Има ли нещо, което винаги и при всякакви обстоятелства ви разсмива?

• 4 717
  • 62
  •   1
Отговори
Вчера докато разглеждах дрехи в един магазин, се сетих за нещо, което винаги ме разсмива. Започнах да се смея сама, и ми беше нужно време да си овладея спонтанната емоция. И след това се замислих за нещата, които винаги и при всякакви ситуации ме разсмиват. Предполагам всеки си има такива неща, затова реших да пусна тази тема, да си ги споделим.
Не говоря за смешки, които моментно са ни накарали да се засмеем и са ни актуални в момента.  А за такива, които са устояли във времето и са си вашето смешно нещо завинаги Smiley

Ето кои са моите:

* Финалът на разказа "Пролетно меню" от О`Хенри. Ако някой не го е чел или не се сеща в момента: https://chitanka.info/text/13766-proletno-menju

* сцена от "Приятели" - когато Рос е на гости на проекто-гадже, облечен с кожен панталон, и отива до тоалетната: https://www.youtube.com/watch?v=QXG6NvBRcrI

* третото е един клип, който за съжаление от години не мога да намеря, но ще ви разкажа сюжета
Скрит текст:
Мъж и жена се събуждат усмихнати, очевидно след щастлива любовна нощ. Мъжът целува жената и тръгвайки за работа и казва просто да затвори вратата след себе си. По-късно жената става, протяга се, танцува си, отива до тоалетната. Обаче, тоалетната се запушва. След отчаяни опити да я отпуши, жената стига до радикално решение - макар и с погнуса, взима изпражнението с найлоново пликче, и го завързва, носейки го с два пръста, за да го изхвърли навън.
Облича се, пише мила бележка със сърчица, и излиза, като затваря вратата зад себе си и тя се заключва. В този момент виждаме плота с милата бележка, а до нея - злополучното пликче. Smiley

Ще се радвам да споделите вашите разсмиващи неща, може и лични, и дано се получи забавна тема Smiley

# 1
Да гледам "Приятели" винаги ме разсмива, макар че знам десетте сезона наизуст. Една от най-смешните сцени ми е когато Рос се крие от бащата на гаджето-студентка (Брус Уилис) и той (бащата) влиза в стаята, без да знае, че Рос е под леглото. Когато по-късно бащата и Рос се срещат в стаята, рева от смях на "I too am a neat guy" JoyJoyJoy

https://www.youtube.com/watch?v=AIVkHmtKmUk

# 2
  • Пловдив
Не. Има със сигурност неща, които са ме разсмивали нееднократно, щом изведнъж се сетя за тях, но нямам постоянни - такива, които гарантирано винаги да ме разсмеят при следващо сещане.
Май донякъде си губят ефекта с няколко разсмивания или с времето, и идват следващите.

# 3
Един виц за паяка Гошо, който искал да си допие ракийката. ММ го разказва много ефектно. От 2008г. насам няма път, в който да ми го е казвал или аз да се сетя сама и да не се разсмея Grinning

# 4
Щом започвате с "Приятели", на тези минути се смея винаги със сълзи, сега също.
https://www.youtube.com/watch?v=F93Mims-h-A

# 5
  • Стара Загора
На това винаги се смея: Joy
Авиокомпанията Quantas е известна с това, че е единствената голяма компания, чиито самолет никога не е претърпявал катастрофа. Навярно заслуга за това има и строгата процедура по тестване на самолетите преди полет и попълваните за целта дневници по поддръжката. В тях пилотите вписват своите забележки (З), а механиците от наземния персонал - своите отговори (О). Тъй като и двете страни се отличават с особеното си чувство за дружелюбен, но понякога черен хумор, с годините се е натрупала доста своеобразна колекция от лаконични задочни разговори. Предлагам малка част от тях:
З: Лявата вътрешна гума е почти наложително да бъде заменена.
О: Почти заменихме лявата вътрешна гума.
З: Нещо подрънква в пилотската кабина.
О: Нещо беше затегнато в пилотската кабина.
З: Има умрели бръмбари по челното стъкло.
О: Поръчани са живи такива. Ще ги инсталираме след следващия полет.
З: Има признаци за протичане на течност по десния колесник.
О: Признаците са отстранени.
З: Системата "Свой-Чужд" не работи.
О: Системата "Свой-Чужд" никога не работи, когато е изключена.
З: Двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, липсва под лявото крило.
О: След кратко разследване, двигател, инв. № 380-8006FAF-89-19, беше открит под дясното крило.
З: В пилотската кабина има мишка.
О: В оборудването на пилотската кабина е добавена котка.
З: Полетът мина нормално, но помощната система за управление при приземяване работи доста грубо.
О: На този тип самолет няма помощна система за управление при приземяване.
З: В момента на включване на автопилота самолетът губи 30м височина.
О: Проверено неколкократно в хангара - самолетът държи височината стабилно.
З: При заключване на ръчката на газта, същата се движи много трудно.
О: Ключалката е сложена там с цел ръчката на газта да се движи ТРУДНО..., идиот такъв!
З: Подозирам, че в челното стъкло има пукнатина.
О: Подозирам, че си прав.
З: Самолетът се държи странно.
О: На самолета бе наредено да се държи прилично.
З: Иззад контролния блок на радиста се чува силен звук - като че ли там седи някаво джудже и блъска с чук по плоскостите.
О: Джуджето е открито. Чукът - иззет.
З: Радарът пищи неистово.
О: Радарът е препрограмиран. Сега ще чурулика тихо.

# 6
  • Варна
  Тези гладни бебчета :  https://www.instagram.com/p/DPewr9mj-ZL/

# 7
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Преди хиляда години с ММ сме студенти и зимата пътуваме с влак към неговият роден град. Майка му е учителка. Прибираме се и тя с невероятен патос ни разказва "най-невероятният виц на света":
Върви си баба Меца из гората и вижда гъбка. Усмихва ѝ се и ѝ казва:
- Гъбке, ще те набера!
Гъбката отговаря:
- Затоври, бабо Мецо, аз ще те набера!

Joy Joy Joy

Другото, което винаги ме усмихва и ми оправя настроението - сцена от Полицейска академия, където учеха кадетите да "разбиват врати". Имаше един кадет, който беше леко смахнат и само викаше и крещеше насам-натам. Един дългокос, с налудничав поглед, доста дребен и слаб. Опита 2-3 пъти да влезе на вратата с рамо и да я разбие, но не му се получи.
Накрая застана срещу нея и ѝ се разкрещя с невероятните си децибели и вратата сама падна....
Умирам от смях, наистина.
Бернарда - страхотна тема! Благодаря ти!

# 8
Един виц за паяка Гошо, който искал да си допие ракийката. ММ го разказва много ефектно. От 2008г. насам няма път, в който да ми го е казвал или аз да се сетя сама и да не се разсмея Grinning

Напиши го. То вярно, че при вицовете е важно и как се разказват, но все пак...

# 9
“… Супруга съм на три деца. … Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - нинджа. Абстрахираха децата …” това винаги ме разсмива.
Вицът за човека, на който му изникнала жаба на челото
И
Напоследък всичко с кокошки
Това https://youtube.com/shorts/KJFATgiktU4?si=EeCXaRBsBTWrnfg2 и това https://youtube.com/shorts/-8ctdr5IsXs?si=nSPaJIwWrHMHej-c

# 10
  • Козлодуй
В момента чета "Гръм и Мълнии в замъка Бландингс" на Удхаус тъй като винаги ме разсмива дори и да знам какво ще се случи се захласвам да се смея Simple Smile

# 11
  • София
Обичам “тъпи” вицове. На един се смея от години.
Един човек отишъл за риба и докато си чакал спокойно, във водата се появил крокодил. Крокодилът попитал :
- Кълве ли?
- Не
- Ми, влез се изкъпи тогава!

Преди много години имаше предаване “ Улицата” Там няма скеч, на който да не съм се смяла с глас. Има един с Кръстьо Лафазанов, на който още се хиля. Лафазанов играеше водещ на новини, който чете за експлозията в Чернобил. Съобщава, че засега не се наблюдават никакви мутации при хората. В следващия момент го показват в цял ръст и виждаме, че държи листа с текста със свински крачета, вместо с ръце.

# 12
  • Добрич
А аз от "Улицата" най-много се смея винаги на Кръстьо Лафазанов на един скеч където месар говори, че ще подпомага културата
- Нийй много убичаме културата! И бахура Simple Smile. Ши ви дадем, как няма да ви дадем. Обичаме изкуството,...и БАХУРА!

хаха и така няколко пъти. Гениално изиграно то него, облечен в бял потник, потен и обичащ културата... и БАХУРА , ХАХА

П.С. Не бил с потник, а гол.. Намерих скеча
https://www.youtube.com/watch?v=qaWReH6xiXE

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 11:18 от mpetkova

# 13
На тази сцена от приятели с Рос и кожените панталони, и аз се семя винаги със сълзи.
Както и на една случка с колега на баща ми - барабанист, който отчаяно търсил кожа за барабани в Чехия и обяснявал с ръце и крака, какво търси, обяснявайки как бил "капел майстор - тупур-лупур".

Също и един случай за военна комисия, при която на прегледа казали: "Клекни и разтвори бузи!", при което един клекнал и си разпънал устата с показалци.

Абе, много са. Но мен е лесно човек да ме разсмее.

# 14
  • Обран бостан ;)
Us navy vs Lighthouse Trollface

Общи условия

Активация на акаунт