Кипърски Холдинг (14)

• 21 658
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен!
Няколко дена нямах възможност да пиша,ама ви прочитах редовно:)
Муци,поздравления за темичката,а  за дрешките ще подкрепя Кати че е по-добре да ти ги купи от тука... Намаленията почват януари,а  в БГ зимата е до април Hug И поне знаеш че ще изглежда по същия начин,който ти харесва,а ако го дадеш на някой да го плете,не се знае какво ще излезе Peace
А с тази птица искрено ме развеселихте:) Жужи,много ценен съвет си дала, наистина Laughing
Масрерче,и аз благодаря за закуската  bouquet, ако имаше и вкъщи кой да ми направи...
Аз да ви се оплача- миналата седмица ходих на две интервюта за работа,след второто ми направиха оферта да започна,обаче не ми хареса заплатата,тъй като работата е в Никозия и ще имам повече разходи и поисках повече пари,и казаха че ще помислят,ама не са ме търсили повече Sad Сега май малко съжалявам щото работата беше хубава... Май ще хващам пак таблата Sad
Люсинче,много кофти това с ръката ти,и аз напоследък много често се изгарям ама за щастие по- малко,дано да не остане белег Hug
Много  Hug  Hug  Hug на всички   bouquet
Весел и усмихнат ден

# 76
                            Здравейте,сладурчета!Наминах и аз да ви видя.
                            Кате,пилето е много хубаво.И отговаря на пословицата "Гарга,гарга ,ама като е такава поне да е рошава" В твоя случай "хубав".Пускай му запис на мелодиики и той ще си ги засвирука. Laughing
                            Люсиенче, да ти кажа и друг начин за приготвяне на качамак,дето няма да се изгориш.Майка ми / от Шопско/ слага водата и сипва брашното на купчинка в тенджерата.Вари го там 1-2 часа / Embarassed аз го ям на готово та не знам времето на варене  Embarassed Embarassed Embarassed/ и след като хубаво уври сваля от котлона и тогава бърка около 5 минути.Става по-гъст,не стоиш до печката,не загаря и ...след разбъркване се налага с лъжица.Един ред качамак,един сирене и разтопено масло или там с каквото го правиш.Ей такава мързелива рецепта,но който го е опитал е казал ,че не е ял такава вкусотия.
                            Сега чао,че отлитам на работа. Heart Eyes

# 77
  • Larnaca, Cyprus
Ех да му се невиди че съм гладнаааа днес...... Mr. Green.....Взех си тука едни банички мънички ама викам чакай да хвърля едно очо на закуската пък тогава да започвам да дъвча мойта ...... Mr. Green
Мастерче ммммммммммм чудеса ...  bouquetпък тия вафели така им викаме в Кипър са ми супер любими дори ги намерих тук в един супермаркет продават ги готови опекани и пакетирани ти си ги гарнираш в къщи както ти душа иска.... Party.....Народеееее къш вафелите са за мен.... Mr. Green
Даниии Данииии Naughty...аааа ще се биеме с тебе как така искаш да ги ядеш пернатите не става така бе човек виж ако имаш на предвид някое пиленце кокошчица може може обаче Тео хич да не си го и засънувала #2gunfire
Маатете щом офанзивата за апартамента вече е в действие тогава няма страшно всичко ще бъде готово докъто отидеш а за цвета на стените и аз не харесвам розово и всички там виолетови нюанси ми така де като легна и отзад фона не ми отива на червената грива hahaha hahaha hahaha...........А това дето го каза за гарчето ми е вярно вярно обича си той мама...... Heart Eyes
Блонди тия глаголи са от ония странните дето превода им на български и аз немога да го оправя newsm78...в смисъл че логично би трябвало да се преведе като страдателно ......вид ама причастие ли там какво му се викаше.......т.е.....ПДД помощ бе човек не четеш ли ти какво ..... newsm78.....Буболинка дай едно рамо тук бе душко каква част на речта се пада това на български да знае блонди как да ги превежда newsm78
Люсиенче ааааа сега разбрах ми аз по принцип качамак никога не съм яла отде да знам как се прави........ #Crazyмислех че се пече на фурна пък то #Crazy...а ръчичката е по добре вече нали ...пък пейстни тая страничката на фирмата дет си да разгледаму услугите.....  bouquet
Шанкулче много лошо това с интервюто по добре за тебе е да намериш нещо тук в Ларнака не ти излиза на далавера да тичаш Никозия тук карат като луди а ти бъди сигурна че ще бързаш и ще си под стрес почти всеки ден тъй че размисли....  bouquet..
Дидия мерси за съвета ние вече танцуваме обаче само на рап известни парчета Mr. Green Sunglasses Sunglasses
ЖУже ква спалня бе душата аз съм го паркирала в кухнята и ако може да го изпаркирам и отвън кухнята на двора още по добре Mr. Green
След малко ще пиша че имам гости Naughty

