Отговори
# 45
  • Belgium
Хоп и аз тук  Flutter

Как сте сладурки?  Hug

# 46
  • Варна
Мацки, аз се китосах и след малко си бия камшика и излизам на разходка с една дружка. Времето е прекрасно при нас  Hug  grinning039

# 47
Dobro utro.

Аз имам Нова+,ама то като няма да дават ББ денонощно,много ми трябва. Crossing Arms

# 48
Славче, ти си по вътрешна, някакво предварително инфо за ББ4 нямаш ли?  Simple Smile

# 49
Славче, ти си по вътрешна, някакво предварително инфо за ББ4 нямаш ли?  Simple Smile

О,инфо колкото искаш.Ама в темите за ББ,че мн дълго. ooooh! Ще видим довечера колко е било вярно инфото ни.

# 50

О,инфо колкото искаш.Ама в темите за ББ,че мн дълго. ooooh! Ще видим довечера колко е било вярно инфото ни.

Отивам да чета предварителната клюка, че по предните сезони толкова много се палих, сега нещо ме е хванало безразличието. Одъртявам и като попаднала в черна дупка се чувствам все по често.  Tired
За това да видим малко клюкарско веселие дали няма да ми се отрази добре.  Rolling Eyes

# 51

Отивам да чета предварителната клюка, че по предните сезони толкова много се палих, сега нещо ме е хванало безразличието. Одъртявам и като попаднала в черна дупка се чувствам все по често.  Tired
За това да видим малко клюкарско веселие дали няма да ми се отрази добре.  Rolling Eyes

Първата тема чети,ама някъде от средата.Много яко мисля че ще е тази година. Party

# 52
Аз нямам Нова+  Crossing Arms Crossing Arms

# 53

Не ти трябва,няма да ги дават денонощно.

# 54
ма вие верно ли мислите да го гледате тва?  newsm78

# 55
Убаво тогава  Whistling

# 56
ма вие верно ли мислите да го гледате тва?  newsm78
Да

# 57
 smile3534 smile3534 smile3534

Само минавам да се отчета. Завърнахме  се.

Всичко най сладури и сладурки. Hug Hug Hug

# 58
Запис. Mr. Green

От завърналите се чакаме снимки! Laughing

# 59
Здравей Палавке как си

Общи условия

Активация на акаунт