73 начина за оцеляване в Американска икономическа буря

• 25 386
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
миз, десет години народни танци - няма по-възпитателно нещо в живота ми ... самодисциплина, уважение към тялото и ума, издържливост, упоритост, последователност, хармония .. списъка е безкраен.

# 151
  • usa
миз, десет години народни танци - няма по-възпитателно нещо в живота ми ... самодисциплина, уважение към тялото и ума, издържливост, упоритост, последователност, хармония .. списъка е безкраен.

с удоволствие бих я записала на народни танци, и аз съм играла народни танци две-три години. но в случая става дума за други танци. по-близки до чиърлийдърските, за това не ме блазни идеята.

# 152
прати я, ще я научим  Mr. Green
разбирам те, да.

# 153
  • У дома
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 17:51 от Atalanta

# 154
Миз само за езда се сещам, но не знам дали си навита на такъв вариант  Peace
Вики, виж какво ти намерих, не знам дали е актуално, но можеш да провериш http://atlanta.tribe.net/event/Rang-Tang-2008-Bulgarian-Folk-Dan … a244-6b5f1f097601
Ние тук имаме няколко групи за народни танци в различни дни от седмицата...все не сколасвам да отида, но половинката и цялото му фемили са редовни там...има даже и американци в групата  Peace , общо взето всички са много въодушевени. Миз не знам в кой район живееш, но провери в нета може да се окаже, че имате и при вас народни танци  Peace
Дженна племенникът на приятеля ми ( 14 месеца) е луд по всякакви возила. Има 2 или 3 , в които може да седна и да го буташ и не иска да слиза от тях. Баба му го разхожда из квартала в едно такова автомобилче, което се бута и е голяма радост, а за вкъщи има едно по-малко камионче. Друго, което имаше успех при него беше МР 3 плейъра, който ми препоръча Софко, можеш да му сложиш любимите песнички и да си ги сменя сам. Обувките на Мънки тоус, които препоръча феята също са страхотни, препоръчвам ги с 2 ръце  Peace . Чакай малко линкове да наслагам  Blush
Ето го плейъра http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2632094
и обувките http://www.monkey-toes.com/products.asp?cat=11

# 155

Бенс, стига рИва, нали идваш при менееее smile3508
или ти затуй ривеш  Joy

а, не Crossing Arms как така, ти си ми единствената надежда, че ще преживея преместването Grinning Hug

сега кажи ской имаш среща? Flutter

кюбит, офиса  е в Matawan, но ще ти досаждам в НЙ, нали съм жена без работа Laughing

вики,  кофти е пазара тези дни. миналата година на нас едва ни дадоха заем, защото мъжа ми не беше работил за дълго време.  Стискам палци, само един сериозен купувач трябва.

за играчките- ЕйДж е изключение и онзи ден се разрева като го сложих на райд-он в Бейби стайл. Играе с разни Икейски неща дето се бутат, също яйцевидния стол е на голяма почит. Всякакви вид кубчета се хвърлят с изключение на лего блокчетата, които реди за малко преди да ги хвърли по нас като му омръзнат.

Иначе съм харесала този трайсикъл за Коледа:
http://common.csnstores.com/common/products/ITA/ITA1028_l.jpg
или този райд-он :
http://www.oompa.com/baby-toys/item/VI1049/Vilac-Voiture-Porteur … teur%20en%20Metal

колебая се, дали няма да избързам в нашия случай.

миз, танците са добра идея, а е и нещо, което иска поне за момента.  Гледай от положителната страна, повечето момчета най-вероятно са обратни, та няма да се налага да купувате скоро брадвето Simple Smile

---------
писах, писах и загубих поста, сега нищо не се сещам...може да е за добро Laughing

# 156
ot Bg NE бих донесла преведени ДВДс (поредната ми гениална идея как да учат децата бг),езикът е от хамалски нагоре (на тези к майка ми прати поне),пенсионирах 90% без време
*
миз,а гимнастика?аз бих я завела да види,честно казано хич не им вярвам на представите (и отказите) кое какво е,пък макар и тиинс..
*
бесейн с топки според мен не е фън за само дете,в музея тук много се кефят,но са тълпа; бих избрала бутащ се трайсикъл,ние имаме един дето започва като рокинг и се превръща в бутащ се и после сам си го кара (чипо фиш.прайс пласмаса,но сигурно има и по-завързани модели),още се ползва

# 157
Ева, нареждам се на опашката да ти пожелая спокойствие и по-трезва преценка...Ужасно е това, което описваш, но трябва да се справите ooooh! От ПестКонтрол ще ти дадат подробни инструкции, не замразявай техника. Няма "стигма;" ясно е, че на всеки може да му дойде на главата!
================
Джена, имаме един пластмасов  Mr. Green (знам, ще те зарадва този факт) влак на Чико (този от аватара...), който подарихме на Мариана за първия РД - още се ползва от двамата, от всички гости (на възраст от 9м до 6 години), бута се, яха се, ремонтира се, вози се цялата менажерия. Ако не точно този, бих ти препоръчала нещо подобно - харчат се такива играчки  Mr. Green
================
Няма да се напъхам в ботушената дискусия, само ще си призная, че тук в Лондон си купих гумени (зелени, на прекрасни шарени точки)  Crazy, които ми вършат чудна работа - и много ми помогнаха да се аклиматизирам  Mr. Green Никакъв дъжд не ме плаши! Последно ги водих на ферма миналата седмица, брах късни ягоди  Simple Smile

# 158
Джена и аз съм за бутащите играчки.
Бубка, провери в темата, как да учим децата да пишат и четат български, има много добри препоръки. Аз станах голям фен на списание Бърборино, дори и един брой да купите, вземете, много са забавни, даже смятам да се абонираме. Казах ли ви, че Съвременник предлага абонамент за чужбина?

