Споделете 79

• 28 622
  • 992
  •   1
Отговори
# 885
Аз гледах едни обикновени, като бархетните едно време по 20 лв. Stop
А съм купувала Феноменалните и др. по 15.

# 886
  • UK
Аз всичко си изкарвам с варненски адрес, в смисъл никъде по документи не се водя че живея в София. Затова трябва да ходя до там, и картата като си изкарвах преди около година пак до там ходих. Simple Smile

# 887
А защо си усложняваш живота, след като живееш в София?

# 888
  • UK
Не знам. Защото нямам постоянен софийски адрес. Simple Smile

# 889
Постоянен може да ти е варненския, а софийския да ти е времене(така ли се казва?).
Ти нито можеш да гласуваш така, нито нищо. Все трябва да си ходиш.

# 890
Споделям, че приготвих най-после подаръка за рождения ден на най-близката ми приятелка. Много претенциозно подхождам винаги към подаръците и ми създават ужасни главоболия.

Сега мога да се размажа в гадното време с Buena Vista Social Club в леглото. И малко горещ шоколад.

Между другото, сравнението между българката и французойките е вярно. Малко обидно за нас, ама няма какво да крием, такъв ни е животът.

# 891
  • София
 Споделям, голям мързел - искам да гледам някакви филми, да си чета книги на топло и никой да не ме закача за нищо.

Етиа, бухай го  в тенджерата под налягане, да ври там, докато му дойде ъкъла в главата.

Ха, и аз точно това направих.

# 892
Като споделяте, споделете свястна гастроентерология и свестен гастроентеролог в София.

# 893
  • Варна
Здравейте банда Hug!
Споделям участта и главобола на адашката/за да не е сама/. Вече ми поотмина всъщност и се готвя за нова тежка вечер/един рожден ден/ Sunglasses. Съвсем явно е, че ще се наспя точно никога.

Зефс, наскоро четох изследване че многото и редовен сън води до отслабване. Така че трябва да си избереш дали да спиш или да напълняваш Mr. Green.

# 894
клик
Чуден аватар!

# 895
Остава да кажеш и за кого е Simple Smile

# 896
Обичам всичко морско(не да го ям) и бих го отраднала, но сега съм на друга вълна.

# 897
По повод вица на доня Флор се сетих кога ми опротивя лицето Кичка Бодурова. В едно интервю преди доста време я бяха питали как постигала такава красота неземна. Тя каза някакви глупости и добави, че българките от България нямали нужда от фитнес, понеже всеки ден мъкнели тежките пазарски торби от автобуса до вкъщи.

# 898
Дренка, вземай го. Ще ти подхожда. Морска си.

# 899
Не мисля че ми подхожда, пък и не ща да травмирам  детето, понеже ще ме пита защо Ариел си яде опашката.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт