Споделете 79

• 28 685
  • 992
  •   1
Отговори
# 210
Що ми трябваше да откривам де са били всичките снимки на Станислав от бебе докъм годинка и половина??? Sad
Спомних си...и се наревах. Голяма съм патка, не мога да се отуча да се връщам в миналото и това си е.

# 211
Добър вечер.
Вчера нали сътворих поредния си кулинарен шедьовър и днес жена ми за да не остане по-назад, направила кекс. Хубаво ама без глазура....?! А аз от дете си обичам кекса да е с глазура. Така ми го правеше мама. Аре замълчах си и казах, че е страхотен, но кекс без глазура за мен не е кекс.
Споделих.  Mr. Green

# 212
500 карата диамант има в Белгия,
аз втори ден дремя зад компа в България.

# 213
Що ми трябваше да откривам де са били всичките снимки на Станислав от бебе докъм годинка и половина??? Sad
Спомних си...и се наревах. Голяма съм патка, не мога да се отуча да се връщам в миналото и това си е.

Децата ни са адашчета  Simple Smile
Аз пък много обичам да си разглеждам снимките.
Рева само на касетата от сватбата, но отдавна не съм я гледала, а и нямам намерение.

# 214
Децата ни са адашчета  Simple Smile
Аз пък много обичам да си разглеждам снимките.
Рева само на касетата от сватбата, но отдавна не съм я гледала, а и нямам намерение.

Най-омразното ми нещо в живота е да ме поканят на гости и да ми пуснат касетата от сватбата или квато и да е касета. Или да ми тръснат 5 албума снимки да разглеждам. Отврат.
Споделих.  Mr. Green

# 215
На га, радвам се, че синкото ти е адашче на моя обесник.
Споделям, че утре работя. Срещу двойна надница, но работя. Така е то....Белгия, Швейцария и Франция не празнуват Деня на независимостта.

# 216
На га, дано всичко е наред. Стискам ви палци. И прекрасно те разбирам как се чувстваш, да седиш притеснена и в неизвестност... 

А аз утре не работя. На обичайната надница, ама не работя  Mr. Green България празнува Деня на независмостта. Ура  Laughing

# 217
А коя е глазурата на секса, а?

# 218
Аз така и не разбрах работя ли, не работя ли.
Първо мислех да ида, преди малко ми се обадиха да не ходя...
Ми няма да ходя. Ще взема и да не си заредя телефона, да стои изключен, че току-виж утре се размислили и ме подканили да ида сутринта  Laughing
Ших, ших. Почти го докарах каквото искам, но ми липсват материали newsm78
Само дето нямам кога да ида да търся такива джуфки. Crossing Arms

Като го доушия съвсем, ще ви го покажа на снимка  Sunglasses

# 219
Да живей сметаната на спрей! Mr. Green Зимвам,написвам:"ЧРД,Мило!" и готоУ Mr. Green тЕ ти глазура Laughing

# 220
Баси якият … 4;ър!
Може би съм слушал само едно по-яко изпълнение на тази песен - на Майк Стайп от R.E.M. , на някакъв концерт, на който очевидно цялата банда са къркани и Майк губи текста още сле първият куплет. За съжаление не го намерих в ютуб.

ПС. Сега намерих и това. Всяка френска версия е секси!

ПППС. Сори, че пак се включвам, но Джокович е ебати пича

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 00:00 от Сливко

# 221

Честит пра … 85;ик! Наздраве!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2008, 01:15 от тони сопрано

# 222
  • София
Споделям празна кухня, аз и звук на шумна пералня, която мисля пере за последен път с мен в една стая.
Споделям, че студен чай от горски плодове е чай, който няма да опитам пак. Не се получава.

# 223
  • Русе
Нова тема имало, а аз си викам егати скуката е през почивните дни. Пак добре, че сварих преди средата да се намъкна.

Много имам за споделяне, ама не е за пред малкото семейство на бг-мамма. Първо да се престраша пред себе си да го споделя, пък другото лесно. Майната му.

Болестите няма да ви ги споделям. Само стиснете по палец да се разминем с бронхита и АБ.

ЧРД на Янето със закъснение.  Hug Много ми се иска да прочета одата за Калина.

Имам въпрос към Катюша и ще го отправя публично, че да не шикалкави.
Нали щеше да идваш към Русе?  Crossing Arms

# 224
Добро утро.
Честит празник!

Споделям топло кафе и Том и Джери по Картуун.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт