ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - по НОВА

• 48 001
  • 862
  •   1
Отговори
# 105
споко hahahaдо 220-тия епизод все ще се сетим от къде ни е позната Joy

# 106
Никой ли не се сеща къде може да съм гледала булката (Елица май беше героинята й)... артистка ли е? или е участвала в реклами? Много мразя така като не мога да се сетя  newsm78

Ако не се лъжа е манекенка newsm78 Peace

А по повод сериите, аз знам, че е само 1 сезон от 220 епизода Wink

# 107
Никой ли не се сеща къде може да съм гледала булката (Елица май беше героинята й)... артистка ли е? или е участвала в реклами? Много мразя така като не мога да се сетя  newsm78
Чакай поне името и да ти кажа,може и да се сетиш-Соня Борисова.Ако ти говори нещо.Ако искате ще дам линк от къде го чета Blush
 netinfo.bg/?tid=40&oid=1238293 - 37k

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 16:14 от мая06

# 108
Ще се зарадвам на линкчето  Wink  Опа... късно го видях....

# 109
Гледах го снощи и ми хареса. Малко интонацията не е ошлайфана съвсем, ама дано се оправят.
То май излиза, че булката и този, който почти я блъсна са брат и сестра? newsm78
Интересно ми е, тази вечер пак ще гледам.

# 110
Линка не ми се получи както трябва.Написах Забравевна любов по Нова на чичо Гугъл и първото което ми даде  Joy Joy Joy

# 111
  • Berlin
За неделя вечер става
а, няма да е само неделя. Wink

# 112
За неделя вечер става
а, няма да е само неделя. Wink
Да преди малко видях че ще е всяка вечер  Crazy

# 113
Я да видим сега дали ще излезе - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1238293

Обаче пак не се сещам  коя е тази пуста артистка Joy

# 114
  • Berlin
ее, не пише кой е еди казасян, кажете, че няма да мога спя довечера. Laughing да не е младоженецът?

# 115
"Там ще гледаме Ники като богаташки син с донжуановски нрав, а племенникът на Вили Казасян ще е авер от бохемската му компания."
Само това намерих, но и аз се замислих за младоженеца  Thinking

# 116
Оф, тази Елица верно си държи устата вечно отворена. Като препълнена и е и сякаш нещо и пречи да си я завори...  ooooh!

# 117
  • into the blue
Ама пък е много хубаво момичето,не обичам сапунките,но този ще се опитам да го гледам,засега ми е интересно  Simple Smile

# 118
  • Sofia
Пфууу изпуснах тази вечер Crossing Arms
Кажете какво стана? Има ли повторение през деня?

# 119
  • у нас
А артистът, който играе Явор какъв е по народност. Много бързо текат надписите, дори не мога да му пречета името, а до фамилията пък изобщо не стигам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт