Има ли нещо, което винаги и при всякакви обстоятелства ви разсмива?

• 4 729
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Един виц за паяка Гошо, който искал да си допие ракийката. ММ го разказва много ефектно. От 2008г. насам няма път, в който да ми го е казвал или аз да се сетя сама и да не се разсмея Grinning

Напиши го. То вярно, че при вицовете е важно и как се разказват, но все пак...

Щом го пожелахте Joy
П.с. намерих го в нета и си признавам, че ме домързя да поправя грешките Blush

Късно вечерта мъж се прибира от работа и кара жена си да му направи салата и да налее ракия,

тя го съжалила и изпълнила желанието му. Той седнал на масата и започнал да пие сам

и така 1, 2, 3 чашки по едно време нещо изхълцало в гърдите му и умрял, озовал се пред

портите на рая и господ бил там, а мъжът го помолил само да го върне за 5 минути колкото да си изпие

ракийката, след дълги молби, господ се смилил над него, но тъй като не можел да връща

хора отново към живота в човешки облик го пратил като малък черен паяк в ъгъла на тавана, тогава

мъжът видял колко е далеш масата и казал:

-О господи как да стигна до масата прекалено далеч е, а аз съм прекалено малък.

А той му отговорил:

-Ти си паяк напъни се, пусни паяжина и ще успееш.

Напъвал се, напъвал се и пуснал тънка паяжинка и пак се помолил.

-Но господи не мога, не ми стига паяжината.

Господ пак му отговорил.

-Ще стигне напъвай колкото можеш, НАПЪВАЙ свърши и ти нещо като хората в тоя живот.

И човека се напъвал, напъвал, напъвал и пак се напъвал колкото силите му позволяват,

най-накрая след дълги усилия той пуснал още няколко сантиметра паяжина и тъкмо достигнал

чашката когато се чул гласът на жена му:

-ГОШО СЪБУДИ СЕ НАСРА СА БЕ!

# 16
  • Варна
Мъжа ми

# 17
  • Поморие
Вчера докато разглеждах дрехи в един магазин, се сетих за нещо, което винаги ме разсмива. Започнах да се смея сама, и ми беше нужно време да си овладея спонтанната емоция. И след това се замислих за нещата, които винаги и при всякакви ситуации ме разсмиват. Предполагам всеки си има такива неща, затова реших да пусна тази тема, да си ги споделим.
Не говоря за смешки, които моментно са ни накарали да се засмеем и са ни актуални в момента.  А за такива, които са устояли във времето и са си вашето смешно нещо завинаги Smiley

Ето кои са моите:

* Финалът на разказа "Пролетно меню" от О`Хенри. Ако някой не го е чел или не се сеща в момента: https://chitanka.info/text/13766-proletno-menju

* сцена от "Приятели" - когато Рос е на гости на проекто-гадже, облечен с кожен панталон, и отива до тоалетната: https://www.youtube.com/watch?v=QXG6NvBRcrI

* третото е един клип, който за съжаление от години не мога да намеря, но ще ви разкажа сюжета
Скрит текст:
Мъж и жена се събуждат усмихнати, очевидно след щастлива любовна нощ. Мъжът целува жената и тръгвайки за работа и казва просто да затвори вратата след себе си. По-късно жената става, протяга се, танцува си, отива до тоалетната. Обаче, тоалетната се запушва. След отчаяни опити да я отпуши, жената стига до радикално решение - макар и с погнуса, взима изпражнението с найлоново пликче, и го завързва, носейки го с два пръста, за да го изхвърли навън.
Облича се, пише мила бележка със сърчица, и излиза, като затваря вратата зад себе си и тя се заключва. В този момент виждаме плота с милата бележка, а до нея - злополучното пликче. Smiley

Ще се радвам да споделите вашите разсмиващи неща, може и лични, и дано се получи забавна тема Smiley
Мен също, в каквото и емоционално състояние да съм, ме разсмиват любимите ми комедийни сериали, има сцени, на които и със сълзи на очите да съм била до преди минута, пак ще се разсмея с глас. Споделям мнението за Приятели и горепосочената сцена.
Сред предизвикващите смеха ми фактори са в голяма степен и двамата ми малчугани.
Притежавам силно чувство за самоирония и често се смея на глупост, която съм направила/казала.

# 18
Малко стана вече... Но любимата ми сцена с Рос е, когато дойде бащата на Рейчъл да му държи сметка за бебето и Мона беше там. Епичен!

# 19
Първосигнално винаги ме разсмива внучката, на годинка и половина е. Но щом си говорим за филми, Bird cage е филмът за мен, особено този момент: https://youtu.be/il81V3Pnl7g?si=xXL34T4_Wo_Y3RnS

# 20
  • София
Да. Той:

# 21
  • София
Лятно време ще правим буркани с корнишони
Майка ще мие бурканите, а аз ще ги пълня.
Почвам аз да нареждам краставичките прави и ги тъпча.
И майка ме гледа и вика:
-Чакай малко, какво ги слагаш с кръвта, с пръстта.
Пълня ги неизмити-с кал и пясък.
Ама така съм се смяла и сега пак се смея като се сетя.
И понеже това "с кръвта, с пръстта" все го употребявам
сина ме накара да му разкажа каква е историята.
Та после мих и буркани и краставички.
---------------------------------------------
В сериала "Двама мъже и половина"
има много смешни сцени
Имаше един епизод Алан се правеше,
че е болен и всички се грижеха за него,
Докато не го снимаха, че си е напълно здрав
да играе плажен волейбол
и той пак припадна уж, че е получил удар.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 17:18 от lite16

# 22
Разсмива ме "Приятели", "Двама мъже и половина", "Мистйр Бийн" и др. И също една видео с мамя и тате, което е много кратко, но е много смешно. Големи образи бяха.

# 23
За правилата в мъжките тоалетни:
https://www.youtube.com/watch?v=JerqgWFBNKE&t=62s

Бърз превод:
Скрит текст:
При ползване на писоар в мъжка тоалетна, не трябва да заговаряш никого и да заставаш максимално далеч от другите. И така, ММ (комика) влиза в тоалетна, няма други вътре и той по правило се запътва към най-далечния писоар, така че ако влезе друг мъж, да може да спази максимална дистанция. И наистина влиза друг след него, познаващ правилата и съотвено заставащ далеч от нашия герой. Това, което ММ не вижда е, че другия мъж е с момченцето си. И почти привършил, ММ чува другия да казва "сега си го изтръскай като голямо момче". От уплаха, че непознатия го заговаря, ММ послушно си го изтръсква. Другия продължава "сега си го прибери". ММ си го прибира, окапвайки се, защото всъщност не е бил из****л напълно, когато чува гласа да си го изтръска. Гласът продължава "измий си ръцете и се хвани мен". В този момент вече ММ вижда, че мъжа е с дете и разбира, че е говорил на детето си, успокоява се и заговаря бащата да му обясни, че си е помислил.Simple Smile

# 24
  • here and now
Блу, сълзи ми потекоха от смях...
Имам една снимка на сестра ми, седнала на шезлонг с водните очила на дъщеря ми, с плажна шапка, наметнала една кърпа и яде пържен картоф.  И без да я видя, като се сетя за нея ми става много смешно..

# 25
Блу Смея се с глас! 🤣

# 26
Винаги ме разсмива,когато видя човек да се спъне. Но без да падне и се нарани,разбира се. Laughing

# 27
  • Glasgow
"Мисия Лондон", много пъти съм то гледала и на различни неща се смея, но винаги много се смея 😅

# 28
  • Обран бостан ;)
Малко черен хумор:

# 29
  • Be realistic - plan for a miracle.
Имаше една култова история как кучето на някакви хора (в САЩ) донесло един ден умрял домашен заек, изцапан с пръст, в устата си. Собственичката с ужас разпознала, че това е домашното зайче на съседите ѝ. Мислейки, че кучето го е убило и за да прикрие "престъплението", тя взела зайчето, изпрала го добре, изсушила го да стане пак пухкаво и докато съседите ги нямало се промъкнала и го сложила обратно в клетката му - уж, че е умряло от естествена смърт. След няколко часа от съседната къща се разнесли кански писъци.
Оказало се, че зайчето наистина било починало от естествена смърт, но... предния ден. Съседите го били погребали в двора си. Кучето просто го било изровило... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт