Споделете 79

• 28 612
  • 992
  •   1
Отговори
# 330
Добро утро и успешна седмица, съкровища.

Като естествено продължение на музикалната линия и в полза на бодростта, духа, грацията и пластиката, ви поздравявам.

Дъждът ми бърка плановете. Не е прав.

Мария Лу, обичам да ме поздравяваш сутрин.  Grinning

# 331
  • София
На-га, изследвайте детето за инфекциозна мононуклеоза  и преди да излезат резултатите, най - сериозно те предупреждавам, че даването на антибиотици не е желателно, дори повече от нежелателно.

# 332
  • Майничка
Добър ден, споделетки и споделетковци!

Споделям бебе (т.е., не споделям бебето, а челния опит), което заспива още на първите тактове на оперни арии, за предпочитане тенорови и баритонови. Вчера го открихме случайно и цял ден експериментираме с баща й. Сега от 2 часа спи на "Трубадур". Laughing
След две-три години, като я оттренираме да не сумти насън и да се събужда навреме с ръкопляскане и вик "Браво!", ще е идеалния оперен зрител, за разлика от кака й, която изобщо не оценява Вердиевия фестивал на Античния театър.

Тематичен поздрав

# 333
Добро утро.
На-га, ще ми се да мога да помогна с някакъв съвет или информация, ама нъцки. Много положителна енергия ти пращам, принципно е ефикасна, дано и при вас да подейства. Praynig На нашата лична й взех мерника преди две години. Не съм отпускала спусъка от тогава.

Споделям, че от всичките поместени поздрави, цъкнах баш на един, дето ми бръкнА в здравето.

Гаргамела, само бебЕ да не стане като онзи зрител, дето на познато /много близко до сърцето ми/ хорово изпълнение, в което залата трещи и полилеите се клатят от гранда на звука, в един внезапен отрязък /пауза/ на парчето, възпроизвежда следния съпричастен и разбиращ звук: "Хррррр, фиу..." Sleeping

# 334
На_га, дано се разбере какво е и по-бързо да се оправи детето! Hug

ДУ!
Заведох детето на градинка. Този път ми помаха през прозореза и ми даде въздушна целувка. Слава Богу сополите преминаха без усложнения.

Ако Националната Споделетска Конференция ще е във Варна, аз ще се организирам някак с детето и ще дойда. Стига да не преча на някои, които споменават "някои хора" постоянно под път и над път. Simple Smile

# 335
Дърпате метлата за дръжката, момчета Mr. Green

Вчера по никое време ме обхвана творчески устрем да подредя дрешника. Не че няма нужда, особенно с тая зима, която ни захлюпи. Пробвах някакви джинси на Милото, в които той от години не влиза и се оказа, че ми стоят чудесно. Общо 3 чифта се преместиха от неговата половина в моята. Приличам малко на парижки гамен, да ме прощава Естер, поне от кръста надолу. Чак се изкушавам да се пусна в КМ- Как се облякохте днес. Такъв имидж не бях имала от години...или май никога.

# 336
На-га, изследвайте детето за инфекциозна мононуклеоза  и преди да излезат резултатите, най - сериозно те предупреждавам, че даването на антибиотици не е желателно, дори повече от нежелателно.

Сега ходихме точно за този резултат-нищо му няма.
Изписаха ни АБ и да си седи вкъщи до края на седмицата.
Изкарал бил вирус или настинка  Rolling Eyes

Благодаря на всички за подкрепата.Гуш.

# 337
  • Майничка
...Гаргамела, само бебЕ да не стане като онзи зрител, дето на познато /много близко до сърцето ми/ хорово изпълнение, в което залата трещи и полилеите се клатят от гранда на звука, в един внезапен отрязък /пауза/ на парчето, възпроизвежда следния съпричастен и разбиращ звук: "Хррррр, фиу..." Sleeping

Именно, за това ще тренираме събуждане по подходящ начин и в подходящ момент. Laughing
Не бих желала да преживея отново срама от първото водене на каката на театър - културните ни ангажименти с бабите съвпаднаха и реших, че е по-добре 3,5г. дете да присъства на "Дванайстата нощ", отколкото на откриване на изложба на икони и акварели. Та детето уж подготвено, сюжет, герои, кога мълчим, кога пляскаме, обаче възгледите му за допустимите децибели при рецитация явно не съвпаднаха с тези на режисьора или на актьорите. През цялата първа част се гуши в мен с гръб към сцената, а на всички аплаузи при по-ефектните монолози реагираше с бурно ръкопляскане и сълзливо-облекчено възклицание "И кра-а-ай!". Едвам дочаках антракта, че бяхме и в средата на реда. Embarassed

# 338
Рокси, едни сменят аватари, други направо имидж. Mr. Green Да са ти честити новите дънки! Аз пък още от края на юни се изживявам като циганската кралица. В четвъртък и петък имахме управленско посещение. Направо в чудо се видях да изнамеря свястна костюмарска дреха в гардероба. А беше време.... само с поли, панталони, сака и токчета ходех. Ама тогава градях "респектов" имидж. Пък сега вече им е напълно ясно каква съм, та не полагам и грам усилия да се правя на още по-зла.
На-га, дано това да са правилните диагноза и лечение.

# 339
Чак се изкушавам да се пусна в КМ- Как се облякохте днес. Такъв имидж не бях имала от години...или май никога.

Изпреварили са те  Mr. Green Но не е късно да се поправиш и участваш с фото.

# 340
Мъжките дънки са от любимите ми дрехи  Grinning

Преди малко Любо бутна компа, останах без клавиатура. Написах бележка, която снимах, за да я пусна тук да кажете има ли виртуална клавиатура, за да я ползвам само с кликане  Mr. Green Обаче снимах с телефона, не мога да намеря батерията на фотото. Оказа се, че не мога да кача снимката от телефона на компа, трябва ми диск със софтуер. Имам блутут, но и той не е инсталиран и неговия диск е "някъде"  Mr. Green.

Добре, че клавиатурата се оправи  Grinning И съм си добре, да не кажете сега, че съм пристрастена  Twisted Evil

# 341
  • София
Анджи, като намериш решение по въпроса кажи. Малкият едногодишен палавник на сестра ми не дава възможност на никой да работи на компютър, да говори по телефон или да използва подобна техника. Тегли кабели, натиска копчета, бута и т.н., ако не му се даде надава кански рев.
По тази причина връзката със сестра ми става единствено и когато малкият спи.

# 342
Заради линкчето на Ета, споделям дебют в КМ. Не смеех да влезна досега, все още не смея да пиша. Пазя ги. Mr. Green
Прави ми впечатления, че днес мъжете из форума са особено сплотени.

# 343
Оцелях. Има светлина в тунела, на всички майки със сополиви бебета препоръчвам това: http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1960
Добре че е отчетната, та да се светна.
Татти, обичам го тоя магазин Hug

# 344
Имаме такава, Дуци, лекарката ми каза да не я използвам, да пръскам физиологичен разтвор.

Общи условия

Активация на акаунт