КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 24 803
  • 572
  •   1
Отговори
# 195
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ей , ма си ви обичам бе. Немога да ви подмина.
Мастерчееее  Hug Heart Eyes Hug
И днес Краско не имал проблем. Утре пак щял да ходи при кака Боби.  Hug
Дидка , претеснявах се , че и  нашия ще е като Неда , но напразно.  Crazy
Има желание , даже знае по енглиш думички - хелоу , гуд бай , ком банг.  Joy
Лека вечер , момичета.  Heart Eyes
Изчезвам на гости , отново.  Embarassed

# 196
Жабке  Hug Браво на момчето! Справя се страхотно! Явно и градината е на ниво! Все така да продължава - за него е добре, а и вие ще сте спокойни!

# 197
  • Пловдив
Здравейте момичета не съм чела назад  Blushсамо тази страница признавам  Peace  без бой. Joy Joy
ЯГЕ те дано оправят проблема че с вода и огън шега не бива такива поражения нанасят, че не се оправят бързо. ooooh! Дано няма повече проблеми. Peace Peace
А Вики е геройче дето не се дава лесно ,но добре че не е счупила иглата та да и я вадят после. ooooh! ooooh!

Жаки мъжа ти направо за операция ли са го записали или за да му правят снимки и изследвания само. newsm78 newsm78

Шпунц  Hugдружке по съдба как се оправяш с внучегледането ,аз направо съм се изплашила от това нашето малко разбойниче то не се спира и за миг ..само шкафове отваря и разтурва докато оправя единия той вече е разтурил другия и така цял ден ooooh! Sick Mr. Green
Вече съм ги вързала почти всичките та да не ги отваря но като дръпне и защото е много як ще изкърти дръжките... абе мале мила такВоЗ чудо не съм гледала до сега.. ooooh! ooooh! Пък и не му пука че му се караш като види дебелия се подмазва като лисичка и на мен ми минава веднага.. Hug Hug Но какво да ги правим нали си са наши си ги търпим.  Sick Joy Joy Joy

Марси радвам се за ремонта че му се вижда края  Hug Hug че после ще ти е уютно и хубаво и ще забравиш какво е било напрежение и разтурия.. Hug Hug Hug

Дидия и ти си на този хал с внуци но поне ти ходиш и на работа и се разсейваш ..
Ама ще ти се карам ..защо го взимаш детето като почти е било заспало ти сама си го правиш да не иска да стои там еййй даскалкее... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  bouquet  bouquet

Фурийче ,Мими,Гъбке и аз съм зле с кокалдаците и ме болят много и едната ръка ми отказва да ме слуша Joy Joy но то от тук нататък ще е така при застудяване ще ни боли да не сме на 20г яяяяя.. Joy Joy Joy Joy

ЯНЧЕ те с тези едночасови посещения в яслите децата се научиха че ще ги взимат и за това реват после.. Mr. Green

Мастерче и тука да те поздравя за голфчето и чакам с нетърпение да се престрашиш и да ми дойдеш на гости ... Hug Hug Hug Hug

ЖАБЧЕ ..Дано няма проблеми детето че и Вики беше така до една седмица и после като ревнааааа ела да видиш какво стана .. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Но Краско е голям мъж и при него неможе да се получи такова нещо ...да го цункаш от нас непременно  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Поздрави и на Краси старши от нас да предадеш .. Hug Hug Hug Hug Hug

На всички които не съм споменала голямо гушшшшш   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
МАЛЕЕЕЕЕЕ ЦЯЛ ФЕРМАН СТАНА АМА ТАКА Е КАТО ВЛИЗАМ РЯДКООО..ПО НЕВОЛЯЯЯЯЯ Blush Blush Blush Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 17:28 от zi4e

# 198
Ей, ма кат се нацупя и кат ми стане мъчно и вие веднага пристигате  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Почвам да се чувствам кат Недунка в градината....Като се разплаче и някой си я взима  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 199
  • Пловдив
Мастерче ами аз цял час писах бе пилеее.. Blush Blush Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 200
Видях аз ,видях какъв роман си написала  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма как так те пусна зверчето да пишеш бе?Спи ли или не  е при тебе в момента?  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Малееее,ако дойда до вас ще го направя луда калинка тва малкото.После само ще спи,така ще го уморя  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 201
Зиче, здравей от мен! Не ти е лесно с малката хала - да ви е жив и здрав. Пък има и добра страна - поддържа те във форма. Иначе ще заприличаш на баба - а така си спортна мацка! Hug
Да ви се оплача - разболявам се. Боли ме гърло, ама чак ушите ме сърбят. И то точно когато трябва да съм във форма и да мъкна мебели. Ама ще мъкна, пък може от това да се оправя!
Отивам да се чакам дивана! Laughing
Лека и приятна вечер на всички!  bouquet

# 202
Марси,вземи някакви превантивни мерки де....Направи си гаргара,пий нещо працетамол или аспирин или от тези разстворимите Колдрекс или нещо от сорта...Или довечера направи по една греяна ракийка с мед,натопи си краката с гореща вода с морска сол...Такива работи...Ако можеш да го пресечеш ще е супер!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 203
  • Пловдив
Мастерче ами сега съм свободна не личи ли  Blush Hug Joy Joyгоре си са децата  Hug

Марси взимай да се лекуваш да не те повали грипа че е много гаден...Мастерче ти е казала какво да правиш ..  Peace Peace
Честито ти ново диванче и да си го ползвате със здраве.. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 204
  • София
       Ето ме пак при вас.Аварията е отстранена,водата е изчерпана/не съвсем/ Отнесоха една бутилка ракия,но добре,че оправиха теча,че щеше да стане голяма бела.То добре,че багериста се оказа познат иначе и ракията нямаше да помогне.Има вероятност да изчезна след малко,ако си дойде Жоро.

# 205
  • Пловдив
ееее Яге  браво че всичко се е оправило ... Hug Hug Hug Hug Hug

# 206
Иуху,
Ето ме и мен.
Снощи не можах да се включа че 5 кг чушки напекох.
Днес пък излязох с Кали да пием кафе и сега пека патлджан за салата.
И сега ви изчетох и пиша.
Времето беше чудесно и топло и дано да е хубаво и за Танитка и за екскурзията й.

# 207
                           Мастърче,то си е така!Плачеш,цупиш се и всички по теб.Като си печен никой не ти обръща внимание.Извода: Пискай и си глези колкото можеш и ще си по-добре. Laughing
                           Жабче,тя Неда си е малка,още няма две години.Виж Ран на 3 и 6 м си е направо отличник,при това той е в групата на 2004 година и е най-малък.Не им се дава и изобщо не е плакал.Там постъпи на 2г и половина и пак не е капризничил и плакал.Той ,Краско,май е като Ран 2005 само,че с някой и друг месец по-малък.С Недка ще измъчим още някой месец,за това си я и взимам,да не я тормозя и после при баба в групата.Точно 2006 година взимам догодина ,живот и здраве.
                            Та,бабчета,най-важното е да сме живи и здрави и децата , и внуците - също,всичко друго са ни бели кахъри. Peace

# 208
Прибрах се милички!

Благодаря ви, че ми пожелахте хубаво време и да си изкарам чудесно! Точно така беше- по къс ръкав се разхождахме около Чудните скали, град Дългопол и Арковна. Много пяхме в автобуса, вицове се разказваха и почти всеки черпеше с нещо- грозде, бонбони, форсек.......

Сега ще вечеряме и после - пак при вас!

newsm53 newsm47 bg

# 209
  • тук и там
Привет и от мен!Вече се прибрах от следобедната смяна и цоп първо тук.
Марси, прави и гаргара от сол.Изпича и преминава бързо зачервяването.
Шпунц,Зиче,Дидия,знам,че ви е трудно с малките слънчица,да са ви живи и здрави и палави дори,радвайте се,че са около вас.А Краско е истивски мъж и не ми е чудно,че не му се прибира у дома.Само като видях  какво има в стаята в ДГ,та това е мечта.В моята стая на работата нямаме играчки.Стаите са толкова малки,че като се спуснат леглата за спане има место само за масичките за храна.
Мастерче,с количката ли си на работа?
Фурийче,и мен ме чака едно основно минаване по стаите.Но това ще стане през почивните дни.Другата седмица ще си имам момиченце,та ще трябва да поосвежа.
Жаки,добре завърнала се от работа .
Яжке,браво на ВИК.Много бързо отстраниха аварията и ти спестиха много нерви и притеснения.
Габка,то за нашите болежки лек има,но не го правим-почивка.
Аиша,свърши ли със задачките?
Мони,Къде си?
Габи,докъде стигна със съседите?Има ли развитие?
За пръв път днес взех пари от борсата..След малко слагам скарата и ще се почерпим с мъжът ми за това, и ,че започнах работа.Салатката е готова,ракийката в хладилника и бирата е изстудена.Лека вечер и на вас.

Общи условия

Активация на акаунт