Споделете 79

• 28 589
  • 992
  •   1
Отговори
# 345
Дуц, това аз го препоръчвах мноого отдавна, ама ме подминаваха....Споделям, че не чета назад, но видях, че с детето на на га всичко е наред. Някаква среща мярнах, най- вероятно ще мине без мен.
Аре, спамете си Simple Smile

# 346
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че почти не спах /това ми стана редовна практика напоследък/. Вождът редИ сополи, сълзи и кашлица, а за капак посреднощ вдигна и Т. След работа ще ходя до село да го взема и да го водя на лекар в Пловдив. После обратно на село. Естествено продължаваме да нямаме чистачки на колата и трябва да играя шамански танци да не вали, когато ми се наложи да блъскам 40 км., за да си заведа детето при педиатърката.

За да е още по-шарен днешният ден, съм изправена пред алтернативата да спретна скандалче на милото, заради неработещите чистачки или да бъда мила и добра по случай годишнината ни от сватбата. Пари за подаръци нямам, то всъщност и за нищо друго нямам и това ме кара да се чувствам още по-зле.

Сега отивам да хапна, преди да съм преритала съвсем и да изям първия срещнат. После ще ви споделя за Харамийската пещера - ей, няма друга такава тръпка!

# 347
Споделям как готино е декорирана колата на комшийката. Много приятно ми стана, въпреки че не е моята.

# 348
  • о`майна лунна нощ е
Заприлича на оргия вече - кой ... кого .... къде ... иска ... Откровено казано грам не ме интересува и Муцунка и проблемите й и не виждам мястото й в споделете дори дистанционно.

Споделям, че съм страшно впечатлена от прехода вчера, но със сигурност няма да го повторя близките няколко години. Излезе ми душата, докато се приберем след преминаването през пещерата. Определено най-екшън изживяванията са катеренето до входа и после спускането в 30м. дупка. Още нестръхвам като се сетя!

# 349
  • UK
Споделям, че се учудвам как не особено претенциозна група като Мери Бойс Бенд са успели да направят такава песен като Непознати Улици, харесвам и други техни песни, но тази си е гениална.

# 350
Споделям, че вчера от яд сама боядисах стаята на детето. Днес освен, че ме боли задникът, цял ден се оглеждам, да не би да са ми поникнали и топки. Отказвам да бъда мъж, в този смисъл Naughty

# 351
  • Sofia
Ако така, подхванатата тенденция продължава, не си ползвате ЛС-тата по предназначение и вкарвате лиги и творчество в правилата, ще бъда принуден да приведа темата във вид на абсурдна "непозната улица" в която дори Кифлата ще се чувства дезориентирано.

# 352
Комшийката е прекрасна, Дуци. От типа жени, който безкрайно харесвам и ме кара да се свивам на малко злобно кълбенце. Слаба, руса, с бяла прорачна кожа, почти без грим, много финна. Ех Confused.
Иначе съм качила и снимката в снимка.бг, има някакъв шанс да я сложат на случаен принцип на първа страница и да я зърне милото ти. А пък ако държиш да не оставяме нищо на случайността можеш да я сложиш на десктопа Laughing

# 353
Рокси, в снимка бг не слагат на случаен принцип.  Wink Но ако искаш ще питам може ли да те цъкнат на 1ва страница за малко Laughing

Споделям, че отдавна не съм споделяла. Гледам пак се ръфате.
А аз трябва да ходя в студа да си прибера детето от училище.

# 354
Рокси, точно ти няма за какво да се свиваш от злоба Grinning

Джули, къде се губиш? Питах за теб, вече реших че си почнала работа и те отписах Hug

# 355
Олеле, отписа ме Shocked Стига бе, тук съм си, ми дребното е много вредно и диво и се опитвам да опазя живота му и къщата ми. Нацелувай бебката Heart Eyes 

# 356
Ааа, Рокси, тя не е една розата. Сега чак видях.

Джули Heart Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=311209.msg8686020#msg8686020  Laughing

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 17:11 от Дуци

# 357

мързеше ме да дочета, че е твърде дълго
само исках да споделя, че действително познавам мъж, който...е фен на окосмяването
даже забранява на приятелката си да си епилира краката  Joy
и не е някой дебел, дърт и мазен ненормалник, точно обратното - страшен е, обаче космолюб  Laughing

# 358

....и не е някой дебел, дърт и мазен ненормалник, точно обратното - страшен е, обаче космолюб  Laughing

И аз познавам. Даже оскубани вежди не харесва- дорисува ги, както той си иска, на снимките на мацките. Трябва да му поискам обратно своя, за да се видя как изглеждам с дебели вежди, че съм забравила.

# 359
Мара, ти ли го докара във форума?
Много забавна тема!

Общи условия

Активация на акаунт