73 начина за оцеляване в Американска икономическа буря

• 25 379
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Pixie, същия проблем имахме с Ну Погоди, обяснявахме до посиняване.  Laughing Аз обаче му разрешавам да го гледа и всеки път напомням защо вълкът пуши. На Ели не давам да го гледа, защото все още не мога да и обясня и да ме разбере като хората.  Laughing

Да ви кажа и тукашните филмчета не са по-стока. Само пребройте в колко филмчета се употребява израза " you idiot"( Питър пан, Той стори, Палечка и т.н). Аз не бях обърнала внимание, докато Калин не го изтърси ( тотално извън контекст) и имахме дълъг разговор, оказа се, че дори не знае какво означава, но аз се препотих 3 пъти като го каза.

# 166
глас от нищото
бе хора, много ги подценявате тези деца бе  Laughing

колко от вас са израстнали с Ну, Погоди и колко от вас пушат  Wink

Момичета, страхотни сте!!! Супер предложения ми дадохте!   bouquet Hug
ще се похваля какво съм купила и ще дам отзиви после

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 17:44 от Jenna

# 167
С пушенето и пр за мен е друго,ползвам като повод да говорим за неправилни избори и пр..
 езикът обаче е това заради к мъчим детски на бг и баш той е безумен,та това ми е възмутата,че зорлем ги уча без да искам на безобразия; "you idiot" не съм чула,явно гледаме по-бебешки неща,може и там да е ишу-то

# 168
Тандури, и други думи ще научи в училище или из площадките. Idiot, stupid, jerk са само началото. Изобщо не се впечатлявам, за мен е нормален етап от развитието.

Джена, вземете и Лего. Поне за моите деца е занимателно. Не съм привърженик на многото играчки, но камионът се вози най-много и вкъщи. Дори обмислям да купя още един, защото е обект на спорове между двамата от два месеца насам.

# 169
Мрс.Г, за теб в розов вариант:

http://www.babystyle.com/common/babystyle-classic-cruiser-pink-r … ept=37&sc=140

Май няма да е това колело, ако има негативни ревюта, жалко, много ми харесва...
---
Една от снахите ми не даваше думи като стюпед, идиот, хейт да се използват в нейната къща, това докато децата тръгнаха на училище и научиха къде по грозни думи...

ЕйДж още не се интересува от филмчета, но интересно ми е да ви чета.

# 170
  • USA
Джена, получила си хубави съвети. Трябва да видиш на Ноли какво му харесва. Кристиан обича всичко що е на колела. Има една супер проста триколка, с която много играе и едно влакче, което се бута и се сяда на него. Също е голям хит. Ето ги тук. И конче обича, но не толкова - друса се на едно в парка. Много харесва едни червени коли, които се бутат, но вече му идват малки. Simple Smile
Кажи сега с кой се видяхте в Сентрал парк? Simple Smile

# 171
  • Boston, MA
Да, МрсГ, така ще направя, сега само събирам идеи. Да те подюрквам ли за братче на София, да кара колата, нещо и аз и ти май се ослушваме, а пакт имахме...  Laughing

Много хубави колела има на тези Умпа Тойс, запазих сайта за по-нататъшни чудения.

# 172
Мадам Benson, по кое време се очаква да се прелокирате в нашенско? Ай'м со иксайтет!  Mr. Green

Мацки, днес се навършва точно една година от както сме в САЩ. Не беше най-добрата ни година предвид редица перипетии, но все пак беше достатъчно добра и обещаваща.
Почерпете се!

# 173
Шампиньон с гъби ям, който питаше за сирене. Много вкусно!

# 174
Честита година! Сигурно забравям някого, но това е от преумора..
Благодаря на всички ви! Малко поспах снощи и съм по-добре. И по-нахапана.  #Crazy #Crazy Или има и в хотела, или още ми избиват старите, или не знам!
Не знам искате ли да ви държа в течение, но ето какво стана - вчера беше най-изморителния ден в живота ми - от пест контрол казали на мейнтейнънса в Арчстоун да приберем всички дрехи изварени в зиплокс, да изварим козметиките, да отпорим килими, спални, матраци, всичко да се разглоби, дребното да се запечата, каквото може да се изхвърли... Взе ми се ума! Изхвърлихме 40% от нещата си.  Confused Cry Сигурно и още ще има, нямаше да стигне времето иначе.
Твърдо сме решени да ги съдим, вече контактнахме кантората, благодаря ви за подкрепата! Ето какво ме интересува и тревожи - Арчстоун го раздават загрижени - пратиха ни хора да помагат,дадоха тъпите 100 кинта, питаха имам ли нужда от лекарства(знаят отлично, че застраховката ми ги покрива и само се правят) и ни удължиха престоя в хотела. Ок, но това може ли да оправдае изгубеното време, стреса, изхвърлените неща и здравния фактор в съда? Плюс неизпълнени задължения от страна на наемодателя? Някоя от вас отбира ли от право нещо да знаем да се захващаме ли? Не ми отговарят в прав текст на въпроса дали и преди е трийтван апартамента.. И кой каза по-горе, щом веднага се разтичаха, явно не им е чиста работата..
Всичко ме сърби и боли, вече ми тече кръв от раничките.  Confused Относно преценката ми и т.н., разбирам, че не е приятно да говоря да така, особено в американската тема, но в свое оправдание ще кажа, че никога не съм била влюбена в Щатите. Още по-малко след здравната ми обърквация миналия септември.. А след този - просто много ми идва! Както и да е.
Искам да ви питам нещо много странно, но знам че имате икейски неща, а не искам да пиша по другите теми докато съм в това положение, тъпо ми е  - имате ли от металните спални или дивани и(дейбед се води, Малена го ползва в Тоутъли Романтик във Варна )? Удобни ли са що-годе, че нямаме време и трябва да поръчвам по нет-а днес? Дали са с цели дюшеци или с възглавници.. Нямам време да звъня на Икеа, че след 30 мин. отиваме за пръскането, искам да говоря с Пест Контрол-а. Дали е безвредно да се напръска колата и такива разни..
Мога ли да изваря бижута според вас? Или да ги замразя? Изварява се час, а се замразява 2 седмици...
Сигурно забравям нещо. На някои от вас може да му се струва дребно, но не е и няма как да се разбере преди да ти дойде до главата (да не ви идва никога!!!!)

Още нещо, не искам да ви стряскам, но ми се ще да ви информирам за нещо, което едва ли знаете (и аз не подозирах) - http://www.bedbugsusa.com/Articles/Bed_Bug_Rash_and_Bed_Bug_Odor.php

# 175
Аз знам редица неприлични думи, което съвсем не значи че ги употребявам у дома.
Не ми се струва редно децата ни да учат безобразен език от филмчета, които уж целят да покажат житейски концепции и пр,инак не се съмнявам че ще научат какво ли не,къде ли не,стремя се ако може да не е в дома ни обаче и то под моето специално наставление.
Етап или не-не ми харесва, впечатлява ме и го боря,така както и тръшкането,биенето,блъскането на врати и редица.
Има начини човек да си изрази негативните емоции, на това според мен трябва да учим децата си вместо да вдигаме рамене с "ми всички така говорят,че и филмите дори"
*
кюбит-честита ви годишнина,минали сте зора!

# 176
То е ясно, че и за пушене, и за сода, и за джънк фууд ще научат, но аз не искам да съм тази, която ще ги интродюсне на детето.  

На каква възраст правят чистене на зъбите на вашите деца? Аз съм я водила на чек-ъпс, но днес докато бях аз за чистене, хигиенистката каза, че е време да почистят зъбите и на детето, с туулс, полиране и всичко?  

# 177
То е ясно, че и за пушене, и за сода, и за джънк фууд ще научат, но аз не искам да съм тази, която ще ги интродюсне на детето.  

На каква възраст правят чистене на зъбите на вашите деца? Аз съм я водила на чек-ъпс, но днес докато бях аз за чистене, хигиенистката каза, че е време да почистят зъбите и на детето, с туулс, полиране и всичко?  
анджък по темата с  "абе това грозно пате е лудо,бе"
*
от 3 ходи на чек ъп и клининг,всеки 6м

# 178
Де да знам, що пък толкова се чудите за Ну Погоди, моето обяснение би било той прави лоши неща, едно от които е да пуши. Моят син обаче реши, че лошите хора пушат, а не че пушенето е лошо. И на мен в България ми е трудно да обясня, че не хората са лоши, а пушенето, като навик е лошо нещо. Ето по повода една отвратителна статия за пушенето и непушенето. http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=540421

Обаче вече не знам кой, колко влияние има върху тези деца. Ето аз не пропуших на инат, реших че е по-интересно да не пуша, отколкото да. И понякога ми се е искало да пробвам, ама не съм. Брат ми обаче при първа възможност пропуши. Средата е страшно нещо, аз не си харесвах училището, не намирах нищо общо със съучениците си и може би това ме е подтикнало да се опитам да се различа, а той беше в хубаво училище, страхотен клас с много приятели и ето на пушеше. Добре, че и той вече спря. И двамата сме слушали едни и същи неща от родителите си, особено от баща ни, който пушеше много и след като спря, беше върл анти пушач и много говореше за вредата, давайки себе си за пример.

# 179
  • USA
Ох, Биз, тази статия е наистина отвратителна.  Shocked Много обичам някой да ми обяснява за правата на пушачите.  Whistling Не знам, аз битка с цигарите никога съм нямала. Вкъщи не се пушеше и от малка не мога да понасям миризмата на цигари. Иначе, само Ну Погоди да беше, то тогава цигарите бяха навсякъде, вкл. в устите на роднини и приятели. Обяснение си трябва така или иначе.

Ева, ужасно звучи. Дано скоро да свърши тази епопея.

Общи условия

Активация на акаунт