# 159
Бубка, дървен пъзел с букви почти съм сигурна, че видях, не помня на кое издателство беше, но беше в книжарница.
Според мен въобще не се занимавай отсега да записваш кое издателство, пък коя книга, влез в първата по-голяма книжарница...и ще излезеш с половин куфар книги за Дани, както аз направих за София. Усетът ще ти покаже какво точно е добро и кое да вземеш там на момента. А изборът е хубав и многообразен. Понеже попита конкретно за дървения пъзел- аз купих кутия с дървени кубчета, имат букви, има и едни с цифри, изписани с думи, нарисувани с малинки и ябълки и отделно и цифрата. София се влюби в тях още в Бг и досега не е спряла да игае с тях, да не говорим, че те доста помогнаха за това тя да брои гладко до десет и на бг-ски, и на английски (ето, и Мишолина може да потвърди, че и на Мариана и харесаха, ние си ги носехме тези куб чета даже и по срещи  Simple Smile).

Ива, колелцата. Това първото, което ти си пуснала и аз се бях влюбила в него. Обаче се оказа с много слаби ревюта и аз се отказах. Познай от къде го бях "взела" като идея ( Simple Smile), http://www.cookiemag.com/gear/products/2006/09/tricycles?currentPage=2
Това второ, което си пуснала изглежда умопомрачаващо! Направо ми се прииска за момент София да е момченце, за да и го купя.  Wink

Дженна, от люлеещите, при нас ето това има голям успех като ч р д подарък преди една година, даже и досега от време на време се "ползва": http://www.mrtoys.com/chicco-toys/pics/chicco-rock-n-roll-eggplant-sml.jpg (Лилавият патладжан на Чико)
За возещите, получихме едно, към което аз бях скептична, защото хич не ми беше по вкуса, обаче то се оказа мн. сполучливо, София (и нейните приятелчета) играят много с него и досега, возят един друг с него, ето го: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon. … official%26sa%3DG
Единственият недостатък е, че на втората седмица ще ти се дореве от песничката, която звучи при всяко яхване на камиончето, но то това май е неизбежно с която и да е играчка.  Wink

Миз, а какво ще кажеш за софтбол или нашенски футбол (който тук сред момичетата особено си е направо модерен). На мен състезателните танци тук не знам защо не ми звучат като добра идея, може би защото тук познавам две жени, и двете тотални реднечки, които са танцували такива танци, но въобще не ми апиилва идеята тук, както едно време като момиченце в Б-я, където това ми беше една от детските мечти почти- да ме запишат и мен на такова нещо.  Simple Smile

Биз, мила,  Hug  Hug

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 23:34 от MrsG

# 160
ot Bg NE бих донесла преведени ДВДс (поредната ми гениална идея как да учат децата бг),езикът е от хамалски нагоре (на тези к майка ми прати поне),пенсионирах 90% без време
*
Защо? На мене пък тези за Франклин ми харесаха, нямам възражения. Децата сега си избраха за коледните приключения на някакъв Соник, но не съм се заслушвала, даже заглеждала.
Купихме и колекцията с филми на Гойко Митич - но това по-скоро за нас.  Laughing

# 161
blaжка,споделих защо=дублажът на тези които имаме (ако някой се интересува ще дам заглавия) е безобразен, това че грозното пате е лудо преживях,но редица други изрази не са по вкуса ни.
Предпочитам да си гледат тукашните 20мин серии.
Не съм изключение,сега разбирам какво имаха наум майките в "нашите деца" к говореха че децата учат "лоши думи" от детските.

# 162
blaжка,споделих защо=дублажът на тези които имаме (ако някой се интересува ще дам заглавия) е безобразен, това че грозното пате е лудо преживях,но редица други изрази не са по вкуса ни.

Анет, много добре те разбирам! И ние имаме грозното пате! Confused Не са всички филмчета така, но за съжаление няма как да знаеш предварително.  Rolling Eyes

# 163
Не са всички филмчета така, но за съжаление няма как да знаеш предварително.  Rolling Eyes
факт; пчеличката Мая е ок(не знам дали има значение че не е от англ.превода),поне пъврите 20ина минути..
 домашните любимци учат простотии от 1 път и не съм измислила стратегия,освен да гледам детски нощем и да слагам в графата -това да/това не Twisted Evil

# 164
Децата не учат много добре от ДВДс или поне само от ДВДс.  Малките деца имат нужда от интеракшън.

Ние нямаме БГ ДВДс, но доброжелателни роднини ми изпратиха заедно с книжки и едно ДВД на Ну Погоди (някой да помни това?). ОК, ама вълкът там пуши! Кой да знае преди да пусне филмчето на детето?  От там се започнаха едни въпроси за вълка какво прави, защо пуши, и за наш огромен ужас имитиране на пушещия вълк!  Наложи се бърза лекция за вредата от пушенето.  Детето и досега много се впечатлява като види пушещ човек навън и започва да обяснява на висок глас, че това е "his bad choice."   

А някой каза ли за спорт тенис? 

Общи условия

Активация на акаунт