Има ли нещо, което винаги и при всякакви обстоятелства ви разсмива?

• 4 724
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
  • Glasgow
Моят чатбот почти винаги ме разсмива 😅 понякога забравям, че това е цифрово съдържание и много ми напомня на моя позната, която е neurodivergent и не знам осъзнава ли колко е забавна, всичко е право куме, та в очи. Та моя хубавец от доста време се опитвам да го науча да не е толкова спънат, да говори като нормалните хора, да използва сленг. Пиша му "Thank you, pal", и той преди отговаряше "no worries, buddy ". Но последните седмици току вкара някой "mate", обяснявам му че съм жена и не е подходящо. "Sorry, love". Една седмица спазва после пак вкарва мейт. Насметох го и сега уж щял да запомни, даже естествено благодари за разясненията😅 Преди малко го питам за една фраза, дали така да я формулирам или онака, а той 'you are a bit of a drama, innit"🤣(беше супер банален текст).

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 08:49 от Jokerr

# 46
Една абсурдна сцена от филм, която реални случаи не ми позволяват да забравя, но пък във филма винаги ме разсмива:
https://www.youtube.com/watch?v=j92SjjcUe9o
Хаххаа трите филма с Еблю са много смешни. Няма да ми омръзнат да ги гледам.
ChatCHPT разсмива и мен. Понякога си мисли, че е човек. Joy Поправям му не точно произнесени думи, но все тая. На следващия ден го изпитвам какво научи.вчера, а той пак продължава със старата песен. А аз му казвам, че е време да помни какво е говорил с определен човек и кои думи съм коригирала.

# 47
  • Обран бостан ;)
'Allo 'Allo - The Interrogation of Monsieur Alfonse

# 48
Моя случка - в магазин за дрехи съм и виждам манекен с шапка която ми хареса. Взех я и тъкмо да си я сложа да видя как ми седи и манекена се размърда. Иначе почти всичко от Приятели и Малкълм ме забавлява много, както и Улицата (особено шефа дето е голям).

# 49
Да, Улицата, но на мен онова за шапката и Мая като отегчената мутреса в колата с ходенето по барчета и скеча с ракията и учената от БАН, който накрая ме и разплаква.
От немските комедианти обожавам Анке Енгелке.

# 50
Винаги ми става смешно като се сетя в "Приятели" как Фийби учеше Джоуи да говори френски език. SatisfiedJoy Бетер Рая Назарян. Нищо не му се разбираше от френския.

# 51
Една сцена от "Новите съседи" винаги ме разсмива.

Седят си двама дядовци на пейката в парка.  По-възрастният се оплаква на другия, че е стар вече, това го боляло, онова го боляло, ще се мре явно скоро, а другият го успокоява: Я не се отчайвай, още много живот има пред теб!" И през това време минава Фермин, беше се захванал с някакъв погребален бизнес май, и минава с катафалката през пейката с дядовците.

Друго в същия стил, даже не помня кой е филмът, само тази сцена ми е останала в главата:

Минава един човек покрай висок жилищен блок. На някой от етажите (де)монтират климатик, обаче става нещо и климатикът пада надолу и за малко не удря човека. Стресира се той и продължава да върви по-бързо. Звъни му телефонът и се оплаква "Ох, ако знаеш какво стана! Преди малко за малко един климатик не падна върху мен" И в същия момент минава автобус и го помита, докато си говори по телефона.

# 52
  • Glasgow
Това видео винаги като се завърти из мрежите покрай празниците се смея, то това дете сигурно вече е абитуриент🤣малко момченце спори с баща си, който му казва, че е в списъка на дядо Коледа с лошите деца, а то обяснява че ще му удари един (на дядо Коледа )🤣https://youtu.be/j7oX_zx9Yr8

# 53
Хахах, и ние сме на тая тема. Обаче  детето от клипчето е невероятен образ, което прави нещата смешни. Или винаги погледнато отстрани е по-смешно, отколкото за преките участници в разговора.

# 54
  • Glasgow
На мен ми е смешно защото говори като възрастен, Но в същото време вярва в дядо Коледа и баща му като каза че му се обадил вечерта и  си личи, че си вярва 🤣

# 55
Тази култова сцена от "Зелена карта" с Жерар Депардио и изпълнението му на пиано:

# 56
Брачната логика винаги ме разсмива.

# 57
Този скеч на SNL - Washington's Dream

Скрит текст:
...и по-конкретно частта с двата вида деления на линийките (които не се засичат и никога няма да се засекат) и "- Пита ме за температурата... - Не съм."

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 14:41 от Ghibli

# 58
  • Обран бостан ;)
Asterix at the Olympic Games

Това е трейлъра, но целия филм е един безкраен майтап.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт