Вечно е болен.....

• 12 835
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
О не,не ме разбирай погрешно.Нищо нямам предвид,само се хванах за думата "единствен".Много деца водят при Габровски,известен е.Аз също се двоумих между него и моя доктор,но се доверих на човека който до сега ми е лекувал детето.Успех и на вас Hug

# 31
О не,не ме разбирай погрешно.Нищо нямам предвид,само се хванах за думата "единствен".Много деца водят при Габровски,известен е.Аз също се двоумих между него и моя доктор,но се доверих на човека който до сега ми е лекувал детето.Успех и на вас Hug
Благодаря ти , мила  Hug Наистина се притесних малко , но щом си нямала нищо друго предвид ако се наложи ще се доверя на него   bouquet

# 32
  • Варна
Ивалина, как сте?

Ние пак сме с ангина и на Сумамед..... след три дни ходене на градина.
Две седмици не беше боледувал, аз се успокоих и не го заведох нито на УНГ, нито на хомеопат. Карахме си само на Саностол, Мед,Изопринозин /май и това не ни помага/, почнах и капки клеева тинктура /нали е много популярна напоследък/, ябълки.
И сега пак болен... Реве ми се....  Rolling Eyes

# 33
   Момичета,записвам се в темата заради хомеопатичните съвети. Най ми е мъчно,като са болни децата. А едното като се разболее,след няколки дни-и другото. Аз давам осцилококцинум по една ампула профилактично,веднъж или два пъти месечно през зимния сезон. Може и да си внушавам,но мисля,че помага. По-леко изкарват настинките.

# 34
Здравейте момичета и аз се записвам тук и ние сме все болни.И на градина и без градина все сме болни на две седмици антибиотик пием всички видове антибиотици изпихме.Аз не знам какво да мисля.

# 35
  • Варна
И моята дъщеричка / на 2г. и 2 мес. / последните няколко месеца е все болна. Първо лятото 3 пъти изкарахме вируса с повръщането и разстройството. След последният път ни хвана някаква кашлица и сега повече от месец продължава да кашли. В началото мислехме ,че и се е раздразнило гърлото от повръщането , защото беше само покашляне от време на време. Пихме разни сиропчета за облекчаване, но се получава подобрение за 2-3 дни после пак почва да кашли. Водихме я при Джи Пи -то , на слушалки нищо не се чува, не вдига и температура, гърлото спокойно. В началото имаше и лека хрема, но сополките се стичаха назад в гърлото. Исписа ни Виброцил. Най - накрая преди около 12 дни ни изписа и антибиотик - Цефзил, който пихме до вчера и Флавамед за кашлицата. Последната седмица беше почти добре , по 1 най-много 2 закашляния на денонощие , от вчера сутринта пак почна да кашля почти непрекъснато, включително и през нощта. Днес пак я заведох на Джи Пи -то - гърдите и гърлото чисти, няма хрема , няма температура. Пусна ни изследвания на кръв и направихме рентген на дробовете. Кръвната картина - прекрасна, никакви изменения. На рентгеновата снимка и се видя някакво петно горе в дясно и ни прати при специалист пулмолог със съмнение за пневмония. Специалиста каза, че снимката е лоша и не се разбира нищо и най-вероятно причината за кашлицата е алергия. Изписа ми да давам Кларитин . В чуденка съм какво да правя. При какъв друг лекар мога да я заведа с тези симптоми. Кой може да ми направи диагноза какво и е?
А, да и откакто почна да кашля давам клеева тинктура по 3-4 капки на ден. Резултат никакъв.

