"Бебочета красиви, ритат и играят, но до ФЕВ&#

• 15 798
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!

Честити празник на всички!

На Десика, честити рожден ден на патерица! Пожелавам ти, любов и здраве, щастие и радост и много близки и приятели, с които да ги споделиш! И разбира се, едно сладко февруарче!

На Daya, пожелавам ти да сте щастливи поне колкото сме ние с моят съпруг!

И да ви извикам щастливо УРААА, вече съм в 5я месец!!! Hug

А сега, се загнездвам пред телевизора да гледам Биг Брадър/Денсинг Старс  newsm78

# 181
  • Стара Загора
Dancing stars,твърдо............
И аз съм в 5-я месец,УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bowuu

# 182
Честито на мамите, влезнали в 5-я месец  Hug
Хайде момичета, изминахме половината път. Започнахме да преполовяваме бремеността и скоро всички да се похеалим и да гушкаме здрави и сладки бебоци  Praynig

Аз хванах малко от ББ4 ама нещо гоооляма глупост ми се видя този път.
Ама видях и Венетка - и тя вече пъчи коремче  Simple Smile

# 183
Privet ot men i ot Thaliand.
Dobre doshli na novite mami,na vsichki kojto vece znajt cveta na gashite sysho.Nie sme dobre s bebko...poleta malko ni izmyci no se predsavihme dobre.V subota sme si u doma zivot i zdrave i shte vi izceta nkraj Simple Smile.Tuk vremeto e mecta i edni plazhove njmam dumi.Pazete se mnogo i do skoro.

# 184
Добро утро,
благодаря за пожеланията момичета Hug

Аз днес пак съм на работа и ще гледам да изкарам и тази седмица, че от другата ще видим newsm78

# 185
Добро утро мили мами,

хайде събуждайте се   food010

времето ви действа поспаливо и все ощя почти никои не се е разписал.

деска радвам се че се чувствате добре с бебо и си изкарвате добре. А и че времето ви е страхотно.

Момичета аз изкарвам ии тази седмица и после излизам в отпуска 2 седмици.  newsm44
Най - накрая , ама там дет отивам времето също се е понамръщило  Wear Umbrella и няма   Nature Sunny и   grinning039 ама пък се надявам да има много от  photo

На всички мами, които са на преглед само добри новинки и положителни емоции, а на другите (като мен) търпение до прегледа и до добрите вести  Hug

Лек ден и спорна седмица и да се пазите, за да няма  yu5

# 186
  • София
Добро утро и от мен! Simple Smile
Времето е ужасно и предразполага към излежаван4е в леглото, но ставайте и да действаме по задачи, бременни, но не и мързеливи нали така Simple Smile
Аз тези дни ще се готвя усилено за държавни изпити и съм болнични вкъщи и непрестанните колебания болничните ще намалят или не майчинството много ме притесняват. Когато се върна на работа другата седмица ще попитам нашата счетоводителка, във фирмата имаме доста жени в майчинство и тя със сигурност е наясно.

За виното..., и аз си пийвам от време на време по една чашка не мисля, че това е толкова лоша, нали все пак не прекаляваме Simple Smile

И по още една тема да се изкажа, аз снощи гледах Денсинг Старс, определено Биг брадър не е за мен, Денсинг Старс ми хареса, особено Мамалев  Laughing

Пийнах кафето четейки постовете ви,а сега ще ставам ще пиша пак после. Хубав и усмихнат ден на всички ви!!!  Hug

# 187
Мамиииииииии, вчера какво чудо изживяхме в къщи. Малката вдигна 39.7 градуса температура.
Такова нещо не беше ни се случвало, но се справихме с аналгин. И сега е добре. Аз също- бебо си рита . Взех да си давам сметка вече , че ще имам две деца в къщи Laughing

