Споделете 79

• 28 637
  • 992
  •   1
Отговори
# 300
Верно никой не пие. От нерви се хваща язва, да ви кажа......

Genesis - I can't dance
Bangles - Walk like an Egyptian
Desireless - Voyage Voyage

Хайде де, подсетете ме за някое отдавна забравено, но любимо парче.....

О, не, спомени от старите магнитни ленти - Baltimora - Tarzan Boy    Alphaville - Forever Young

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 00:21 от Летящата крава

# 301
Аз съм заклет фен на ББ форматът, кефи ме като социален експеримент, психология и т.н. и ще си го гледам и този път. Венета и Милен ще ги понеса, колкото и да са ми неприятни.
Няма как, ще споделя умора. И аз съм човек.
Отивам да си сипя едно винце.

# 302
  • Варна
ДеЩо, намерих си съмишленик Grinning.
Споделям нов аватар- детето ме снима докато се надяждахме с грозде Sunglasses. Ако друго не стане- фотограф ще стане от него. Как заляга и фокусира не е истина...

п.с. забравих- НАЗДРАВЕ!

# 303

Хайде де, подсетете ме за някое отдавна забравено, но любимо парче.....

Заповядай  Heart Eyes   bouquet

# 304
Хабе една споделетска-зимна няма ли да има?
Веднага скоквам, забърсвам и другите варненки, ако са навити.
Искам пиене и танци, не много...

# 305
  • Варна
Eта, само кажи! Аз съм първа пушка Laughing.

# 306
Пък аз се видях с Правда_З и тя се затъжила за среща форумска, вие поне скоро на пикник бяхте...

така, сгрях душичката, прочетох една-две страници от темата и нещата някак си дойдоха на мястото.
Да сте живи и здрави хубави хора и ти Сели, че винаги хубава музика ни пускаш. Ами - Наздраве!

# 307
Сели, знаеш пътя към сърцето ми.  Heart Eyes
Texas - summer son

Ета, мъдра и идейна жена си ти. Ела, мисля, че ще открием най-дискретното място, където да правим каквото си искаме.  Grinning

# 308
Мъдра? По-скоро лЕко пийнала. Ама те идеите идват именно в това състояние и в този час.
Идвам/е! Остава и дата да забием.

# 309
Летяща,  Heart Eyes

А ти знаеш, че аз винаги съм позитивно настроен и обичам всички и всичко Simple Smile
Поздрав

# 310
# 311
  • Варна
Ета, мъдра си! Кой ще ни насмете към софийско иначе Crossing Arms!

# 312
Извинявайте за отклонението, но не мога да не поздравя Вълка с това.

Поздрав, Вълк Simple Smile

# 313
Лека ви нощ, поздравяващи, аз ще се опитам да поспя, че да не отървем първия час утре.
Помислете за дата, съвсем сериозна съм. Към 10-11 октомври как е? Или по-късно, да има време за организация?

# 314
  • Русе
Луда ли съм да чета ББ-темата до сега??? Що не си легнах??? Уфсъ! Утре пак няма да мога да стана на време (5.30) което налага миенето на косата да стане с вечерния душ, а не със сутрешния. Което пък налага после сушене. Сега е почти 1. Докато легна ще стане 2, м@мка му! Щях да кажа "Мразя понеделник!", но се сетих, че е вторник. Поне това ме успокоява до някъде.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт