Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви са мненията относно работата и семейния живот?
Какви са мненията за имиграцията и работата в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като например нови майки, имиграция, здраве, работа и пътувания до Барселона. Освен това се обсъждат лични преживявания, празници, пътувания с пазаруване на проблеми, религиозно образование на децата, сигурност и финансови проблеми. Освен това се дискутират политически въпроси.
-
Какви са мненията относно работата и семейния живот?
-
Какви са мненията за имиграцията и работата в чужбина?
-
Какви са мненията за здравето и личното благосъстояние?
-
Какви документи са необходими за регистрация в Испания и какви са стъпките за получаване на здравна карта за дете?
.После пране,гладене,разходка за Йоана и в края на деня съм гроги
,Ве4е ми тежи доста и много се уморявам,а като помисля,4е тепърва ми предстои най_тежкото
.
,много ми е сладка с нея.А "ла ермана" рита ли рита в корема ми,не ме оставя на мира,нещо много е шавлива,с Йоана не помня да беше така.А,да ви се опла4а,Йоана е взела да става много ребелде,вси4ко на опаки на мен иска да прави,взе хи4 да не ме слуша,а сега ми е толкова трудно да се боря с нея.И нещо,което ме плаши доста,на моменти я избива агресия,идва и запо4ва да ме удря по корема
.Аз не мога да повярвам 4ак,в къщи никога не е виждала някой да посяга на някого,и нея никога не сме я пляскали,от къде идва този импулс....В такива моменти не знам как да реагирам,естественета ми реакция е да я плесна по ръ4и4ката ама знам,4е не бива,4е ще е още по_лош пример.Скарвам и се,а тя ми се смее
.
Аз докато ви ги 4еститя ще станат седем
.Целувки от нас.
така съм се смяла, все по често започва да казва мама, което ме радва много. Замислих се как си минаха 6 месеца и как се роди колко малка беше и как порасна сега започва да прилича все повече на малко момиченце, започна да и расте коса е не може все още да и се връзват фльонги, ама и това ще стане.
Честита ти стара работа със закъснение! То като не ми остава време да пиша само ви чета и не можах да ти честитя работата.
да не слагате кожусите вече? Дай хлад малко и насам, че отново стана жега. Видеото със самолетната катастрофа е ужасно, но знам че има хора стоят със фотоапарати на хълма на селото Паракуейос и следят дали няма да стане нещо интересно или случайно да падне някой самолет, после цената на снимките е доста висока. Звучи ужасно но има такива хора, които гледат да изкарат по този начин някое евро.
, че едвам си държа очите отворени. 
, пу пу. Татито какво мисли по въпроса, ревнува ли вече от бъдещите гаджета? 
. Радвам се, че не съм там и се чудя какво ще правим като се върнем окончателно - трябва да ходим на почивки тогава.
А уж криза, уж безпаричие, безработица ... ама за фиеста и алкохол пари винаги има...