САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new5\

• 9 704
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
  • Високо в планината на изобилието
Добър ден и от мен!Споделям с вас първи сняг на Боровец.Горе на Мусала отдавна имаше,но тук,долу храстите и дърветата за първи път си сложиха снежни дрехи.Слав много се радва на първият сняг,но е много ветровито и студено,така че не е за вън,още повече че и неговия нос се запуши.Аз си стоя на топло пред компа и си пийвам 3в1.
Жана,мерси за закуската!Да оздравява малкия сладур!
Честито първото зъбче на Марти!Да му е здраво и бяло!
Ели,как се чувства снахичката?Да минават вече всичките болести.Иначе много се радвам,че на нея й харесва на яслата.

# 241
Таничка, снахичката вече не знам какво да я правя! Sad Сега пък кашля като за световно и пак се разхремави. ooooh! Утре сме на док и ще видим. Сигурно ще си допива АБ-ка. Cry Иначе вече няма пъпки.

Ама добре ме подсещаш да си направя 1 3 в 1. Laughing

# 242

ХУБАВ ДЕН ОТ МЕН!
И УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ
Wink

# 243

УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ И ОТ МЕН

# 244
 Мерси за пожеланията! Да ви се връща! Grinning

Аз почвам да панирам 1 чанта сърнелки! Любимото ми папкане! eat

# 245
Тази сутрин имало почерпки Wink,а ние в Самоково нямахме ток от 9-14ч #2gunfire
много ми беше интересно,тия от енегото стояха 2часа в колата до трафопоста,като ги попитах когаще пуснат тока-ми отговориха че правят профилактика rotfImao
мерси за пожеланията майки-приятелки Hug

# 246
Ей момичета на втора страница сме Wink
айде на кафе-дано се съберем Wink
Ели, Ники тази сутрин беше при нашия блок Mr. Green

# 247
Пак няма никой newsm78

# 248
 Как да се появя като цял ден нямаме ток! Shocked

Пак почвам с лоши новини. Sad Габи си продължава да е болна. Сутринта й правиха снимка на дробчетата да не би да е пневмония, но се оказа някакъв бронхит. Та пак ще се пие АБ, само че друг. ooooh! То да се оправя детенцето, ама закръглихме 100-тина лева вече за лекарства. ooooh!
 Толкова съм изкукала вече, че си забравих сутринта чантата в рентгена и добре, че една позната там ми я е прибрала. Crazy

Друго да се похваля - видях Слав и Таничка. Той е много симпатичен голяяяям мъж Hug, само дето не успяха да се запознаят с Габуш, понеже не бях сигурна дали няма да го зарази с шарка (вече й мина де) или друго нещо. Аман от болести вече. Crossing Arms

Ми изчезвам по задачи. Mr. Green

# 249
Здравейте,здравейте,мн ми е драго да се "видим".Ние сме при мама на гости за 2 седмици и ще ви проверявам всеки ден.
О,милото Габенце дано бърза оздравява.

# 250
Еее Поли веднъж да се радваме,че някой не е в Самоков:)))Супер е,че ще пишеш.Целувки на красавицата Мими.И да качиш снимки!!!

Ели,Жане
и ние сме като вас.От петък сме зле и бяхме "почти на Самоков",а днес и точнон в него и по-точно в болницата.На антибиотиче сме и ние -със симптомите на вашите сладури.Доки каза днес,че има леко подобрение.Да видим в четвъртък как ще е Naughty.А тези противоалергичните истории много ги мразя и днес направо отказах на доки да ги давам на детенце.Ако разбере,че наистина няма да ги давам ще ме #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Видях се и с Дани и красоткото Алекс и батко му -палавото сладко Мите,а на улицата на едно кръстовище се срещнахме с колите и с Даничка.

Това е от нас с болнавата малечка.За капак днес като си ги прибрах от болницата двамата болнавци(баща ми и детето),и двамата с проблеми с дробовете, се озовахме в къща скована от студ,без ток,печка на дърва или газ.Абе нищо.И майка не беше готвила,абе скофтене работа.Добре поне,че са били включени на ток печките през нощта та в детската стая беше около 17 градуса,а и на терасата беше затоплило слънчицето.та ги паркирах един на тераса,друг в детска и т.н.

Та утре мацки,май горна махала ще чакате профилактиката.
Е това е от нас.много целувки за всички сладурковци.

# 251
Добро утро Laughing

# 252
Добро утро и от мен ето и кафе за ранобудните.

# 253
добро утро и от мен
аз моето кафе го пих в ранната утрин-в 5.30,но то вече е 9 ,така че може да поема още едно Simple Smile,мерси  bouquet  bouquet

# 254
Е Асе не можеш да ни откажеш кафето,с бубето се престарахме Wink

Общи условия

Активация на акаунт