# 188
Добро утро коремчета!!! preggo
Аз нали съм от маминките работохолици- хайде днеска с песен, на колата и на работа, рано, рано.  Party
Дая - много се радвам за теб. честита ти титла ГОСПОЖА!!!  Peace

Момичета аз, въпреки усърдната ми непочивка през почивните дни, днес се чувствам прекрасно. Бебока рита ли, рита. Дори вчера, като се понапънах да изчистя къщата и си ме скастри малко. То нали е мъжко, хич не му се чисти и на него завалийката.  Laughing   tantrumПредпочита мамата да си стои пред ТВ -то и да пийва биричка.  cheers

Момичета
, нчера ходих в магазина на Premaman в Пловдив. Има доста сполучливи нещица за бремелинки. Аз лично си купих един страхотен - клин -чорапогащник на фигури за по- студено, та да мога по него и по един рокля- блузон да си щъкам. Иначе ми дадоха новия каталог на фирмата за 2009 год. -има страхотни нещица за бебочетата, толкова са красиви, че нямам думи.

ЧАО, засега много се разписах.

# 189
биби: колко струва този клин в Премама?

# 190
  • Велико Търново
Добро утро маминки   bouquet

Първо Честит Рожден Ден ^desika^ (на патерици)! Да си жива и здрава и да получиш най-голямата радост през февруари  Hug
А на Daya9 пожелавам дълъг и щастлив семеен живот и с риск да се повторя  Laughing - най-голямата радост през февруари  Hug

Добре дошли на новите мами   bouquet

Аз днес съм на 4д следобяд и ще се отчета после. Да видим дали ще ни потвърдят розовите гащи или ще си останем в неведение!

# 191
Мерси bibi_iv Hug
сложих една снимка в албума, следобед ако остане време и още ще кача

Някой да знае какво става с К. Пенкова? Тя имаше проблем и скоро не е писала, дано нещата при нея да са добре Praynig

tutubutu и на теб благодаря Hug

# 192
  • София
Само да ви кажа ДОБЪР ДЕН Simple Smile

Сега отивам да чета - на пръв поглед много гащи са се оцветили - момиченцата настигат по брой момченцата май Simple Smile

П.П. сложих снимка в албума на бебо, ама както и по-рано ви писах не е нещо особено..

# 193
Минавам само за по едно "здравейте"  Hug
Искам да ви кажа за един лек, който показа много бърз ефект.
От няколко дни все ми беше студено, очите ми пареха и сутрин гърлото ме дразнеше.
Понеже девер ми е Ленинградски кадър (там е учил 5 години), та той ми каза.
Бременните рускини за да се предпазят от настинка и за сваляне на температура си правили чай по следният начин - 1-2 супени лъжици сладко от МАЛИНИ залети с топла вода. Става като чай, само накрая се утаяват семки.
Като изпих две чаши от този чай и на втория ден ми нямаше вече нищо.
Само че сладкото беше просто смляни малини със захар затворени в буркан и в хладилника. Без да са минали термична обработка. И така имаше по-бърз ефект.

п.с. имам предложение за първата страничка.
Защо до името на всяка мама да не се добави от кой град е и кое дете подред ще и е това....И дай боже след 4-5 месеца да добавяме и до ник-а на мама и името на бебо
Знам че ще е малко трудоемко, но може да си поделим работата с някоя мама  Heart Eyes

# 194
Здравейте, мами
Аз днес съм на ФМ и да си призная нещо ми се е свло коремчето-до вчера нямах търпение, а днес, а и цяла нощ само глупости сънувах.Стискайте палци всичко да е наред-трябва и диск да ми дадат, но ще видим.
Вчера като видях Венета на ББ4-тя си има коремче, а моето е като на преяла-неможеш да разбереш че съм бременна-всички ми казват че почти не ми личи.
daya,честито ти госпожа.Много щастлив семеен живот ви пожелавам.  
Добре дошли и новите мами.

Успешен ден на всички и да се пазите, че навън е студено.
Следобед ще се отчитам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт