Споделете 79

• 28 619
  • 992
  •   1
Отговори
# 75
Вълчо , страшен си   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 76
Ох, рокси, по-добре ксения да ти направи вътрешния дизайн,
неже ли двама добри дизайнери да работят заедно. Много баби, хилаво унуче.
Тръбата за вентилация не е PVC, а гофрирана като руска хармоника, сребърно метализе.
Най добре си разделете с мъжа стаите. Един прави кухня и спалня, друг хол, коридор и баня примерно.
Ама и така стават гафове, например он син теракот в коридора да отвориш вратата на спалнята и да преминеш към ръждивокафяв корк.

# 77
Всеки дефект може да се превърне в ефект. Дори синия теракот и ръждивокафявия корк.
Ромът се пие с чай, банани или шоколад. Поне в моята къща.

# 78
  • Варна
Мисля, че мярнах VG в морската.

Бях. Що не се обади?
Аз пък мярнах Калина Френската. Не и се обадих, защото не беше сама и... и аз не знам защо.
Понабрахме слънце и се прибрахме.
След приятен обяд, магазинчетата на МЛу ми подариха червена риза класик. За да си винаги в крак с модата /по моему/ трябва да имаш бяла, черна и червена ризи.

# 79
Мисля, че мярнах VG в морската.

Бях. Що не се обади?
Аз пък мярнах Калина Френската. Не и се обадих, защото не беше сама и... и аз не знам защо.
Понабрахме слънце и се прибрахме.
След приятен обяд, магазинчетата на МЛу ми подариха червена риза класик. За да си винаги в крак с модата /по моему/ трябва да имаш бяла, черна и червена ризи.
Къде, къде това ??? newsm78

# 80
http://www.view-card.com/post-card/cards/happy-birthday-to-you.jpg Кажете ми, в БГ продават ли такива с кекчета с глазура?

# 81
Споделям последна фаза на домашен ремонт - изциклен паркет, по който могат да се карат зимни кънки, така лъщи... прекрасен е, но докато изсъхне не мога да си стигна до кухнята и да си налея една водка с кола ( тук логично следва въпрос тая комбинация бива ли я newsm78 според последните форумски теории ) за здравето на Фрида и Ведрия. Много съм изостанала от събитията, с два дни закъснение разбирам, че са се оженили, но съм много щастлива за тях Hug
А ние на 10.10. празнуваме 10 години семеен живот, даже опитах да си спретна линийка по повода но не успях да намеря не-сладникава такава!
Искам си циганското лято и роклята от аватара, готова съм да бродя и да си пея "отива си лятото, идва есента" ето http://www.zazz.bg/play:36a96d7e

# 82
Да ходим ли на плаж или да не ходим... Това е мъчещият ме въпрос.

# 83
Кейси, сполучливо дразниш, да.

# 84
VG , малката хала риташе топка по посока стръмния баир към плажа, а голямата ме дърпаше в обратната, за да не я изядат кучетата. Ти ми мина през периферното зрение и докато схвана кой съм видяла, вече беше далеч. Другия път ще те настигна с крясъци, ако трябва, обещавам. Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 18:29 от galll

# 85
А всъщност ви завиждам.

На всичкото отгоре, ни една от двете ми любими банди, тръгващи на турне, няма насрочен концерт в щата.

# 86
  • Варна
Ще сe ослушвам, галлл.  Simple Smile
Маркрит, не издавам доставчиците си.  Grinning

# 87

Хванах две серии от филм за зоната покрай Чернобил. Животните си живеят, както преди хиляди години - мечки, вълци в изоставено село, пухкава котка прогонена от вълците излезе от зоната и си намелри къща със стопанин. Те като ли предпочитаха да живеят по-кратко в радиоактивна зона, отколкото в територии съвместно с хора.

# 88
А всъщност ви завиждам.
Имай предвид, че това не е истинска есен, това си е зима.
Няма за какво да ни завиждаш. За разлика от нас.

# 89
  Споделям, че си изчистих къщата, изненадана съм от това, не знам от къде се появи този ентусиазъм. Подозирам антибиотика да е причина за него и без това за пръв път в живота си пия АБ. Вчера като ми го предписва лекарят с ехидна усмивка (направо саркастична) ми обясняваше как сега трябва да почивам и да не се хвана да чистя и да оправям, аз го гледах с недоумение от къде могат да му хрумнат подобни идеи (със сигурност не изглеждам на такава жена) и днес това .
  Сигурно е от АБ, няма от какво друго да е, добре че още 3 дена трябва да го пия само, тъпото е, че и едно наздраве не мога да кажа, пак заради него, дяволско лекарство!

Общи условия

Активация на акаунт