# 78
Добро утро и от мен.
Благодаря на Мастерче за чудната закуска.
Дидия, интересна рецепта-но някак си не мога да си я представя..... newsm78 Както е студена водата и  се изсипва брашното ли?
Шанкулче, споко.Всяко зло за добро.Разбира се ,че трябва да си гледаш интереса!Разбира се,че щом си преценила,че заплатата е малко ще си кажеш.Уважавам хора,които знаят какво искат.Ще изкочи оферта-споко.Не си го закъсала чак толкова,че да я караш юруш през маслините..... newsm78 Joy/на себе си се смея от къде ми дойде това сравнение/.И аз винаги си подбирах работата-все пак не се хващам за 3 дни и чао.А пък ако работодателя преценя ,че е дръпнат,кофти човек.........какви болести си измислях    ooooh!...........,че и най-нередовния нямаше да ме вземе.Така ми казваха,че ще ми се обадят  Wink И аз доволна и те......,защото в повечето случаи знам ,че ще ме вземат ама от вътре ,като крещи едно``Е..ти Скубара..``и завъртах разговора /интервюто/ в мой минус... Joy  Joy  Joy

# 79
  • София
Хубава темичка с хубава кола. А сега моя качамак: В дълбок съд се кипва вода,сипва се след кипването царевичното брашно като се бърка енергично,аз  махамтенджерата от котлона и включвам миксера,като внимавам да не се попаря... Hug

# 80
Ей ,здравейте,
аз да се похваля,днес ядох от елдата.Ми че то не е  никак лошо.
Прилича ми на нашите овесени ядки.
Ще си го изям пакетчето и за още ще питам май.
Повече няма да пиша,отивам да спя.В това време дъждовно само на това ми мирише.Пък и малкия спи ,тъй че..........

# 81
Здрасти ви днес най-сетне и от мен!

Мастерче, мерси за превъзходната закуска, която на мен ми се явява обяд Laughing но пак ще си хапна с най-голямо удоволствие!

Жужони, ти голям стратег си била бе душко - как да се справяш с неугодни работодатели... Mr. Green  Ако тръгна да си търся нова работата непременно ще мина кратък курс по "гяволък" при тебе newsm48.., тъй де - няма да се оставям да ме прекарат... smile3521

Шанкулче, и по-рано мисля ти бях казала - не се притеснявай толкова за тая работа /че не можеш да намериш подходяща де/... Обикновено, забелязала съм, че когато нещата упорито не щат да стават по определен начин и в определено време, то е защото в някакъв по-късен момент ще се разкрие истински благоприятната възможност... Та в тоя ред на мисли смятам, че просто трябва да се въоръжиш с повечко търпение /туй ти го казвам като един спец в областта на търпението Wink hahaha hahaha/ и непременно в един момент ще ти се "отвори парашута" thumbsup  Та съветът ми е, ако не се чувствате прекалено притеснени финансово, не избързвай да се захващаш с кво`да е, а изчакай докато намериш работата, която наистина максимално ще те удовлетворява.

Катенцееее, пернатото ти рапар ли го раздава, ехааа newsm57   Пък ПДД колкото и да го викаме, на-дали ще се появи. Той си каза човека преди да замине, че в квартирата нямат Нет.., но доколкото си спомням той е в Никозия.., та освен да разчитаме на Люсиенчето, ако го срещне някъде да му предаде бурното ни форумско негодувание от зачезването му:"Мрън-мрън-мрън!" Naughty Joy Joy

Деска, ама тя елдата за теб ли беше.. newsm78.. - аз що тъй разбрах, че Любачето е с анемия, та за него.. Crazy

Накрая да ви се похваля, че си купих нов шикозен шлифер в цвят тъмносиво-сребристо, до кръста втален, с колан, а надолу дължина 1 педя над коляното - разкроен на фунии... и точно като за това време есен-пролет когато не е много захладняло..... Мдамммм, фръц-пръц!

Сега ви оставям, но по-късничко пак ще намина...

# 82
  • София
Добър ден!

Голяма сага се разиграла с пилето на Кати.  Joy
Само не разбрах аз защо и на кога и кръстен ТЕО?! Heart Eyes

Деси, и аз разбрах ,че елдата е за Любчо. Ама щом е за теб, да ти е сладко! Сладки сънища! Laughing

Мастерче,  чудна закуска си спретнала!   bouquet

Блонди
, да ти е честито шлиферчето!

Шанкулова, искаш да кажеш, че ще живеете в Ларнака ,а ако ти се обадят ще работиш в Никозия?!

Жужи, това за през маслините си е точно на мястото  :35

А плетените неща са за Алекс и май ще се откажа, щото не ми се връзват с другите дрешки. Нямам почти нищо плетено newsm78 С изключение на няколко жилетчици.. А, да чакам до Януари нямам търпение. #Crazy

Хайде за сега приятен ден!  bouquet

# 83
Муцееееее,  бъркаш ми в раната за името на Тео    Sly
Върни се назад систъра поясни---------,че ме изкара и,че не съм доучила гръцкия  Crossing Arms  Joy
Аз!  15.09.2008

``Но с на Кати пилето        много смешно ми стана.
Викам си `Оооооо Тео.....`    Може би е Теодор а на БГ в буквален превод нали съответсва на БожиДар   
                Та си викам -------`Ей тази Кати с какъв  /аклив/  Божи Дар се сдоби  ..........на всичкото отгоре ``
Кати!15.09.2008 ``Жужи  .....ей ужким учите гръцки ама сте едни хвани едната блъсни в другата хич въ няма......Какво значи ТЕОС на гръцки бе хора значи БОГ от там моя синковец сме отрязали с то и се получило ТЕО......ха разбрахте ли сега  ``
Муцка изясни ли ти се картинката?---------За КРЪЩЕНКАТА на ТЕО????

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 15:09 от Жужи

# 84
  • София
Брей Жужке, благодаря ти!   bouquet Това съм го пропуснала или по-сокор съм го забравила, щото годинките натежават вече... Joy А, ти като сценарийй си ми го написала... hahaha

Аз точно си мислих, що пък ТЕО, а не ТЕОС. Пък и Кати каза,че ударението е на Е-то, а пък при теос е на о-то. А, то кво било...

Между другото идвахме до Филибето в Неделята, ама много набързо. Обаче си викам, я да звънна на Жужонкар Десир Гери...да ама не......Трудно мога да звънна като не ви знам телефоните.

Така съм се смяла, щото си изкарах мобилито и почвам да търся...Е, кво` търся така и не разбрах, като не съм ви ги записвала... Mr. Green

# 85
Здравейте момичета,аз само да кажа,че ми е адски притеснено и то за първи път откакто съм тръгнала на училище въобще...
Ама квото е тва,Муци кажи на майка ти,да ми се обади на 27 сутринта,за да й кажа в колко ще тръгва рейса,за да ме чака на гара-ю
г..Жужи,на 25 сме на консултация и от там ще мина през вас да ми дадеш квото трябва..
Шанкулова,незнам дали си пробвала да си намериш работа чрез агенция,мога да ти дам един тел.,тя мацката е българка и офиса им е в Ларнака,вие нали бяхте там..само че плащаш комисионна.
Правилно сте разбрали,Любо е с анемия,а леля има нисък хемоглобин-мисля,че така беше..
Блонди,без да коментирам искам само да ти кажа,че те подкрепям  Hug Hug Hug

# 86
Момичета,дне продължавам да ви черпя....Този път е защото си купих днес кола.... Party Party Party
Заповядайте!

# 87
Ауууууууу честито,мастерче!
Желая ти безаварийно шофиране и да посетиш най-красивите кътчета на България и чужбина де Wink! Tada travel  bigdance2  ura travel newsm18 travel Kissing Heart
Давай сега подробности:цвят,кубици,дизел/бензин,газ....................?

# 88
Фолксфаген - голф;1,6;бензин....Абе супер е количката.Много пъргава и ми се лепна на очите hahaha hahaha hahaha hahaha.На характера ми де....

# 89
Блонди,без да коментирам искам само да ти кажа,че те подкрепям  Hug Hug Hug
Геринце, оценявам сърдечно... Hug Hug Hug  А за изпита утре, знаеш че сме с теб... Лично аз ще стисна палци fingerscrossed  откъде 8ч. сутринта Mr. Green... и няма да ги пусна докато  не се включиш да се похвалиш с успешното му вземане - в това последното изобщо не се съмнявам!  thumbsup

Муце, мерси за честитеното шлиферче - много му се кефя, макар и изобщо да не го бях предвидила като разход, но пък от време на време е хубаво да си позволим някоя импулсивна прищявка, нали ?! Още повече, че като го облека съм направо мацка-трепачка newsm03... колкото и нескромно да звучи... smile3521 ------------ Абе вие с Жужонка да ви се ненадява човек едно пилешко име какви емоционални полемики може да предизвика... hahaha Joy  И като стана въпрос за пилета и имена.., имахме един папагал /който уви ритна камбаната Sick/, когото бях кръстила с гръмкото име Джозепе Верди Mr. Green  И тъй и не разбрах от какво се спомина.., но много вероятно е да е било от липсата на Джозепинка ...

Та в тоя ред на мисли, мила ми Кати, изобщо не умаловажавай обзавеждането на вашия Тео с Тейка! Wink

Я, аз докато си пиша Мастерчето какви пастички наредилааааа, люх леле майкоууууу! eat  Съветвам ви всички да побързате, че аз на тая табличка сама мога да й видя сметката coolcool  А на теб, мила, да ти е честита колата и както се казва, да си я юркаш с кеф, леко и безаварийно!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт