Споделете 79

• 28 608
  • 992
  •   1
Отговори
# 90
Кифле, кой АБ пиеш, че чак пък такъв ефект...сигурна съм, че ако знаеха поразителния му ефект много съпрузи на ССФ биха го закупили и дали тайно на иначе перфектните си съпруги и домакини  Mr. Green Току що пак по радио 1 рок слушах песничката от подписа ти - страхотна!

Аз се върнах от шопинга, но някак си ме умори хорският стрмеж да купуват и купуват...върнах се само с нещо за душата и нещо за ядене...то май е синонимно при мен, и все пак едното си е с чисто образователна цел. Сега така ми се приспа....това също е от нетипичния климат.

Някой пил ли е мурсалски чай и знаете ли, че бил много полезен.

# 91
Здравейте народе.
Днес нямах време да влизам тук, но досега четох старата тема
и отивам да чета новата.
Айде хубава вечер на всички.

# 92
Имам мурсалски чай. Хубав е, но чак толкова полезен не намирам да е. Давала съм на детето при нужда.
Пила съм и в Гърция, пък уж само при нас се намирал.

Ох, в отсрещния блок се заформя купон, то не е сръбско, не е чудо. Да го намалят малко ми се иска Tired

# 93
И ние имаме от някакви познати от Родопите, само дето не знам дали е оригинален:) Скоро ме открехнаха за него и след малко и аз ще пия, понеже се опитвам да си спра гърлобола с алтернативни средства...или да си сипя едно бяло вино пак...

# 94
  • под дъгата
Някой пил ли е мурсалски чай и знаете ли, че бил много полезен.
Мдам, аз. Интересен е. Не е типичният чай, но не е лош. И да, много бил полезен - http://www.mursalskitea.com/
Напоследък доста нашумя и като на всяко модерно нещо, цената му подскочи.

Пих някаква бира с вкус на мохито. Гадна беше, не я препоръчвам.

п.п. Това се оказа по-интересно - http://bg.wikipedia.org/wiki/Алибо … 95;ай

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 19:17 от Buba Mara

# 95
  • UK
Споделям, че съм уморена до смърт. Снощи не спах добре. Беше хубаво днес, де, празненството за сребърната сватба на нашите, много хора, много деца особено, но беше хубаво.

# 96
Пчеларките казаха против гърлобол едно толче колкото фъстък прополис под езика
докато се стопи. Да се пазят зъбите от прополиса, щото се измива трудно.

# 97
 Баща ми е голям фен на мурсалския чай от години. Първоначално го консумираше на чай, после го ъпгрейдна до вариант, като купи от някой домашна ракия да бутне няколко стръка от мурсалски чай вътре и да я остави така да отлежи, още по лековит ставал така ( демек вирусогоно , но и антибактериално лекарство).

# 98
Благодаря за инфото, ние имаме не стрит, а точно така на китки и стръкове и наште го варят директно стръкчето във вода. Така съм виждала поне. Голяма работа излиза да е, ще си направя после, без това имам подходящи сладки да комбинирам.
Кифле, има резон и в метода на баща ти, само дето подозирам, че ако смеся мурсалската билка с бяло вино ще получа неочаквани резултати  Crazy

А Вълк, прополиса какво е - мед в някаква специфична форма ли...

# 99
Прилича на восък. С него пчеличките си уплътняват дограмата. Има антибактериални свойства.
Каквото попадне в кошера с органичен произход то и е умряло, го изхвърлят навън. Но ако е голямо и не могат, го обвиват с прополис и то става като мумифицирано, не тръгва да се разлага.
Купи си едно топченце от пчеларите по пазара, продават.

# 100
  • София
По повод друга тема се сетих за една велика група  The Cult's "She Sells Sanctuary"

# 101
Аха, благодаря. Ще си купя, то има какви ли не неща, та пчелно млечице съм чувала, та това сега от теб, ама луда глава сеща се като е сгафила само  Embarassed

# 102
  • Бу-у-урга-а-ас
Рецептата на "кифления" баща  ooooh! е всъщност много стара. Нали така се правят елексирите: накиснати билки в спирт с различна концентрация.

# 103
http://www.view-card.com/post-card/cards/happy-birthday-to-you.jpg Кажете ми, в БГ продават ли такива с кекчета с глазура?
Има една сладкарница на ъгъла на ул."Раковска" и бул."Дондуков",на 50м.е от ъгъла,в посока към Шератон,там мисля,че правят.Дават едни списания да си поръчаш каквото поискаш ,има ги и кексчетата. Hug
Споделям,че не ми се споделя Rolling Eyes Надявам се всички да сте щастливи и в добро здраве,и с повече слънце в сърцата да посрещнете зимата! Hug Hug Hug Hug

# 104
Хадут Велко, благодаря. Не се сещам, но още утре ще мина от там да го преслушам.

Общи условия

Активация на акаунт