Do mamma ili tatti

• 992
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
аz сьм ЕроуЗ
Моля неzабавно да бьде блокиран профильт ми, zаЩото беШе нагло откраднат, както и поЩите ми и няколко регистрации в други сайтове.
Понеже не zнам как да докажа, Че това сьм аz, ви моля просто да ми zакл*Чите профила.
Ако има наЧин да ми бьде вьрнат _ с удоволствие Ще си го полzвам отново.
Можете да видите и АйПито ми _ аz живея в германия, а сьЩеството, което си поzволи да се рови в лиЧното ми пространство е в БГ _ ГорнА Оряховица. / ако това има zнаЧение.
Благодаря много

# 1
arrows, изключително неприятна ситуация и наистина е трудно доказването, че си ти, въпреки айпитата и държавите, а и това айпи, от което си писала сега, е различно от предишните ти.

Засега ще блокирам профила.

Може да е тъповато, но не виждам друг вариант за проверка.
Моля те, опитай се да се сетиш дали си ми писала някога мейл и ако да - то по какъв повод и приблизително по кое време.
Пиши ми на мейла - mamma at bg-mamma.com

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 03:01 от Mamma

# 2
arrows, изключително неприятна ситуация и наистина е трудно доказването, че си ти, въпреки айпитата и държавите, а и това айпи, от което си писала сега, е различно от предишните ти.

Засега ще блокирам профила.

Може да е тъповато, но не виждам друг вариант за проверка.
Моля те, опитай се да се сетиш дали си ми писала някога мейл и ако да - то по какъв повод и приблизително по кое време.
Пиши ми на мейла - mamma at bg-mamma.com

Здравей мамма, благодаря zа отговора.
Мейл сьм ти писала, бе6е обаЧе преди години, о6те с основаването на сайта и форумите.
Бях ти праЩала едни немски детски песниЧки.
След това сме контактували предимно на бележки.

Общи условия

Активация на акаунт