Споделете 79

• 28 651
  • 992
  •   1
Отговори
# 120
Естер, това са истинските Металика. Не мога да спра да слушам албума трети ден.

# 121
Вярвам ти. Аз просто не съм узряла до такова ниво, а и явно по друг стил ми е в кръвта. Дай ми рейнбоу, пърпъл, джудас, юрая и т.н....металика ми влизат подкожно предимно с баладите  Blush

# 122
Питах мъжо, обаче и той не е чувАл. Нов албум ли има Металика?

# 123
Кейси, кога е Хелуин, че последния път се стреснах като писнаха две духчета близначки и изрева тенекиеният човек.
В Делиорманско нали хамериканчим, та се празнува. Няма лощо, само да не ме стряскат.

# 124
31-ви октомври, Вълк. Денят на бонбоните. Самуил ще бъде Спайдърмен.

Металика се разписаха официално в календара и 12 септември бе обявен за Death Magnetic Day.

# 125
Мерси, Кейси. Особено ме заинтригува заради коментара ти.

# 126
Добър вечер.
Първо искам да се извиня за това, че вчера се поддадох на провокацията на некъв шушляк в споделете и оспамихме темата. Сори наистина.

Днес наобед сготвих на моите хора страхотно пиле по стара португалска рецепта. Много е лесно и супер секси вкусно. В салцата се слага настърганата кора на лимон и сока му. За стартер им спретнах едно цацики. За тези от вас, които се хранят в МакДоналдс, ще поясня, че товая е гръцкия вариант на нашенския сух таратор. Само че гърчулята слагат и пресен лук. Аз обаче го замествам със сибуле ( за тези от вас, които залагат на KFC ще поясня, че това е вид лук - френски и изглежда като обикновена трева). След като си облизаха пръстите, моите хора се отдадоха на следобеден сън, а баща им с чиста съвест се отправи към пъба за да си гледа мачовете. Simple Smile

Наздраве!

# 127
Кофи хаус е срещу галерията и Гранд хотел София ( май).

Costa е там. Кофи хаус и аз не знам къде е.

# 128
Кофи хаус има май на Шести сптември. МОже и да бъркам. Този тип кафани са ми еднакви и не са ми любими. Най-омразно ми е онда. Пълно е с педали.

# 129
В Онда веднъж видях Надето Михайлова и Коритаров да си допират коленцата и да си шушукат любовно в неделя сутрин Confused.
Мен ме кефят онея подложки, които слагат на табличките. Толкова вкусно са им описани кафетата, че ми се иска да ги опитам всичките .Мислех да си взема 3-4 такива подложки и да си ги сложа в рамки в кухнята, но това надделя.

# 130
Tази двойка ще да е била интересна гледка.
Споделям, че съм влюбена в една песен и я слушам за ....път - Horchat Hai Caliptus на Ishtar.
Някой поне знае ли за какво става дума в нея?

# 131
Tази двойка ще да е била интересна гледка.
Споделям, че съм влюбена в една песен и я слушам за ....път - Horchat Hai Caliptus на Ishtar.
Някой поне знае ли за какво става дума в нея?

инфо всякакво в бг-мамма  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=248324.msg5989235#msg5989235

# 132
  • тъгата в мен
На кантар съм -да си лягам или да продължавам да дремя пред компютъра...
Що не пиете днес,бре?

# 133
  • Boston, MA
Кифле, наистина съвпадение, че дори и аз съм поотслабнала от болестта, като теб. Само че антибиотикът днес ме кара по магазините, за книги и подаръци. Засрамих се, почвам гардеробите, ще изкарам есенните дрехи, че детето е пратено във София с 10 чифта шорти, едно клето якенце и някое пуловерче за цвят.

# 134
  • Варна
Споделям, че едва се откъснах от "Горещо"  Crazy. Когато бях студентка по журналистика си мечтаех, че ще работя при Кеворк. Когато бях малка исках да се омъжа за него  Flutter. Още ми е абсолютен кумир! Вторият е Карбовски, но с него поне задочно си пишехме в "Егоист". Не е умряла журналистката в мен де...Ама май и е късно да се събужда, макар че кой знае...
Споделих.

Общи условия

Активация на акаунт