Laughing
Иначе си го обличам с дълъг ръкав и долнище и чорапки (както е на снимките след кухнята). Нощем е също с дълъг ръкав боди и ританки ,но включвам духалка понеже не търпи завивки. На зима ще взема чувалче.
Сега ще направя опит за спане , дано ми се получи ,че много ми се спи вече  smile3507

# 40
Добро утро момичета.
Леле,колко месеца не съм писала във форумчето.Както чета всички сте добре,за което много се радвам.А колко много са пораснали малките сладурчета.
При нас много нови неща-вече пълзим и дори правим опити за първи крачки Simple Smile,казваме баба,тата,дядя,айде-но не и МАМА.Но един ден и това ще стане.Пълна е с разни номера,на които сички в къщи много се смеем Laughing.
Лятото си прекарахме тука на морето,като от време на време ходихме на някоя вила или на планина на чист въздух,то пък точно тогава са се организирали форумски срещички с други мами,на които ние за съжаление не можехме да присъстваме.Дори на едната срещичка не можахме да отидем,защото малката Ивелина караше Рубеола в същото време. Cry,а трябваше да предпазим другите деца от зараза.
Иначе за обличането вечер-от снощи вече я обличам с бодинце(пижанка) и лятното спално чувалче.Гледам много да не я навлича,защото тя не обича жегите.
Честито зъбче на Марич на Муниека.
Честити месичинки,на които имат повод да празнувата.
Приятен ден на всички майчета  Simple Smile   bouquet.

# 41
Добър ден, благодаря ви за отговорите  bouquet
Муни, честито ви зъбче, нека всичките ви зъбчета бъдат белички и здравички и да изникват така без да разбирате Simple Smile
И ние не ползваме още гъба, като го къпем, но мисля да взема една да пробваме
Хихи, добре дошла отново при нас, милото ти детенце, знам че е добре обаче да изкарат шарките докато са по-малки
Наща кухня я носят в еднократни кутийки или там както се наричат, подобни на тези дето Дари е показала, аз мисля, че е много по-добре, ако направят и държавните кухни с такива
Приятен и слънчев ден

# 42
Най-накрая и аз да се похваля  Grinning  ИМАМЕ СИ ЗЪБЧЕ   newsm44 newsm44
Муни честито и на вас,всички да излезнат  като това - без да разберете Simple Smile

# 43
Муни,Дени честити зъбчета на малките сладури.

# 44
  • СОФИЯ
Честити Ви зъбчета Муниека и Деница!Да са здрави,бели и красиви като дечицата Ви.
Сега искам да споделя нещо тъжно с вас.Извинявам се,че е извън темите ,които се обсъждат тук,ама като съм се замислила от снощи и не мога да спя. ConfusedЕдин приятел и колега на мъжа ми миналата седмица е паднал от покрива.Едвам е оцелял,но ще е инвалид.А е набор на мъжа ми.И сега като съм се уплашила и го натискам нашия тати да си смени професията.Винаги съм знаела ,че работата му е много опасна,но не съм мислила така всеки ден.Ама пусти пари....
Пак се извинявам за спама,но съм доста притеснена.И много започна да ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт