Коледни картички за децата в домове в БГ

• 21 414
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
Те докато се замъкнат дотам картичките може и Коледа да мине. Винаги давам две-три седмици на пратките, макар че в пощата ми гарантират 7-10 бизнес дни. Мисля да пращам моите след 25ти някъде. ЮСА това.

Аз пък на 10-ти декември ще ги пратя  Crossing Arms
Искам сняг и атмосфера като се получат...

# 151
Аз мисля, че дават картичките на всички деца в навечерието на Коледа, а не когато се получат, така че няма проблеми ако пристигнат по-рано. Аз планувам да изпратя моите другата седмица.

# 152
Аз моите ги пратих.  И аз така разбрах - че те отиват при директорката и после в навечерието на празника ги дават. И ако някои не са пристигнали момичетата от ДБМ надписват на място.

# 153
Аз моите ги пратих.  И аз така разбрах - че те отиват при директорката и после в навечерието на празника ги дават. И ако някои не са пристигнали момичетата от ДБМ надписват на място.

Така вече съm съгласна, ще пращаm и аз тез дни значи.

# 154
Снежи, аз още на 27-ми окт. получих имената на дечицата, директора и адреса на дома и ти отговорих на лични в отговор на твоето съобщение  Simple Smile Аз съм Sonique от списъка  Wink

В понеделник и аз купих картичките, смятам да ги надпиша тези дни и  да пускам плика следващата седмица. Прочетох как сте се организирали с надписването и изпращането и смятам, че нямам въпроси засега.

А мъжът ми е  истински очарован от инициативата, постоянно ме пита как вървят нещата, какво съм написала и кога ще изпращам  Crazy

# 155
Момичета, аз надписах еднакви картички. Въобще не се замислих за различни. Сега обаче се чудя...  newsm78
Вие еднакви картички ли надписахте за вашите деца?

И друго се сетих, пожеланията ми са почти, да не кажа еднакви. При вас как е?

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 03:19 от Кюбит

# 156
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моите картички са различни и пожеланията също. Мисля, че така е по-добре.

# 157
  • загубено
И аз надписах различни картички с различни пожелания.

# 158
И аz купих раzли4ни, и Ще се стараят и пожеланията да се раzли4ават (ей това Ще ме zатруднява ве4е  Blush )

# 159
моми4ета карти4ките които съм взела са от градът в които живея,защото от другият форум ве4е 4 година изпращаме коледни карти4ки,но децата искали да видят градовете от където им пращат карти4ките,много 4есто после ги използват по география,дома в Брацигово е същият на които пращаме и от другият форум.
 Peace Peace Peace

# 160
моми4ета карти4ките които съм взела са от градът в които живея,защото от другият форум ве4е 4 година изпращаме коледни карти4ки,но децата искали да видят градовете от където им пращат карти4ките,много 4есто после ги използват по география,дома в Брацигово е същият на които пращаме и от другият форум.
 Peace Peace Peace

Е браво бе, zаЩо не каzа по рано?   Confused

# 161
Сега изпращаме картички за Коледа и е нормално да са коледни. От този форум вече трета година такива изпращаме.  Wink Не виждам как бих могла да поздравя някой за Коледа и Нова Година с картичка от наше село. Нито пък си мисля, че ще го изучават по география.  hahaha Други картички могат да се изпращат по всяко време, но коледните - 1 път в годината!  Peace

# 162
Аз ги изпратих вчера - дано си пристигнат. Картичките са различни с различни пожелания ( хич не ме бива да мисля такива , но...)

# 163
Благодаря ви. Отивам да купувам тогава други картички.

# 164

Peace Peace Peace

Ми тогава начи решението е, коледни картички и една-две с изглед от града или някаква книжка със изгледи и забележителност (от тези за туристите)

Общи условия

Активация на акаунт