# 36
И моята дъщеричка / на 2г. и 2 мес. / последните няколко месеца е все болна. Първо лятото 3 пъти изкарахме вируса с повръщането и разстройството. След последният път ни хвана някаква кашлица и сега повече от месец продължава да кашли. В началото мислехме ,че и се е раздразнило гърлото от повръщането , защото беше само покашляне от време на време. Пихме разни сиропчета за облекчаване, но се получава подобрение за 2-3 дни после пак почва да кашли. Водихме я при Джи Пи -то , на слушалки нищо не се чува, не вдига и температура, гърлото спокойно. В началото имаше и лека хрема, но сополките се стичаха назад в гърлото. Исписа ни Виброцил. Най - накрая преди около 12 дни ни изписа и антибиотик - Цефзил, който пихме до вчера и Флавамед за кашлицата. Последната седмица беше почти добре , по 1 най-много 2 закашляния на денонощие , от вчера сутринта пак почна да кашля почти непрекъснато, включително и през нощта. Днес пак я заведох на Джи Пи -то - гърдите и гърлото чисти, няма хрема , няма температура. Пусна ни изследвания на кръв и направихме рентген на дробовете. Кръвната картина - прекрасна, никакви изменения. На рентгеновата снимка и се видя някакво петно горе в дясно и ни прати при специалист пулмолог със съмнение за пневмония. Специалиста каза, че снимката е лоша и не се разбира нищо и най-вероятно причината за кашлицата е алергия. Изписа ми да давам Кларитин . В чуденка съм какво да правя. При какъв друг лекар мога да я заведа с тези симптоми. Кой може да ми направи диагноза какво и е?
А, да и откакто почна да кашля давам клеева тинктура по 3-4 капки на ден. Резултат никакъв.
     Все едно чета нашата история.Какво е това незнам но между другото още поне 5деца има около нас със същите симптоми.И на всички се казва едно и също първо уж пневмония после алергии.Незнам вече какво да кажа и как да се лекуваме.Аз също незнам в момента къде да я водя на преглед а тя си кашля отново след един куп изпити лекарства.Надявам се хомеопатията да помогне  Praynig

# 37
  • Варна
eli_nor, съжалявам и за вашето детенце, че е болно. Днес пред кабинета на Джи Пи-то имаше още 2 деца с такъв проблем.
Една позната преди малко ме посъветва да пробвам с инхалатор и аз не знам вече какво да правя. След 3 дни сме пак при пулмолога да видим дали ще и е подействал Кларитина и пак ще търсим какъв е проблема.
Дано се включи някой, който е успял да си излекува детенцето  Tired

# 38
Мед и лимони Peace Ако не ги иска можеш да добавиш захар,съвсем малко сода и вода и да му направиш лимонада Hug

# 39

Все едно и за Иван чета. Обаче при нас след лекуване на "алергична кашлица" на снимката се оказа начален стадий на вирусна пневмония. 10 дни сме на Цефтриаксон венозно Cry,гърдичките хъркат и продължава да накашля. Отчаяла съм се отвсякъде. И аз започнах с клеевата тинктура 3х5капки

# 40
  • Варна
Странното при нас е, че никой не иска да постави диагноза. Водих я и при специалист УНГ - проми ушите и изтегли секретите от носа. Изписа ни капки за нос, правени в аптеката и Мукосолван. Малката на всичкото отгоре повърна при прегледа, но пак нищо конкретно не ми казаха. Върнах се при рентгенолога - човека си потвърди, че на снимката се вижда възпаление на десният дроб, но дали е започваща инфекция или отшумяваща, тъй като вече сме пили антибиотик не можел да каже. Следобеда и вечерта вече вдигна и температура. И непрестанна кашлица.
Направихме отново кръвни изследвания и в сряда хайде пак при пулмолог. Този път заради температурата най-накрая реши, че има все пак възпаление и ни изписа куп лекарства , включително и антибиотик " Аугментин". Другият вторник сме на контролен пеглед и след 20-тина дни трябва да направим още една рентгенова снимка за да видим какво става. На слушалки продължава да не се чува нищо, но на вторите изследвания левкоцитите са завишени спрямо тези от предният ден  newsm78
Днес вече е значително по-добре. Снощи не се е закашляла нито веднъж. През деня кашли отвреме на време и вече не вдига температура. Дано да ни се разминат инжекците или стоенето в болница.
И дано всички болнички дечица се оправят по-бързичко,че е голяма мъка и за тях и за нас майките.

# 41
  • София
Здравейте.
Синът ми е също от често боледуващите. Дойде ли есен и серията се започва, кашлица до безкрай. Като беше по малък редовно бяхме по болници. Невероятно бързо се влошава. Инхалациите много помагат, някой питаше за инхалатор... Откакто го купих се справям сама с кашлиците...

# 42
Миналата година овладяхме ангините на сина ми с Бронховаксом. Пробвайте задължително.

# 43
  • Sofia
Аз от бронховаксома не съм доволна и не бих го давала на детето си втори път.

# 44
Хоп и ние тук в групата на често болните. Confused
Давала съм и Респивакс,и Бронховаксом,а от мин. година Рибомунил.Ами беше ги разредил,но от август насам нещо пак започна да боледува начесто. Sad
Вече се съмнявам и в ефикасността на т.н. имуностимулатори. Crossing Arms
Всичко си е до дете,имунна с-ма,въздух(а в нашия град е ужасен Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт