Отговори
# 120

Уау!!! Това много ме впечатли. Не видях обаче никъде цени, сигурно е доста скъпичко  newsm78

И на мен ми е интересно кои мебелисти работят с него.

# 121
Може ли да споделиш къде е магазина и каква е цената на тази лампа Hug

# 122
Кац и аз в темата, пропуснала съм последните 2  Crazy

# 123
  • Варна
Мисля че няма мебелни фирми които да обработват кристалан, технически камък и др. подобни. Те се обработват със специални машини и за това фирмите, които ги предлагат сами си ги кроят и режат по дадените размери.

# 124
Да де, ама не във всяка мебелна фирма ще ми предложат този вариант   Grinning

# 125
  • Русе
Хайде най-накрая и аз да се похваля с нова кухня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291326
Снимките не са много добри,но стаята е малко тъмничка и съм снимала със светкавица.
Честито, много хубава кухня. А какви са цветовете на шкафовете и гърба?

# 126
jivotinche, 10х за идеята. Ще ходя да ги видя тези какво предлагат.
Цената е почти като на техническия камък, ще ги разпитам за предимства и недостатъци  Hug

radost24, добре се е получило, да ти е честита  Hug

# 127
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Благодаря, момичета,
ralnik  -цветовете са венге с дъб,гърбът е сив,а плотът е бежов със сиви шарки,на някоя от снимките мисля,че се вижда по-добре.

# 128
  • Бургас
radost24 честито  , със удоволствие да се задържаш там.

# 129
Хайде най-накрая и аз да се похваля с нова кухня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291326
Снимките не са много добри,но стаята е малко тъмничка и съм снимала със светкавица.
Честито, много хубава кухня. А какви са цветовете на шкафовете и гърба?

Честита кухня и на мен много ми хареса Peace

# 130
  • София/Осло
Може ли да споделиш къде е магазина и каква е цената на тази лампа Hug
Не е от България за съжаление, но ето тук има подобни и много готини лампи  Peace
http://www.comfort-bg.net/default.aspx/globo-vision-4-design/bg

# 131
Radost24,
Честито.Харесва ми кухнята ти.Как си решила ъгловите шкафове?Имат ли някакъв механизъм?
Не ми стана ясно от снимката това червеното горе- втори ред шкафове ли ?Изглеждат по-широки от долните-така ли е?В дясно червеното пак ли е шкаф?

# 132
Това е стената, боядисана в червеничко  Peace

# 133
i nie prvime kuhnia.Kato stane shte vi i pokaja.Sega prosto chakam da vidia dali tova koeto iskam shte stane ili shte izleze che ne sme es razbrali neshto  Laughing

# 134
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Radost24,
Честито.Харесва ми кухнята ти.Как си решила ъгловите шкафове?Имат ли някакъв механизъм?
Не ми стана ясно от снимката това червеното горе- втори ред шкафове ли ?Изглеждат по-широки от долните-така ли е?В дясно червеното пак ли е шкаф?

Това червеното е стената Mr. Green,2 червени и 2 бежови са.Долният ъглов шкаф е с кошници ,имам механизъм за бутилки и един за чинии,на лявата страна,шкафът с матирано стъкло.Горният ъглов шкаф си е обикновен,с двойна вратичка.

Общи условия

Активация на акаунт