КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 42

• 25 256
  • 572
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте дами. Станах рано и докато всички спяха преглеждах старите теми за рецепти... До 14-та не намерих такива. Спомних си някои моменти от тогава. За това колко сме били добронамерени,имало е повече вицове и смях... За рецептите явно ще имам нужда от помощ,по лесно е някой когато побликува такава да ми я праща и на лични,или ако намери,или ако се сеща кога я е публикувал. Идея си нямам обаче после как ще ги оправям и къде да се слагат.... newsm78 #Crazy
 не са обаче толкова много.

# 376
Яжка, адмирации за куража да прекъснеш това тегло.
И сега не ти е лесно, но и тогава е било...
А моята майка си влачеше теглото...и не можеше да се защити...
ееее, реши се, но преди 5-6 години,
а то - младостта си отишла, децата големи,
животът вече поотминал, и сега сама, но много по-добре.

Аз съм готова с гозбите - гювечетата се доопичат,
сладкиша отлежава в хладилника.
После ми предстои да панирам тиквички,
и понеже сина ми обича риба - този път съм взела филе от някаква бяла риба беше,
та и него ще панирам. За днес това, а утре - пак наново.

Доби, ясно е че ще си купуваме по още 1 комп. Аз засега само гледам и се ослушвам. Децата, ако разбират - да препоръчат някакъв лаптоп, че да не им пречим. Ани няма смисъл да я питам - тя много разбира/да пише на скайпа/.
Aisha, сина ми е на ти с компютрите, но той налита на по-скъпите неща -
с по-добри показатели, с по-високи параметри.
А на нас и по-евтини ни вършат работа.

Аз днес съм на работа,защото имаме концерт.....
Та така...Днес ми е лудичък ден....
Мастърче  Hug Hug Hug по-спокойно, концертът ще мине перфектно

# 377
  • тук и там
EEE,момичета,върнах се с поларен костюм.Шоколадово на цвят и горнище комбинация от цвета на долнището и керемидено.30 лева.Това е похвалих се.
Доби,ти ли беше давала рецепта за панираните пилешки хапки.Ако си смомняш в коя тема бяха ,че не си ги преписах,а днес тава ще приготвям.Е,наближава обяд,имам бобец,но за довечера ще си спретна вкусотийка.
Аиша,вДГ,където работя в поголямата си част са турчета и имат байрам-Шекер байрам му викат.Та затова ще почиваме 4 дни.
Приятен обяд,мили момичета!

# 378
Шпунц, аз си мисля, че трябва да се публикуват в отделна тема в готварския/или по-скоро в любими рецепти/ както има разни национални кухни, на отделни съфорумки... за да може да  се направи препратка от нашата тема. Или да се публикуват в друг сайт  newsm78, все някъде трябва да са качени/ама къде?/, за да може да се даде линк към тях, който да се вижда от нашата тема.
Аз така си го представям/дано да съм се справила с обясненията на идеята си де/

Мими, не съм аз.
Но правя пилешки филенца панирани - изчистени, нарязани и подсушени, овалвам хубаво в следното -
брашно, към което е добавено сол, чер пипер и доста чубрица, после пържа в силно сгорещена мазнина -
стават хем хрупкави, хем крехки отвътре и ароматни

# 379
  • София
Честито за  костюма, Мими. Да си го носиш само на хубави места.Ясно за Байрама, бях забравила. До края на август работих в турска фирма, но важаха само бълг. празници.
Доби, младежа поне да каже какъв лаптоп да си купя. Разните консултанти по магазините само ми мигат на парцали и гледат умно. Отида, погледна и си излеза. Ще ни трябва за интернет, четене, качване на снимки и такива работи. Програми няма да слагам. И ако може под 1000 лв.
За рецептите - не разбирам много, но си мисля в Любими рецепти на готварския. Като гледам на жени, които пишат там в подписа има линк към любимите. Не съм наясно как става, само си разсъждавам.

# 380
  • София
      Танче и аз си те харесвам,но теб всички си те харесваме!Благодаря за милите думи!
      Мими,честито ти костюмче!Да ти топли и да ти е любимо.
      Жоро донесе един къртач,но се оказа,че е слаб за този бетон и отиде да търси друг.А аз успях да открия и да се свържа с един мой стар работник-много добър специалист,но доста натоварен и малко лъжлив.Обеща ми след 1час да дойде/ако не излъже/Но ако дойде ще ми оправи и водопровода и котела за парното ще види дали може да го завари.Само стискайте палци да не излъже!
       Шпунц,по лесно е всеки да ти изпрати още веднъж рецептите -този път на лични.Но как ще стане,не зная.Виж дюканките-те имат линк към свои рецепти,но не зная как са го направили.
       Айша и аз се ослушвам за лаптоп,но искам хем да е до 1000лв,хем да не е лош.Дъщерята и зетя казват,че за моите нужди всякакъв става,но май не съм съгласна.

# 381
Моми4ета,
имам питане към софиянки
кой е най-добър генеколог и ле4ебно заведение в София?

# 382
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета,идеята до колкото си спомням,беше да си имаме наша готварска книга,която да е в началото на темата ни всеки път.И като търсиш нещо да се допитваш до там!Аз предлагам Миши на Зичето да погледне за минутка към нас и да ни помогне.Не искам никого да обидя,но за мен Мишето е най-спец между нас!Поне да ни насочи.Щом може да се справя с разни фотошопи....нещо тооооолкова далечно и абстрактно за мен!

Мастерче,желая ти успех днес!Видя ли рецептата за камбито на предната страница?

# 383
Янче,видях рецептата.Благодаря ти!   bouquet  bouquet  bouquet
Сега само буркани да си намеря и почвам(че бурканите дето ги имах ги натъпках с царска туршия  Blush Blush Blush)

Мимка,честити ти дрешки  Hug Hug Hug Hug
Радвам се,че си намерила това ,което търсиш.Със здраве да си ги носиш!

# 384
Миме, честито ти костюм! Да си жива и здрава, да го скъсаш и още мнооого да си купиш!
Във вторник и аз обикалях по магазините но нищо не си харесах- тази седмица пак ще излизам и ако си купя нещо, ще ви се похваля и аз.

Внука напира да сяда на стола и с нежелание ще му го отстъпя !

Отивам да си нахраня бабата, после и ние ще обядваме, че днес късно станахме и късно закусихме, а после "полегнала е Танита"!
Чао, засега!

# 385
  • тук и там
      Дъщерята и зетя казват,че за моите нужди всякакъв става,но май не съм съгласна.
Яжке, аз точно такъв имам и ми върши работа,но сега вече искам да беше по хубав.
Благодаря ви,момичета за пожеланията.Екипа не е кой знай какъв,но на мен си ми харесва и ще ми топли.
Довечера ще имам гости и сега отивам да се поразшетам из  кухнята.

# 386
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Привет девойки!   bouquet
Сега се завръщам от Витоша. Да ви кажа , спирам се на "Морени" , с такава охота ни обърнаха внимание, че чак се  опулих. Shocked

Не съм ви чела , признавам и само да дам рапорт.  Embarassed

Хотел МОРЕНИ - стайте са двойки - 50 лв.(стая)
Има бар , има и ресторант. Казаха , че за 15 човека и намаление ще направят.  Crazy

http://hotelmoreni.hit.bg/index.htm

Ако нещо не ви уйдисва , казвайте ще обиколя до колкото мога и над Бояна хижите. Thinking

Казвайте сега дата за среща и да се записваме колко ще се сберем.  Peace

1. Жабка
 2. ......
 3. ......

# 387
  • София
    2. Яжка

# 388
                                 3.Didia   Laughing
                                 Рецептите трябва да се качат на някой сайт както снимките напр в снимка-вг.За съжаление не знам в кой сайт.Може и в любимите рецепти.Ако всички рецепти са качени на сайт ще ви кажа как да ги сложим в началото на темичката само със заглавие.Напр."Бабините рецепти ...ТУК" При натискане ще излизат всичките рецепти.Така,че търсете на кой сайт да ги качим.

# 389
4.Мастерче?

Момичета за кога се гласи срещата?

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 15:15 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт