Споделете 79

• 28 626
  • 992
  •   1
Отговори
# 105
  • Sf
Дуци, виждала съм подобни в Onda май  newsm78 или беше Coffee House  newsm78

# 106
Дуци, можеш и сама да си направиш във формата за мъфини и да ги декорираш, както искаш. Ако  ти остава време и ти се занимава де...  Twisted Evil
Идва Хелоуин и колкото и да ме мързи, ще правя тематични cup cakes с децата.

Домързя ни да плажуваме. Може би утре, или другата седмица, или другия месец...

# 107
Ех, Кейси, Кейси.... и ние тук сме едни мързели...ще плажуваме я след месец, я след два, а сигурно чак след около 9 ще ни мине тоя безобразен мързел  Laughing

# 108
Спалнята ми ухае на прясно изпрано и изгладено пране с ароматизирана вода на праскови за ютии ... мммммммммммм страхотно  1ironing.Изморих се , но пък се стоплих много .Сега ще споделя една сигара с другите от пушкома smile3546 beer.Само Другарката да не ме сгепца.. Embarassed smile3506

# 109
В Онда не съм. Кофи хаус не знам къде е.

Кейси, не мога да си ги декорирам така завитички отгоре.

# 110
Влязла съм в словесна битка с някакви юноши във форума на мъжа ми. Ейййй, че неграмотни, значи!

# 111
В Онда не съм. Кофи хаус не знам къде е.

Кейси, не мога да си ги декорирам така завитички отгоре.
Що бе Дуци , разбиваш белтъците  и ги слагаш във фурната за едно дзак и ги вадиш .

# 112
Първата съботна вечер от доста време насам, в която седим сами в къщи и плюскаме до припадък.
По всичко личи, че започна есенно-зимният период.

# 113
  • Варна
Споделям нов аватар и във връзка с него, че обожавам кестени. В Търговище пътят ми до училище минаваше през улици с кестени и им се радвах пролет като цъфнат, а издивявах есенно време, когато падаха. Имах гердани с кестени, преградна стена от кестени висящи на връвчици, кътове с кестени в стаята си и джобове и чанти пълни с тях. Онзи ден дебнах под един кестен да падне пресен и да си го обеля и взема- на бюрото ми е в момента. А колко са красиви дърветата, когато в началото на есента от зелено преминават директно в ръждиво, а после в златисто- жълто!Ех...

Топла есен подава ми плод,
в нерисувани багри ме влива.
Кестени тихо валят
и кафяв слънчоглед ми намига.

Тихо листите жълти шептят,
а гората е ръждива червена.
птиците се готвят за път
и минзихар се подава смутено.

И полето с разораната си плът
лениво дреме от слънцето галено...
Вдъхвам чисто и дълбоко
спокойствието от есента запалено.

Споделеното стихче е от тиин годините ми, но има кестени вътре Simple Smile.
Едно наздраве с мерло и прекрасно есенно настроение от мен!

# 114
Мразя Арсенал  Crossing Arms

# 115
За втори път трепетно подскачам, виждайки лентичка. Сега на Катюшината и преди време на тази на Флор. Спрете с тия лентички без повод, моля.

# 116
Ох, а аз като видя лентичка с г.с. и ...   Cry ... това все едно не съм го казала....

Кейс, явно не съм метълка достатъчно, защото новият албум ми дойде доста хард на мен...ще ми е полезен само в определени състояния на духа и тялото... afwitch

# 117
Кофи хаус е срещу галерията и Гранд хотел София ( май).

Червено вино, 3 вида сирене, маслини, сини сливи- неочаквано добра комбинация.

# 118
Кофи хаус е срещу галерията и Гранд хотел София ( май).

Червено вино, 3 вида сирене, маслини, сини сливи- неочаквано добра комбинация.
В този ред на мисли - къде е вуйче Сливко ??? Cry hahaha Joy

# 119
  • Варна
Ами Кейс, много исках да виждам колко остава, защото го забавиха доста любимия и ми се увидя вече Confused. Когато/дай Боже/ се наложи ще сложа г.с. в болд и голям шрифт Hug.

Общи условия

Активация на акаунт