Споделете 79

• 28 589
  • 992
  •   1
Отговори
# 465
Изключително ви благодаря. Много сте мили, и да, МГМ е права, дори аз забравям за болката си като ми мине и после ми звучи странно, ако се прочета със задна дата. Но аз не очаквам толкова разбиране, защото то може би ще дойде ако споделя в прав текст конкретната причина, от която тръгна всичко. По-скоро споделям чувствата и усещанията си, с цел... с цел да ги споделя, за да не се опитвам да избягам панически от тях, а поне веднъж да ги изрека на глас...

# 466
Изяж един шоколад  Heart Eyes

Аз съм тази, която ти създава вредни навици  Mr. Green

# 467
Хихи, Анджи, изядох 1 толумбичка  Laughing не бях яла от сто години, иначе колко шоколади ям напоследък не е истина, т.е. лошото е, че е истина  Crazy

# 468
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ето на това не съм се научила май, да си признвам, че не съм желязна

Е, целият свят пее и пише за чувства и любов ... Металика също - големи мъже  Laughing , ти ли се репчиш

# 469
  • о`майна лунна нощ е
Аз ще приплача между редовете ... дребното се влошава  Cry Довършвам задачките тук и изчезвам за село.

# 470
  • Paradise
Боли ме глава. Колегите ми всячески се стараят да не ми минава. Един през друг се надпреварват да звънят. Това сигурно ще да е някакъв вид отмъщение, че в крайна сметка успях да излезна в отпуск, напук на всичко.

Вкъщи е ужас, не знам от къде да започна. Имам чувството, че никога няма да бъде подредено. Не знам как някои успяват.
Уж сме се нанесли/пренесли, а все още пробиваме, дозамазваме.  Crazy

Не, не се оплаквам, просто споделям.
Лекът за главоболието си го знам - изключени телефони, пухена завивка и сладък сън. Grinning
А на вас спорен ден!

# 471
  • UK
Стефан пък го боли стомаха. Никой около него нямал никакво хапче, аптеката била далеч. И си седи и го боли.

# 472
Само да попитам - това ли е старото споделете, за което толкова много плачете?

# 473
  • Sofia
Оффтопик:
 doh
Много силни последни страници.
Браво!

Само да попитам - това ли е старото споделете, за което толкова много плачете?
Не! Това е темата от която се опитвам да остържа спама ти и поздравите в стил "какво слушате сега", както и ексибионистичната размяна на по 18 единични, лични, двудумни паса.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 14:07 от Tatti

# 474
  • UK
За Пулицър ли се борим, Татти?

# 475
Абе Татти, не е точно така, пич. Сега в разговор по скайп с една съфорумка, тя ми сподели, че "старото" Споделете си е точно разговор на лелки за манджи и сополи. Няма да казвам коя е, естествено, но това си бяха буквално думите й. Така че, май съм прав.

Но както и да е. Просто питам, за да знам и да се придържам към добрите традиции.
  bouquet

Споделям, че днес на БФБ нямаше кюфтета! Споделих.

# 476
Ах, защо я няма Лиска  Mr. Green тя ти го каза, нали?!

# 477
  • UK
Сещам се за поне една, от която тези думи звучат логично и не бих се учудила да ги е казала. И моля, без гневни лични съобщения и развалени положителни мнения, щото е смешно някой да се чувства визиран когато не е, и още повече - показателно.

# 478
  • о`майна лунна нощ е
Има по-важни неща от това да се напием или вдигаме наздравици от сутринта.
Няма нужда от сравнение с ДиС или отчетните.
Отвратих се от последния ти пост, Сел.

# 479
  • Sofia
Една съфорумка, форум не прави, точно както и една МГМ - тема не прави. Да се концентрираме върху  "Златната мечка".
Марадона, прилича на лелка вече. Кой в каквото се припознае - негово си е.

Общи условия

Активация на акаунт