"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 109
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте пак от мен. Успях да прочета всичко, което съм изпуснала. Големи страсти са се вихрили  ooooh! Изписах една страница, но видях, че мирът постепенно се настанява отново в темичката ни, затова просто изтрих всичко. Остана само "по темата"  Peace

Polly-Wolly, ми то Вардар не е ли предната спирка на метрото??? Или се бъркам  newsm78

Искам да кажа нещо за БХС в Майчин дом за тези, на които предстои това изследване.
Първо, приемат всякаква снимка, по-точно снимката дори не им е нужна за досието - моята ми я върнаха. Необходими са мерките - при мен бяха записани в листа за преглед, с който лекарят ме изпрати на това изследване.
Второ, изследването е във високата сграда на ул. Здраве - Майчин дом, на 14 ет. - има бележка на регистратурата.
Трето, при получаването на резултата пише, че правят безплатна консултация - смятам да се възползвам.
Четвърто, там, където се прави изследването и се вземат резултатите, има листовки с информация, взех си повечето, доста са подробни, ако някой се интересува, мога да помоля мъж ми да ги сканира.
Моят резултат ще е готов за 4 работни дни.

Някой беше питал за Кокона-та: да, доволна съм от мазилото за стрии, само наистина опаковката е зле, аз за новата опаковка вече знам и ще си я прехвърля в кутийка от крем още от началото Simple Smile За гърдите ползвам препоръчаното от Есме на Мама Дона, а за краката отстрани, където имам стари белези - крем Нивея Софт... Вечер като докато се намажа съм голяма смешка  hahaha

Да кажа и аз за моето казване. Ние опитваме от доста време и точно ме бяха убедили (лекар), че няма да мога да имам деца, без да се подложа на операция през септември. Започнах да търся лекар за второ мнение, междувременно отпуска, пътешествие до морето, смяна на климата и т.н. А то междувременно Точка станала Simple Smile Направих тест почти на шега, бях решила да ходя на лекар на следващата седмица... Мъж ми, миличкият, спеше след нощна смяна, но не издържах и му се обадих по ГСм като видях двете чертички (беше в обедната почивка - на работа) - не знам колко ме разбра, беше сънен Simple Smile Нямах никакви усещания и симптоми...

Пък за раждането... намислила съм януари месец да мисля за болници и да почна да чета по темата. Иначе засега нямам противопоказания за естествено раждане, да видим накрая за очното налягане какво ще кажат, това е единият фактор за мен, че съм с очила. Другият е големината на Точко, но е много рано още. Нямам никакво желание мъж ми да присъства....

Май аз съм доста зле с килограмите -> 5 отгоре и продължавам да качвам. Вече ми личи много, както и да  се облека, дори по яке ми личи. Обикновени панталони не мога вече да нося, стягат ми на корема... Мои приятелки казват, че и лицето ми се е променило Simple Smile

Много ми е приятно да съм пак с вас, макар да се отложи срещата, здраве да е, друг път. Искам да питам ще се включи ли някоя от вас в похода на Ейвън срещу рака на гърдата на 27.09.2008 г. http://otlubov.com/walk/   Аз искам да се включа, ако съм добре, ако има и други, може да си направим кафепиене след това  Peace

# 196
Аз се върнах от срещата-бяхме трички! Не мога да кача снимката ,защото паролата явно е сменена в албума.
Между другото аз съм излезнала отвратително така ,че не ми пука дали ще я кача.
Лек ден на всички

# 197
  • Стара Загора
The_light_2008 паролата си е същата, която си беше и преди!

# 198
Чета ,че сте качили по 5 кг.,не мислите ли че е много,сериозното качване сега започва.Ако не се вземете в ръце ,ще ударите 30кг до финала. Не че искам аз да съм пример,знам че си е организъм,аз нищо не съм качила,стоя си на 54кг.,но мислч до този момент че е нормално 1-2кг.А лекарите казват по 1 кг на месец ,значи 5 кг са си много.

Нефертити,ти запозната ли си повечко за плацентата,аз не знам дали има значение всъщност от предна или задна стена е,с първата бременност не си спомням дали съм знаела как е била.

# 199
  • Стара Загора
Маруся тук съм, преди обяд излизахме докато имаше малко слънце и вече сме си в къщи. И на мен нищо не ми говори това за плацентата.За кг-те аз съм качила 3-4, което си мисля че е напълно нормално.

# 200
Чета ,че сте качили по 5 кг.,не мислите ли че е много,сериозното качване сега започва.Ако не се вземете в ръце ,ще ударите 30кг до финала. Не че искам аз да съм пример,знам че си е организъм,аз нищо не съм качила,стоя си на 54кг.,но мислч до този момент че е нормално 1-2кг.А лекарите казват по 1 кг на месец ,значи 5 кг са си много.

Аз съм качила 7 и?

# 201
За кг-то---Първия път качих 22 кг. и сега такова нещо няма да си позволя !За момента съм качила най -много 2 и съм доволна !Ще гледам и занапред да не се отпускам !Защото свалянето при мен се оказа много трудно нещо!

# 202
The_light_2008  мила,ами като ми се яде?!
Е не се тъпча,но си похапвам  Laughing .Но май само на коремче съм качила,на аватара ми не личи ли  Laughing ?!

# 203
Ми да де аз това казвам!И аз не се тъпча,но предните 3 лунарни месеца бяха кошмар за мен-само аз си знам какво ми беше!Ядях яко препечени филии и се отрази веднага! А уж казват ,че от сухари не се пълнее-да бе...... дрън дрън шикалки.Само това можех да ям-какво да направя

# 204
  • София

Много ме успокои  Joy
Сега сериозно. Да, мисля, че не е малко, но за себе си имам своето обяснение. От началото на годината се бях подложила на хранителен режим, с който свалих 15 кг. за 6 месеца без гладуване и т.н., напротив, със стабилно хапване по 5 пъти на ден, но само на определени храни.
След като видях двете чертички излязох от режима, а и вкусовете ми се промениха много... Така че за мен комбинацията от липсата на специалния етап, предвиден от режима за включването на всички останали храни, + липсата на повръщане + приличен апетит до момента дадоха този резултат.
За протокола съм в средата на 4 месец и за моя ИТМ се счита за нормално да кача около 15 кг. - може би ще се справя...
П.С. Качвам само на коремче  Embarassed

# 205
  • в гората
 По въпроса с килограмите при мен е много странно, когато збременях бях 55кг., в края на август бях 56.7кг., а сега пак съм 55кг., което малко ме притеснява  Thinking.Проблема е, че нямам никакъв апетит, а това никога не ми се е случвало обикновено все нещо ми се яде, не мога да гледам телевизия без да хапвам нещо.А сега само ръфам плодове(от което започват да ме болят зъбите), готвено изобщо не ми се хапва, ям обикновенно някакъв сандвич и това е.Утре правя пълни 17г.с. не трябва ли вече да ми се отваря вълчия апетит на бременните?

# 206
The_light_2008   bouquet сори исках да напиша marussia.Обръщението ми е към нея   bouquet

# 207
  • София - Рим и обратно
Здравейте  bouquet
Dideto и аз раждах предния път в Тина Киркова, и сега съм се ориентирала натам, при същата лекарка, но този път във ВИП отделението. Разкажи нещо повече за ВИП, моля те. (Гледам, че сме и от един и същ квартал ) Там ли ходиш на консултации? Отделна ли е родилната зала? Ако предпочиташ, пиши на лични, за да не отегчаваме другите, но пък може да има и други заинтересувани за болница.

За зодиите . Интересното при нас е, че аз съм Рак с асцендент Риби, дъщеря ми е Рак, а бебето - сигурна съм че ще излезе Риби, макар че терминът е за Овен. А пък таткото е Овен и не искам да го мисля горкия с 3 водни изчадия вкъщи Laughing

# 208
Любима,аз също съм се насочила към Тина Киркова.Понеже лекарката при която ходя работи с тази болница съответно и аз ще съм там.
Миналата година кумата ми роди там и беше във вип отделението.Много остана доволна.

# 209
И аз съм същата като зелено човече Peace След като разбрах че съм бременна прекратих режима, а и има още нещо, което оказа влияние-нито за миг не ми е ставало лошо, нито съм повръщала.Качила съм 4 кг.което според лекарката е нормално, а и качвам само на корем и дупе Embarassed Даже може да ми преброите и ребрата на гърба Joy.Мисля че е и факта че чакаме голямо бебе, също си казва думата.Нека всичко е наред, а пък те килограмите се свалят, нали зелено човече Laughing
За зодията-ами аз съм Риба  даже рожденния ден ми е два дни преди термин-13.03.Така че мога да бъда зарадвана с най-истинския подарък по случай повода Hug.Малко като заодия сме инати и таткото(Дева)не му харесва хич, ама ще търпи-това е. Joy

Общи условия

Активация на акаунт