"Мартенските мами - доста шик и все засмяни"

• 14 104
  • 271
  •   1
Отговори
# 210
Мда, и аз съм след хранителен режим +3кг Sad . Малко ме е яд, че го позволих, още повече, че знам какво трябва да избягвам, а не го правя Sick . Така или иначе Маруся е права. Не трябва да се отпускаме, защото после е неприятно (аз първия път бях 21, а втория-26 кг отгоре: ужас!).
зелено човече, Вардар наистина е предната спирка, ама това на практика си е през един квартал място. За това казвам, че не съм толкова наблизо Peace

# 211
За зодията-ами аз съм Риба  даже рожденния ден ми е два дни преди термин-13.03.Така че мога да бъда зарадвана с най-истинския подарък по случай повода Hug.Малко като заодия сме инати и таткото(Дева)не му харесва хич, ама ще търпи-това е. Joy
Имам съученичка която роди дъщеря си точно на рожденния си ден , а сина и е роден на именния и ден , така че ... може наистина да си направиш подарък
Колкото до зодиите, аз съм стрелец -  30.11. , а мъжо е Козирог - 26.12. - между другото имала съм и гадже Козирог, ама и двамата са коренно различни и отношенията ми с двамата са също такива, така че аз много не им вярвам на зодиите, моя термина нали е 01.03. така че моето бебе може да е и Водолей и Риби...

# 212
термина нали е 01.03. така че моето бебе може да е и Водолей и Риби... [/color]
Водолей е до 23.02 до колкото знам! А и няма две зодии-или си едната или другата.Аз съм водолей иначе Simple Smile

# 213
ехо,
Момичета каво става със софийската среща

# 214
термина нали е 01.03. така че моето бебе може да е и Водолей и Риби... [/color]
Водолей е до 23.02 до колкото знам! А и няма две зодии-или си едната или другата.Аз съм водолей иначе Simple Smile
Joy Joy Joy исках да кажа Водолей или Риби
При мене може да се наложи да се извади бебето две седмици по рано и ако това стане ще е Водолей, ако не ще си имам Рибка

# 215
  • София - Рим и обратно
Вече жена му значи може и да се засечем по трасето, живот и здраве Mr. Green

# 216
ЛЮБИМА живот и здраве,защо не  Laughing !

# 217
здравейте!
Моя термин се пада точно на датата на р.д. на мъжа ми,надявам се да се роди тогава за да му направя най незабравимия подарък Simple Smile,но все си мисля че ще се роди по рано но в крайна сметка каквото стане и ще си имам 2 овенчета  Heart Eyes

# 218
  • Стара Загора
Водолеят са до 19.02, от 20 вече са рибите

# 219
  • София
ехо,
Момичета каво става със софийската среща

Засега всички са заети. Аз дадох ново предложение:

.... макар да се отложи срещата, здраве да е, друг път. Искам да питам ще се включи ли някоя от вас в похода на Ейвън срещу рака на гърдата на 27.09.2008 г. http://otlubov.com/walk/   Аз искам да се включа, ако съм добре, ако има и други, може да си направим кафепиене след това  Peace

Поли-Уоли, като се преместим ще ми е драго да се запознаем  - една спирка с метрото нищо не е  Peace А и с други, ако има в района  Hug

# 220
  • Варна
Да се включа и аз за зодиите - аз съм Стрелец, а мъжа ми е Рак. Тази година си получи като подарък за рождения ден положителния ми тест за бременност. Не си позволохме да се зарадваме много предвид предисторията ми.
За килограмитв за последния месец съм качила 3 кг., струват ми се много, но незнам дали бих могла да ги контролирам. Не ям много, хляб също не ям по принцип (много рядко на сандвичи). Например вчера съм изяла едно кисело мляко за закуска, малък дюнер на обяд докато се връщах от лекаря и за вечеря пилешко месо. Явно ми се трупа, защото си стоя вкъщи.
И за ехографите - и според мен една бременност трябва да се следи редовно, а не да се разчита, че всичко ще е наред.

# 221
Здравейте и от мен!
За зодиите аз съм скорпион а мъжа ми  риби-така че живот и здраве нашето семейство ще е  все водни зодии  Grinning
За килограмите качила съм до сега 5-6 кг,но все го отдавам на това че отказах рязко цигарите -все пак пушех доста, а иначе аз винаги съм си имала апетит и съм си ядяла доста но никога досега не можех да кача повече от 50 кг  Rolling Eyes

# 222
Да се включа и аз за зодиите.Аз съм стрелец а мъжа ми е овен=идеалната двойка  Laughing
А бебо най вероятно ще е риби,но и водолей да е няма проблем и двете зодии харесвам!

# 223
Ох, от четене не мога да смогна да напиша и аз нещо  Grinning /да не говорим, че цял ден чистя и готвя/.
Май доста сме се събрали за Тина Киркова - аз дъщеря ми я родих там,бях във ВИП стая - много съм доволна, живот и здраве мисля и сега да съм там, при същата лекарка.Иначе и аз съм в този район - на по-предната спирка с метрото  Grinning/нали това е ориентира/, на Конст. Величков.
Зелено човече , ние нали по едно и също време сме били в Майчин дом - може и да сме се видяли, ама..даже имаше една мама със зелена блуза, седеше до мен и аз си помислих дали не си ти, но не се престраших да попитам  Mr. Green
За зодиите - много стрелци сме  Laughing-аз съм на 10.12., има ли някой на моята дата? Дъщеря ми е овенче, мъж ми е близнак, бебо ще е риби, няма какво друго да е.

# 224
Аз съм на 14.12.

Общи условия

Активация на акаунт