Споделете 79

• 28 598
  • 992
  •   1
Отговори
# 495
Не мога да ви насмогна Simple Smile

Искам да се включа в музикалната вълна 

Искам да кажа, че не се чувствам лелка, нищо че и аз говоря за сополи, защото откак се постригах късо по-мязам на момиченце  Flutter Освен това, за да докажа пред всички колко съм готина и над нещата, ще споделя това.

# 496
  • UK
Това ли си мисля?

# 497
Хайде сега лелките да се наредят от едната страна, лиглите - до тях, после - безчувствените кучки. Ще раздавам медали  Mr. Green

# 498
Най-малко искам да ставам ябълка на раздора и да се делим на лигли и желязни, безчувствени кучки.
Всеки разбира живота, ценностите, болката като количество и качество, според собствената си призма. И ако за някой едно нещо е лична драма, за друг е просто статистика, например. Затова, ако не друго, то поне тъй като темата е за споеляне, може да толерираме чуждия начин на споделяне и изразяване. А в случая дори терзанието даже не знам дали спада към любовните. Но както казах, не ми се влиза в подробности... Тити е права, ще оцелея. Благодаря за подкрепата и мненията на всички, най-малкото човек има нужда да види и чуе странични оценки, независимо порицателни или окуражителни.
Но все пак нито светът, нито темата се върти около мен, та нека да разведрим малко...аз дори съм много по-добре вече....

# 499
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
а безчувствените лелки, лигавите кучки и кокошките ?  

http://www.youtube.com/watch?v=JhpZfltbnAQ

# 500
подозирам, че ще има само две групички, анджей- 1. лелки, играещи различни роли и 2.няколко девойчета, които не  я сно с каква цел са при лелките. Аз съм у публиката засега.

# 501
Е, аз да се разчекна ли?

# 502
Кифла, това, че ти е тъжно за нещо не означава, че ти текат сополи. Laughing

Флоро, ти онзи ден не рева ли, че се побъркваш и правиш безпричинно профили на хората? А? Mr. Green Може би твоите сополи има предвид ант Киф.

Лиси, здравей! Само ти липсваш у ревливата темичка на Мери Лу. Hug

Кошошка, мИдал, лигла, мИдал, хлъц, смрък, мИдал. Joy

На Тончо мИдал за обобщението на пиеската.

Моля да се обърне Фнимание, че е "пубертет", а не "пуберитет". Това винаги го казвам на студентите, за да не изпадат в смешни ситуациЙ.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 15:25 от Мишона

# 503
правилното е "ексХибиционист"...

# 504
Естер вече дълбоко съжалява, че си позволи да си излее душата.  Wink

Джей-джей, това мило линкче да не би да е посветено на вчерашния 15-годишен юбилей в градинката? Mr. Green

# 505
Сополива лелка или не, старото споделете за мен беше по-добро от това.

# 506
Уф, Мишон. Хвалех се. Mr. Green

# 507
правилното е "ексХибиционист"...

Хохохохо!
Ако го бях объркал аз, веднага щеше да се включи живия спелчек на темата - Флор и назидателно да ме поправи, намеквайки за неградския ми произход.
Фло, не ти е удобно да поправяш Татти или кво? Само не ми казвай, че не го четеш задълбочено. Simple Smile

# 508

И тук е редно да ви почерпя с мъдростта, съхранявана в разказите за животинския свят.

Решил Лъвът, кралят на животните, царят на гората, за да разведри своите поданици да отвори дискотека. Събрал той животните и заговорил:
- Животни, колеги, мисля, че ще е добре да си направим дискотека.
Изотзад жабата се разхихикала:
- Хахаха, ебаси тъпото.
Лъвът, снизходително продължил:
- Там ще разпускате вечер след изморителния ден, прекаран в ловуване и осигуряване на подслон и защита на малките си.
Отзад жабата:
- Хахаха, ебаси тъпото....
- В дискотеката ще се слуша всякаква музика, за да могат всички да са доволни и щастливи....
- Хахаха, ебаси тъпото....
Лъвът не издържал и се обърнал към жабата:
- А на онова, зеленото животно, с голямата уста, му е забранено да се вясва изобщо в дискотеката....
- Хахаха, на крокодила му се еба майката.......

Версията е нецензурирана, за да не се ощети посланието....

# 509
старото споделете за мен беше по-добро от това.

Да, и за мен.

Но и от това не мога да се откажа  Laughing Наредихте ли се вече?

Общи условия

Активация на акаунт